|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.10.2018 20:09:44   
naty1989
Drugače pa lej, sej bo. Ne si preveč k srcu jemat. Ni rečeno da bo M skoz tako jezila. Mogoče bo pa drug mesec boljše. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.10.2018 20:11:26   
Mariposa08
Abracadabraaa kkaaaaajjj??!! A kar tako jo je sestra skenslala pa kaj ona ve kaj se dela vse v ginekološki ambulanti ?? Sevefa da ji je lahko pomagala , G bi ji dala dabroston tbl za sprožitev M. Mislim ene ženske res mislijo da so tako brihtne da glava boli. Kako nesramno res . Aleksandra pomoje te bojo tskoj jutri vzeli , ti kar pokliči pa povej kakšne težave imaš in povej da te močno boli spodaj , ponavadi te tako potem takoj vzamejo. Če ne pa še vedno lahko greš na urgenco tam te noben ne sme zavrniti in odkloniti pomoč. Ti se kar pusti fantu malo carjljat danes pa upam da bo bolje jutri. 




Lillyy kako kar plesni imata v stanovaju ?? To pa pod nujno potem iščita novo stanovanje , ker to pa ni v redu . Lastniki kar povej , v najeih je včasih lepo včasih pa podn od podna ampak kaj čmo preživet je včasih težko, stanovanja draga in tako to. 

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.10.2018 20:23:18   
Aleksandra91
Punce hvala vam!!!!

Ubistvu nisem tako razocarana zaradi minusa, kot zaradi tega, da M se kar ni. Res to me tako jezi. Poleg tega me je spet grozno zacelo bolet v sp.delu, kot krc ki ne popusti, taksen je obcutek in pa grozno sen napihnjena, se moj je to opazil, da imam izbocen trebuscek. Bom jutri poklicala in upam, da me ne skenslajo, rada bi ze ugotovila kaj se dogaja, nekaj mora biti, da se mi je cikel podrl. :(

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.10.2018 20:52:25   
abracadabraa
Ja cisto res.. Nekatere sestre se imajo za bolj pomembne kot zdravniki.. Ze tako je neprijetna zadeva, pa se spravis poklicat pa da ti tako rece.. Sramotno


Aleksandra, ti pa kar poklici pa povej obvezno za te bolecine oz.krce.. Raje na pregled pa da je vse ok pac samo zamuda kot da ne gres pa se kaj zakomplicira.. 

Tukaj nas bo se odneslo.. Piha grooozno, ruva drevesa, morje poplavlja aaaaa
En miren vecer zelim vsem skupaj punce

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.10.2018 22:27:27   
Rozainmodra
Evo, da spet kaj napišem. user posted image Mislim, da je ena malo nazaj spraševala, če sem takoj vedela, ko sem zanosila. Prvič je vse novo, tako kot ve sedaj, sem si tudi sama dopovedovala, da itak ne bo nič ta mesec, da je vse enako. Pa ni bilo. In če danes pomislim, so bili očitni znaki, le verjeti si nisem upala, da nebi bila spet razočarana. Drugič sem zanosila praktično takoj oz. že po tretji menstruaciji. In ja, vedela sem, da sem zanosila. Čutila in videla, ker je naenkrat vse postalo suho, nikjer nobene sluzi. Precej preden bi morala dobiti menstruacijo. Zdaj, na tretjo nosečnost pa čakam že skoraj tri leta. Vmes se je dogajalo res veliko, pri dveh majhnih škratih ni to nič nenavadnega. Dobila sem novo službo, mogoče, čez pol leta celo dočakam za nedoločen čas, čeprav ne računam na to, ker si želim nosečnosti čim prej. Bile so bolezni, smrt v družini, žal, to je življenje. Bile so preizkušnje, stres na stres., se v bistvu ne čudim, da še nisem zanosila. Je bilo že prav tako. V planu imamo še selitev, če bo uspelo še letos, tako, da končno zmanjšamo logistiko in se končno umirimo. Zdaj sem se že sprijaznila, da bo pač malo večja razlika s tretjim od prvih dveh, a verjamem še vedno, da bomo spet zibali. Imam pa glede na ves stres zelo dobre rezultate, tako hormonsko ravnovesje, jajcevode, krvno sliko.. upam, da bo mož naslednji teden na pregledu naletel na resnega urologa. Kajti na pregledu julija, pri drugem urologu, ga je le ta hotel prepričati, da ni na pravem naslovu :) čeprav ga je ginekologinja k urologu napotila z jasnim ultrazvokom s cisto. Tako gredo potem meseci.. itak bo trajalo še ene pol leta, da bo prišel na poseg za cisto, če bo tja res napoten. Srečna sem in neskončno hvaležna za dva navihanca. Je pa vseeno zelo močna želja po še kakšnem.

