Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

na pregledu. Še vedno je
, tak da sigurno jih bo čez 10.
Bo treba se bolj potrudit, čeprav je dežja že kr dovolj, sam vseeno...rade se beremo, kajne?
] kolcala
Tako enakomerno in dokaj hitro me je brcalo v spodnji del trebuha, da se mi je začelo kar smejat.
Imam težave z nizkim pritiskom in se mi je to sedaj zgodilo drugič. Baje, da je tudi Iza pritiskala na veno, ko sem toliko časa ležala na hrbtu in še moj nizek pritisk...Zato sva bila v ordinaciji manj časa in dobila posnete tri filmčke in devet slikic, drugače, pa bi trajal pregled še kakšne pol ure dlje. Meni je važno, da je najina Iza vredu, da se lepo razvija in da je vse v meji normale
. Naša razgrajačka je našla novo zabavo
, sedaj, ko je lepo obrnjena na glavo
. Bomo videli?
me še vedno brca v mehur, včasih v levo, včasih v desno. Samo naj brca, saj pol vem, da je vse vredu. Kile kar čvčijo navzgor. Ne vem kdaj se bodo ustavile, verjetno pol po porodu.
! Sicer pa s kilcami nimam kakšnih pretiranih problemov (+5,5), se pa tut ne obremenjujem z njimi, ker mi je najpomembnejša moja pikica.
!
pridno brca. Ponoči me zbuja, saj kar močno telovadi. Postajam čezdalje "večja" in komajda se še dvignem iz počepa. Kilce so nekak +11.
) in se veselimo decembra.
Sem vesela
in še ni čas za to! Sej veste, ne? December je za nas najlepši mesec.
ampak je do večera nehala, tako da sem lahko lepo spala.