Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
že 1 leto mi jih vstavljajo pa nočejo ostat pri meni

.
. Samo se ne dam prestrašit, ker tak občutek sem imela tudi v prvo, pa sem bila
. Pa malo sem napihnjena.
držim pesti da bo
. Upam, da bo tokrat zgodba s srečnim koncem
. A pa so te dali kaj na kakšne preiskave, da bi ugotovili zakaj ti ponavljajoči splavi? Jaz sem tudi v prvem ICSI postopku zanosila in imela potem v 10.tednu SS, tako da sem tudi malo zaskrbljena, kaj bo tokrat, če zanosim.
. Res upam, da ti bo to sedaj prihranjeno in da prideš do svojega
da ni nobenega znaka in sem bila prepričana da mi spet nebo uspelo,prsi sem sicer imela do 10 ga dne boleče in napete potem pa je tudi to čez noč zginlo in sem bila zelo potrta tisto jutro sem se celo zjokala
), na momente me obide kratkotrajna rahla slabost, pa psihično sem taka občutljiva in nastrojena. Bi se za vsako figo zjokala al pa koga iz kože dala
.
... Grem prej na wc in čisto tako potegnem ven iz predala test nosečnosti in začnem brat, da zazana že zelo nizko raven hCG hormona, že par dni po oploditvi in že pred izostankom
. Od stop inkecije pomojem ne more biti, ker je že 13 dni od kar sem jo prejela. Vsekakor bom test še ponovila, samo midva z dragim sva si že čestitala
!
.