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 7:32:10   
Mariposa08
Hei punce! Evo danes je dan D , M še ni prišla ampak se mi zdi da bo vsak čas . Še danes pa smo malo frej :) končno je tudi sonček posijal , jupiii ;) 


Abracadabraa ja ene res nimajo osnovnega bontona in ne vedo zakaj so v službi . Upam da te nič ne črviči, mene je zv že v križu bolelo tako da vem da se M že najavlja počasi :)



Rozainmodra upam da se vama to čimprej vštima, da bo čimprej še tretji sonček :) kako lepo ko imaž že dva otročka :) imaš mogoče par ? Sklepam po nicku :) tudi jaz si želim cel vrtec otrok ampak že do prvega bom očitno težko prišla . Ampak nič zato , saj jih dosti pravi da so se za prvega trudili dolgo , ostali otročki so pa kar sami prišli hehe :)

(odgovor članu Rozainmodra)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 8:15:56   
naty1989
Abracadabra

Včeraj je pa res pihalo, da joj. Pri nas še ne tak fejst. Sem pa gledala 24 ur, so kazali na primorskem, kaka burja in kaj vse dela. S kerega mesta pa si, če ni skrivnost?

Lilly

Uh plesen je huda stvar, ne gre se je kar tako znebiti, če pa že pa vdari nazaj. 

Mi še imamo v bloku večji problem. Mravlje - faraonke. To so take svetlo rjave male mravljice. Golazen taka da joj. Hujše so kot uši. Nikoli se jih ne bomo mogli znebit. To so v zidu not. In bog ne daj, da pustiš kak kruh, meso, sladkarije, sirup ali kaj podobnega zunaj. 1x sem se spozabila in sem dala vrečko od puranjega mesa v koš in je drugi dan bilo na stotine mravelj, so kr lezle po vrečki, po koši in do koša cela avtocesta. Pol pa vse to pucat... lani so me že tako razkurle, ko so bile vsako jutro v košu in izven koša, pot so imele do koša, da sem koš kar na baklon dala. Dovolj mi je bilo se vsako jutro z njimi ukvarjat. Ko sma sadne jogurte jedla, pa sma lonček umila pol, pa so vseeno zvohale, če je pikica jogurta gor ostala, da so prišle. 1x so mi celo v zaprti riž šle, da imava zdaj kozarce za to. Pa borovničevec sva 1x dala za probat pa sej veste kako je, kakšna kaplja kane po flaši, ni hudič za par ur so že imele cele avtoceste do flaše, da moraš imet vse v hladilniku res. Pa smokije, čips, čokolado, kekse ko odpreš pa ne poješ takoj v hladilnik...

Maripoda08
Danes in jutri bo kr lep dan ja. No pa fraj smo, jupi. Pa še čarovnice so jutri. Vidiš, ko sem rekla da bi čarovnice odnesle naše M, pa očitno niso hotele 🙁. Zdaj si kolko tolko ok? Ali te še M jezi? 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 8:20:22   
kitkat88
Tudi meni je žal Aleksandra, vse te razumemo kako se počutiš :/ ampak glavo gor! Ti pa kot vse ostale punce tudi jaz priporočam, da greš do ginekologinje, da zveš pri čem si. Ne smejo te kr tako odsloviti, sploh zdaj pred prazniki.

