Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
tega sploh nisem navajena. Moj pravi naj še enkrat lulam jaz pa mislim, da me tale m spet mal heca. Grrrrrrrrrrrr

Je že zanč reku, če sm sam enga kupila zato, da bo pol naslednjič on šel, se tut njemu zdi, da ga vsi čudn gledajo
sem bila v super bolnici, vsi prijazni, odlična naprava (morali so biti namreč zelo previdni, ker še nisem nikoli zanosila), tako da res same pohvale tudi manjšim bolnišnicam (ker npr.v Lj in Mb imam občutek da smo jim bolj številka kot pa človek)
najbolj pridno
enostavno nama trenutno spet ne znese bolj pogosto, ampak sem se tudi nehala obremenjevat s tem. Zdaj končno zares spet verjamem v tisti "ko bo pa bo", zato vas tudi trenutno bolj samo berem in ne komentiram kaj dosti, ker če sem več na forumu se mi zdi, da začnem misliti samo še na to