Nina33
|
Oj! Glede višine nadomestila nisem čisto 100%, a glede na to, kaj so meni izračunali, bi rekla, da se dodatki (vsaj za dežurstvo, kako je z nagradami, ki jih pri nas ni, ne vem) upoštevajo - nisem preverjala, a osnovne plače pomoje nimam tako "visoke" In super za dobro počutje O izračunih za OD in ostalo raje ne bom pisala, ker meni tut niso čist "gladki"... in itak bo po rojstvu nove članice spet vse neki preračunano - upam, da na za nas ugodneje - bi moralo biti, a pri njih res nikoli ne veš, žal... Tut za očetovski dopust ne vem nič, ker je trenutno brezposeln, tko de... Črpalko imam, še nerabljeno, sem ziheraš Dude pa to pot še nisem kupila, so vsi trije bili brez nje, recimo, da bo ona tut. Sem šla pa "že" po torbo za v P na podstreho in začela po malem noter dajat - crocsi in nogavice so že notri, še polnilec za mobi je tak, da se rad doma pozabi, zobno ščetko/pasto imam sveži/novi že na lagerju, enako tušgel... ostalega pa pomoje skor ne rabim, ša kaka knjiga/predvajanik muzke... kak prigrizek mogoče... pa bo Poleg pač cunj Lep deževen dan vsem!