Mariposa zate držim pesti, da menstruacija danes ne pride! user posted image

Abracadabra midve še pa pridno čakama na ta petek a ne? user posted image Me je kr strah, cel čas se prepričujem, da ne smem bit preveč razočarana.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 8:23:42   
naty1989
Rozainmodra

Da te še jaz nekaj vprašam. No ko si se odločila za prvega otroka, kako si potem gledala kdaj imaš plodne dni? Ali si štela, imela O teste, se orientirala po sluzi, špikanju? Po čem si torej zadela ta pravi trenutek? No če se še spominiš kaj je bilo tisto.

Tudi jaz predvidevam da imaš par, po vzdevku. 

Drugače pa saj bo še tretji nadobudnež prišel. Samo včasih pač telo res rabi ogromno enega časa, da mu uspe, da se kaj prime. In ko vse zelo vpliva, 1x stres, pa hrana, pijača, kakšne bolezni vmes in se zna zelo zavlečt.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 8:30:20   
kitkat88
Aja punce še nekaj me zanima... sedaj ko vse tako pridno delamo na otročku in si vse želimo zagledati user posted image a se držite vseh teh napotkov kot da bi že bile noseče? brez alkohola, brez kave, brez surovega mesa, izogibanje mačkam itd? Ali se sedaj s tem ne ukvarjate, dokler še nam ni ratalo?

Mene je npr. ta vikend pokrampala mlada mačka.. v primeru, da sem noseča mogoče... glede toksiplazmoze user posted image

(odgovor članu kitkat88)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 9:11:47   
naty1989
Ja načeloma se izogibam, alkohola ne pijem. Sem rada prej spila kak deci rdečega ne rečem, ampak sem se mu čisto odpovedala. Razen včasih kake borovničke za zdravje, pa še to je mogoče 1 ali 2x na mesec. Tako da ne more škoditi. Surovo meso ne jem, mačk nimam. Aja to za mačke nisem vedela. Ah po moje so to samo stare vraže. Edino kavici se pa težko uprem. Sej probam pa včasih ma vsake 2 dni eno spijem, ampak včasih pa jo enostavno rabim. Drugače pa samo eno malo šalco na dan. Tudi mislim da ne vpliva. Do 3 bi lahko spil. Ampaj jaz raje ne.

Glede dvigovanja pa je ponavadi tako, da probam če ne vem kako je stanje, manj težkih bremen dvigovat, če pa vem da nisem zanosila pa pač normalno. Ampak včasih ne gre, moreš žal tudi kaj težjega dvignit. Ampak po navadi če je bilo treba kaj dvigivat, mi ni bilo vseeno, kaj pa če sem noseča že in bo kaj narobe, pa na koncu tako nisem bila. No pretiravam pa ne. 

Drugače pa nič posebnega, kot da ne delam na tem. Kadim pa tak ne, tako da ni straha. 

Aja mariposa08 je 1x omenila, da če ješ veliko soje, da deluje kot kontracepcija, da težje zanosiš. 

Ti piješ kavo? 

(odgovor članu kitkat88)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 10:04:27   
Aleksandra91
Dobro jutro punce.
Sem priklicala G in me je sestra skregala, da kaj se grem, da bi mogla takoj zdaj ze priti, ne pa popoldan.. Noo, takega odziva nisem pricakovala vseeno. Ampak ne morem prej kot po sluzbi, tako da me je napotila v urgentno ambulanto oz. popoldansko ambulanto za nujne stvari.. Upam pa da me tam ne bojo grdo gledali :/ ze tako se tezko spravimo h G potem pa se kaksen grd sprejem, da ti je se bolj neprijetno....
Trenutno ne nic ne boli, oz. malo cutim tiscanje, ampak ni panike...

Mariposa drzim pestiiiiii da M NE PRIDE!!!!! 
Drugace pa jaz tudi ne kadim, kavo pijem vsako jutro obvezno! Alkohola nasplosno ne pijem.. sem zadnic ko smo praznovali spila kozarec belega vina, ampak mislim, da to ne more skodovati, je bilo za zdravje :) glede dvigovanja... vcasih se ne morey izognit da ne bi kaj dvignil :/

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 11:03:33   
Mariposa08
Kitkat jaz načeloma se držim tega , škodit ne more. Kavo moram tudi jaz obvezno spit 1 skodelico zj potem pa sem super , brez kave bi obležala haha. Alkohola ne pijem, samo ob poaevnih priložnostih nazdravim, mačk nimam , imam psičko :) surovega mesa pa tudi ne jem ker imam potem prebavo zanič :s
Za sojo se.m brala, da naj bi delovala kontracepcijsko in s tem naj bi težje zanosil ampak mislom da je to mišljeno bolj na vegeterijance, ki soje zelo veliko pojejo. 


