Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
BT je danes padla. Spet nič ne bo 
. Jaz sem sedaj v casu okoli ovulacije... Vendar nisva bila ravno najbolj pridna prejsnje dni. 😀 ker ima moj precej natrpan urnik in je bil utrujen. Ko pa sem mu povedala, da bo sedaj cas ovulacije pa je bil malce jezen name, zakaj mu nisem povedala, ceprav je utrujen. Vendar sva vceraj nadoknadila, ampak mislim, da je bilo ze prepozno glede na znake. Tako, da sva verjetno spustila ravno pomemben dan. In ta mesec ponovno pricakujem
. Nekaj pa mi je se vedno ni jasno, kako da mi je ginekologinja takoj predpisala Clomid in sicer ze prvi mesec poizkusanja. Mislite, da je videla, da sem kriticen primer?Glede na to, da vas vecina dobi sele po daljsem poizkusanju. Dvojckov si pa resnicno ne zelim, saj ne prvic. 😀 Mislim, da bi me malce zagrabila panika, ce bi izvedela, da sta kar dva.
. Ali da ima moški slabe spermije. Ali pač kaj drugega. Saj to sem jaz tudi že doživela pred 10 leti, moja osebna G mi je kar Clomid hotela predpisati, ko sem rekla da bi želela zanositi in nisem vzela niti enkrat, čeprav sem ga imela doma. In ko po enem letu ni uspelo, sva šla v amb. za neplodnost in sem imela čisto druge težave, Clomid mi ne bi popolnoma nič pomagal, samo z vsemi stranskimi učinki bi se leto dni že borila.
Češ, neka varianta kot da škoditi pač ne more, morda pa pomaga.....
, je to to vedno aktualna tema med mojimi vrstnicami.
.
. SO da bi si nekam vpisala.......uh, mene je čas res povozil, da bi po SO telefon prijela in tole zabeležila. In punce, prosim brez zamer ali da se kaj norčujem, ker se res ne, kot sem rekla, čas me je povozil zgleda.
Predvsem kadar pride res pozno domov in je utrujen.