|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gastroshiza in sum na hydrops
6.9.2016 17:40:32   
Anonimen
Pozdravljene punce!
Meni so nažalost potrdili gastroshizo. Zanima me ali je še katera bila s to diagnozo? Gre za to da je trebušna stena odprta in ven gleda del črevesja. Zanima me če ste se v tem primeru odločile za umetno prekinitev nosečnosti? In če ne, kako se je izteklo?

Je pa tudi sum na hydrops, ki ga morajo še potrdit. Če ima katera izkušnje s tem bi bila zelo hvaležna če bi mi povedala svojo zgodbo.

Vglavnem vse je narobe..težko je..še bolj pa to da bo odločitev na meni..

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gastroshiza in sum na hydrops
23.9.2016 20:53:27   
ribica.
Čer

Malo sem pozna z odgovorom, pa vendar, imam delno izkušnjo, če te še zanima. na nuhalni so nam potrdili hydrops in me poslali na splav, ki ga seveda nisem mogla it delat brez dodatnih informacij, s katerimi pa so bili zelo skolpi. Njihov odgovor je bi, otrok je zelo bolan. hydrops je bil zelo viden okrog glavice, vratu in prsnega koša. Sama z možem sva se potem grizla čez literaturo na spletu in ugotovila, da je možno da je vzrok za hydrops genetski ali pa slučaj. V primeru, da je slučaj, je možno tudi, da sam izgine. zato sem sama čakala na AC, ki bi potrdila ali ovrgla genetsko okvaro. Ac je pokazala downow sindrom, kar pomeni da je otrok imel verjetno srčno okvaro, posledično zastoj vode. Bil je tako obsežen hydrops da se bili vsi začudeni da je tak otrok sploh preživel tako dolgo. Splav sem imela v 19 tednu. Začela sem krvaveti že pred prihodom rezultata AC, ki sem a dobila potem ko sem bila že hospitalizirana. otroček je bi po velikosti za par tednov večji, zaradi količine vode. Bil je fantek, in ko sem ga rodila, se je očitno videlo kar je prej pokazal že ultrazvok.
Žal moja izkužnja ni lepa, pa vendar, mogoče ti pomaga. Držite se in želim vam vse naboljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?