Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Kaj vse bi še lahko začutile, če bi bile bolj povezane z naravo in svojim telesom.

ti želim!
DECEMBER 2016
Micka87, 8. krog, 0 otrok
miska333, 11. krog, 2 otroka
...v nedeljo sem imela rjav izcedek. letim na urgenco, kjer me sestra pošlje domov, češ, da ni nujno, ker ne krvavim...kljub temu, da sem ji rekla, da je po IVF, prej 3 neuspele nosečnosti in tudi v zadnji sem krvavela v 8. tednu...besna kot ris sem šla domov...in vsa panična seveda. Kličem Reševo v ponedeljek, sem šla takoj na kontrolo...in en zarodek se lepo razvija, drugi je zastal v rasti in nehal mu biti srček.
. Vseeno, samo, da bo vse ok. Kontrolo imam jutri pri svojem G...6.1. imam nuhalno, na dvojni hormonski pa ne moreva it, ker je odmrl zarodek še zmeraj tam...poskušam biti optimistična, da bo vse ok! mora bit...
.... peti dan sem ponovno začela s clomidom .... danes 13 dan ciklusa pa krvavitev.... ni mi dalo mira in sem naredila test nosečnosti in ovulacijski test in sta oba