Naty M še ni prišla, nevem kaj spet štrajka . Ja res je če čarovnice ne bojo nič prinesele potem pa naj miklavž kaj prinese , naj ne bo škrt haha . 


Aleksandra lepo da si poklicala , nevem zakaj te je nahrulila da bi mogla takoj pridet , saj pa nisi vedela a je prov da takoj prideš, če bi pa takoj prišla bi te pa nahrulila da kaj paniko delaš. Nikoli jim ni prov. Ne bojo te nič v urgentni ambulanti kregali , ne bi te smeli pač imaš bolečine in M ni in naj te pogledajo . 

Abracadabraa pri nas pa danes tako piha veter da vse bo odneslo , veter , mal dežja, sonce .. vsega je po malem :)

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 13:08:05   
naty1989
Aleksandra91

No vredu da greš, boš vsaj vedela kaj je narobe, da ni M. Vso srečo popoldan. Mislim, da te ne bi smel noben nahrulit. Ja itak včasih človek ne ve kaj naredit, pa odvisno na koga naletiš, en bo reko kaj nisi prej prišla, drugi pa kaj hodiš, sej se še ne mudi. No glavno da boš ti vedela pri čem. Mogoče pa le ni nič hudega.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 13:35:25   
Ella221118
Mariposa, hvala za info glede čaja. Bom verjetno ta mesec še na krvomočnici, potem pa zamenjam, če bo spet neuspešno user posted image .
Prestrašiš me pa težko veš, ker sem prebrala že 1001 stvar na to temo user posted image in ogromno vzrokov, od najbolj nedolžnih, pa tudi do zelo hudih. Tudi za progesteron vem, da sem dosti brala, ampak sem potem nekako pozabila na to, ko sem se bolj osredotočila na endometriozo. Tako, da super, da si me spomnila in bom še malo glede tega vprašala v soboto ginek user posted image . Nevem sicer edino, če je lahko progesteron tudi krivec za izcedke po m, jaz jih imam namreč pred in po user posted image . Nisem pa imela še nikoli kakšnih vmesnih. Mislite, da bi me sploh dala na meritev progesterona, če bi bila opcija da je to krivo? Ali to tudi treba čakat da je eno leto mimo? user posted image . Res upam, da bom dobila kak odgovor v soboto.. najhujse je ko ne veš user posted image
Sicer pa je moja m prišla danes.. skupaj s krči in bolečinami v križu user posted image . Tako, da v nove boje naprej.

Aleksandra, žal mi je da je še vedno minus user posted image .. upam, da je vse ok in dobiš odgovore pri ginek.

Drugače pa jaz ne kadim, spijem včasih kak kozarec vina in pa kavo vsak dan enkrat. Trudim se jest čimbolj zdravo, ampak ne uspeva vedno user posted image . Se mi zdi da če bi še to vse tako strogo spremljala, bi se mi pa res vse vrtelo samo okoli nosečnosti. To pa tudi dvomim, da je dobro.

Mariposa, držim pesti, da se tvoja m ne prikaže! user posted image
Pa seveda tudi za ostale punce, ki jo imate napovedano ta teden. Upam, da vsaj eni uspe že v tem krogu user posted image user posted image .

