Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

sedaj smo ze v 15 tednu in upam da bo tokrat vse v redu do konca. Tudi v tej nosecnosti je bilo na zacetku ogromno tezav, bolecin slabosti, zelo mocnih krvavitev..ampak otrocek se tokrat ne da in vztraja
Pocutje je sedaj kar v redu, otrocek tudi..tako da upam da bo tudi naprej tako. Sej vem ko je vse vredu nimas kaj hodit k gin nonstop, ampak meni se ta cas med pregledi tako vlece..enkrat mesecno ..uh :)
:)
.
a hvala Bogu je vse vredu, v sredo smo imeli nuhalno, vse je tako kot mora biti
tko da sm zj izrecno takoj na začetku povedala, da spola ne želimo vedeti
No pa je vseeno držalo, sj mi je potem tud ona na vsakem pregledu napovedala fantka in lej ga zlomka res se je fantek rodil
Na nuhalno sem vzela s sabo tudi sinka, ker možek na žalost ni mogu dobit dopusta in sem zelooo vesela, da sm ga vzela s sabo. Sedaj mi po 10x na dan dviguje majčko in išče dojenčka
full mi je blo butasto že prvič ko sm bla noseča sedaj pa tudi, univerzalnih oblačil ni
No ja bo pa ves v belem prvi mesec