Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
No, moja nosečnost je po tistem začetnem hematomu super, ampak vseeno se mi zdi, da pa nekaj mora biti, drugače je čisto prelepo. 
? Kdaj boste zacele kaj nabavljati? Pri nas smo zaenkrat novicko povedali le v krogu druzine, ostale pa nekako caka bozickovo presenecenje....ce nam uspe novicko prikriti :)
nimamo nič. Ampak, ko so sorodniki izvedeli, so nam že vsi ponudili stvari za dojenčka, tako da bomo vse dobili. ZA lušte bom pa kupila kaj, ko bo buši mal večji.
.
No, danes sem zajtrkovala kosmiče s sadjem in jogurtom, tako da ni bilo nič kislega.
ali
.
Sem pa zdaj tudi morala povedati v službi, ker sem pač šla na bolniško, pa so bili vsi zelo razumevajoči.