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 13:53:49   
abracadabraa
Joj te sestre res, nikoli prav :// pa bodi ti zdaj pameten.. No bos po pregledu vsaj bolj mirna!
Jaz alkohola ni da pijem prav veliko, ce je kaksno praznovanje potem pa vseeno eno dve pijaci popijem.. To za macke sem ravno pred kratkik en clanek brala.. Ni res da se nosecnice morajo mackam izogibat, bolj je tezava v ciscenju macjega wcja, ker je v macjem iztrebku ne vem kaksna stvar ze ko lahko skodi.. 
Jaz imam do M se 3dni priblizno.. Vceraj sem vsake toliko imela rahle krce, in en tak, ne vem kako bi opisala, blag pritisk cisto v spodnjem delu trebuha.. Tako da to samo nakazuje da bo M le prisla :/



(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 13:54:52   
abracadabraa
Ella, za tvojo M pa skoda da je prisla :( packaNaj vsaj mine cimprej in naj bo cimmanj boleca

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 14:07:50   
Mariposa08
Jaz bom verjetno psihični zlom počasi doživela , noseča itak nisem, ampak M pa zdaj tud nevem a bo prišla al bo izostala. Prsa so me zj bolela zdaj so čisto prazna mah toliko sem že sita tega, pa naj že ta M pride da vsaj vem kaj je ne pa tako joojjj, ta M , kako me zeza :/


Ella žal mi je da je M prišla :( upam da jo ta veter jesenski čimprej odpihne stran in da se ne vrača nekaj časa več :) za izcedke vprašaj G , mislim da ne rabiš čakat 1 leto sa bi pogledala progesteron, drugače da boš za ziher si lahko mislim da to lahko preveriš tudi samoolačniško v takih ginekoloških ambulantah ali drugje ne bi vedela ampak mislim da že za vsako stvar obataja samoplačniški pregled in preiskave . 


Mene tudi  črviči, vedno imam en dan ali na dan ko naj bi M dobila prebavne težave ( saj veste kaj mislim haha :) ) , no in tudi danws jih imam tako da po tem nekako vem da M prihaja . Ma naj že pride ker me tole ta mesec tako živčni že dela. Prvo taki znaki da adijo pamet že mislim aha peijelo ae je potem oa nič od nič. Sem tuhtala , če kera ve, ali je možno da se je prijelo pa je vseeno propadlo vse skupaj , no saj tega ponavadi ne moreš vedeti samo M pride lahko malo zapoznela in kar močnejša , tako sem brala na intrnetu , ah sen spet celo znanost okoli tega naredila ampak želja je že tako močna da me te neuspehu vsak mesec tako žalostno že naredijo . 

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 14:08:22   
Ella221118
Ja, glede mačk sem tudi jaz že slišala da je samo mit, da se jih moreš izogibat. Izogibat se je treba samo iztrebkom user posted image .

Abracadabra kaj pa veš, ti znaki pmsja in nosečnosti so si tako podobni, da težko na podlagi tega rečeš ali bo ali ne user posted image . Tudi pri nosečnosti lahko čutiš kakšno špikanje in napihnjenost. So pa to najbolj smotani dnevi, tik pred, ko lahko samo čakaš in se takooo vlečee. Tako, da upam da nam vsem hitro mine. Vam, ki čakate če bo prišla, in meni + če še ima katera trenutno m, da čimprej odide. user posted image

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 14:13:11   
Ella221118
Zakaj pa misliš da nisi noseča Mariposa? Znakov ni več nič?
Te pa razumem in sem sama tudi že večkrat razmišljala, če je bilo že kdaj tako, da je vmes uspelo, pa potem propadlo ob vgnezditvi ali pa kaj podobnega. Možno seveda da je, saj velik procent splavov se zgodi, ko sploh ne veš da je kaj bilo. Po eni strani boljše, da ne vemo, po drugi pa bi bila lahko to tudi zelo koristna informacija v smislu kje iskati vzroke težav..

Dejansko se mi res zdi dobra ideja in če bo ginek potrdila možnost pomanjkanja progesterona in me ne bo dala na merjenje, se bom pozanimala o samoplačniški opciji.

< Sporočilo je popravil Ella221118 -- 30.10.2018 14:15:12 >

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 14:22:05   
Mariposa08
Ella prejšnji teden , se pravi 1 teden po O sem imela vse znake , pa ni bilo od psihe :) polna in od enkrat boleča prsa in pekoča prsa pač občutek tak pekoč v predelu bradavičk in slabost in špikanje in celo ščipanje v predelu jajčnikov , ni da ni potem pa od sobote dalje prsa manj napeta oziroma kakor kdaj , zj in zv bolijo , čez dan so polna ampak nič ne bolimo samo spodaj . Zdaj pa kaj nqj si moslim ?? Potem pa si mislim da pač ni uspelo ok , je v redu ampak zakaj potem taki znaki prej ker jih nikoli prej ni bilo potem pa spet tako nič ? Ko bi vsaj do novega leta že uspelo , sem že počasi čuato obupana , ampak moram upati dalje . 

