Cloey
|
Anonimna, potem glede na tvojo zadnjo m si v 7. tednu nosečnost. Brez smisla, da računaš kateri dan si zanosila in kdaj imaš ovulacijo, tudi 30 dnevni cikel ni nič posebnega, js imam 33-35 dnevni cikel pa se mi zaradi tega nič ne spremeni izračun pdp-ja in tednov. Tudi g izračuna tedne in pdp glede na zadnjo m in ne na ovulacijo in sp.odnose, točno 40 tednov od zadnje m, kar je odstopanja se pa spreminja potem kasneje. taajci, čestitke za uspešen pregled. Res so se vidle rokice in nogice? Meni se v prvo ni videlo še nič drugega kot utrip srčka. uaaau Jaa, js sem tudi toook utrujena, pa naredim eno malenkost hišnih opravil pa moram malo počit ko končam. Groza, ampak bo minilo tudi to. Sem pa ta teden čisto druge volje, kot prejšnji. Konec živčne vojne, sem res umirjena in nič me ne spravi s tira. Pa joški so me začeli bolet ta teden, tamali pa vedno ko pleza name, se mi z rokami upira ravno tja, plus to, da ves čas pleza name... začele so se tudi slabosti in enkrat sem bruhala. se opravičujem, ker jamram, ampak nekomu moram, mojega ni nič doma, da bi njemu, pa še moškim nima smisla jamrat.. paa komaj čakam ponedeljek..
|