|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   STARI SMO 14 DNI
26.9.2005 15:54:31   
Golobček
No tudi mi smo se nekako dokopali do računalnika. Danes je 14 dni kar je na svet prijokal moj drugi sinek Nik.Torej rodila sem 12.9.2005 v Celjski porodnišnici.
Sedaj pa se že lepo crtljamo.
Vsem septemberkam ,ki še niste mamice želim da bi to čimprej bile.
ALENKA  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: STARI SMO 14 DNI
26.9.2005 16:01:57   
MarijaPo
Ohoj!
Bravo! Cestitam!

Daj malo napisi kako je vseskupaj potekalo. Me ful firbec matra!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: STARI SMO 14 DNI
26.9.2005 16:02:45   
ameli
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo za družinico. Veliko zdravja in otroškega smeha...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
26.9.2005 16:19:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Golobček)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: STARI SMO 14 DNI
26.9.2005 16:23:34   
cmokec
Čestitke, Niku pa dobrodošlica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: STARI SMO 14 DNI
26.9.2005 17:22:45   
Golobček
Vse skupaj je bilo tako hitro ,da še sama nisem mogla verjeti.Zjutraj sem se zbudila z rahlimi popadki, vendar sem se odločila da grem najprej na pregled k svoji g. ker sva bili zmenjeni za ctg.Najprej uredim mojega sončeka Jana, ga pustim pri mami, nato pa se odpravim proti Celju.
Ko sem prišla v zd dom jih najprej opozorim ,da že imam popadke, vendar kot da so me preslišale ,vse opravljajo svoje delo, jaz pa lepo v vrsti čakam na ctg.No končno sem tudi jaz na vrsti. Ctg beleži popadke sestre pa paniko. Hitro me pošljejo na pregled k zdravnici, kar preko vrste,zdravnica me pregleda in ugotovi da sem že odprta 5 cm.No in tako sem se znašla v porodnišnici.
Ni bilo časa za klistir ,tudi pregledali me niso, dali so mi spalno srajco me priklopli na ctg, dobila nisem nič proti bolečinam ker je bilo že prepozno.Ko mi je odtekla voda sem po 15 minutah povedala in tudi čutla ,da bom rodila, to sem omenla tudi babici, ki pa mi  ni najbolj verjela zato se je hotela prepričati in presenečena ugotovila da že vidi glavico.  Rodila sem v treh popadkih, si prislužla 10 šivov in rodila mojega drugega sončka Nika.Težek je bil 3810g in velik 54 cm.Porod je bil kar težek le da je bil veliko krajši kot prvič.Zelo sem vesela da je mojemu Niku na svet pomagala babica Barbara.
Tudi pripomb čez oddelek Celjske porodnišnice nimam.
Alenka

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: STARI SMO 14 DNI
26.9.2005 19:37:34   
soncicaT
Kaka lepa zgodba!user posted image

Iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image ...zdaj pa izkoristite te prelepe jesenske dni za cartanje, no sej pa zima bo kmalu...uuuuuuu kako lepo , pa bebika...user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?