Ti kar tvojo G malo vprašaj za to, če ti da progesteron preveriti in nasplošno hormone da vidiš na čem si če ne pa sigueno obstaja opcija da greš to opraviti samoplačniško :)

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 14:29:47   
abracadabraa
Mariposa, ves da tudi jaz sem to razmisljala tisti mesec ko so me tako prsi bolele in bilo grooozno slabo, da pa ce je mozno da se je primlo pa pol propadlo.. Itak ne morem vedet ker M je bila in to mocna. Ampal glede na "znake" pred M... Mi je bilo zelo cudno..Kdo bi vedel... 

Vem pa da tokrat nim. Tocno jo cutim :(

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 14:32:33   
Ella221118
Aa, ja to pa je pri meni tudi skoraj vedno tako, mislim, da ima tudi tu nekaj progesteron prste vmes. Pa tudi za sebe mislim, da mi zadnje mesece ne dela psiha več težav, ker ne razmišljam toliko o tem do zadnjih par dni pred pričakovano m. Je pa na žalost to kar opisuješ enako zaporedje dogodkov, kot je bilo pri meni.. vedno manj so bolela prsa, najprej cela, na koncu samo še spodaj in potem z izcedki več nič user posted image . Je pa enkrat ena že tudi napisala (ne vem a tu, ali na kakšnem drugem forumu), da je vedela da je noseča, ko so jo nehale boleti malo preden bi mogla dobit M.. user posted image .. tako, da potem že res veš ne veš na čem si. Držimo pesti do konca user posted image

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 14:39:29   
Mariposa08
Ella nisem razumela , ti si imela enake znake kot jaz zdaj ko si bila noseča ? Pa potem ko so te prsa čedalje manj bolela in potem skoraj nič je M prišla ali je prišlo do ss ? Kako si potem vedela da si noseča ? Ti je takoj že test pokazal ali di bila takrat racno pro G ? Sem malo pozabila , se opravičujem če ti je težko govorit o tem , potem pozabi da sem sploh kaj vprašala :) Kako a ena punca je pisala o tem da ko jo niso bolela prsa je vedela da je noseča ? Hmm zanimivo ja , včasih res več ne veš na kaj naj se zaneseš :) ene tudi pravijo da veš da di noseč da to začutiš. No jaz takrat ko sem bila noseča nisem prav nič začutila tega ker sem mislila da ni mogoče in sem imela tisoč in eno stvar za urejat in mi je to čiato iz glave ušlo. Zdaj pa bodi pameten če si lahko :)



Abracadabraa jooj ta M kako nas heca aaaa ! Prov jezna sem že :/ upam da je vseeno ne dobiš ! Če ne pa vsaj s clomidom da usoe :) 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 14:54:49   
Ella221118
Ne ne, takrat se sploh ne spomnim, da bi imela kakšne znake pred user posted image .. mislim, da ni bilo nič posebnega. Celo uspelo mi je čakat dva dni po izostali m, da sem sploh naredila test. Pa še to nisem bila ziher potem dokler nisma prišla domov in sem naredila še 3 teste user posted image . Splav pa se tudi ni zgodil sam od sebe, je bilo ugotovljeno na prvem pregledu da ni ok in so mi ga sprožili v bolnišnici. Tisti dan je bilo točno 8 tednov.
To, kar sem govorila da je bilo isto pri meni, sem mislila ta cikel ki je zdaj bil. Kak teden po O se je začelo boleča prsa, špikanje v trebuhu.. potem pa vedno manj in ko so prišli izcedki se je nehalo. Zdaj pa tako m user posted image
Jaz tudi nisem takrat nič čutila da bi bila noseča haha. Nevem če ravno verjamem temu.
Drugače pa mi ni težko govorit o tem user posted image . Zdaj, ko se mi meseci tako vlečejo, se mi zdi že zelo dolgo nazaj.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?