|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj naj naredim?
4.10.2005 11:45:17   
riki
Lep a deževen pozdrav. Ne vem več, kaj naj naredim. Pred enim tednom sem imela hudo vnetje, zato sem bila na antibiotikih, zato malega nisem smela dojiti. Dobila sem Aptamil 1, po katerem mi ogromno poliva, že prej sem mu dodajala Hipp, pa se to ni dogajalo. Je mogoče krivo mleko? Drugi problem pa je nastal včeraj, ko sem mu ponovno dala moje mleko. Poleg res obilnega polivanja mi mleka sploh noče piti. Zvija se kot jegulja, joka brca z nogami, z jezičkom poriva cucelj ve, po tem , ko pa se končno namučim, da ga poje, pa ga ogromno ven polije. Mislim, da se je navadil okusa adaptiranega mleka. Z daj pa moje vprašanje. Je možno , da mi po Aptamilu tako poliva, in tudi blato je tako čudno- petrolium zeleno. Ali pa mu prepočasi teče in bi morala zamenjati cucelj z dvema luknjicama. Res ne vem več, kaj naj . Hvala vsem! Riki in Tristan

_____________________________

T. R. I. S. T. A. N.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj naj naredim?
4.10.2005 11:48:04   
špelin@
Moj predlog: pojdi nazaj na Hipp. Moja je imela po Comformilu popolnoma enake težave, kot jih ti opisuješ po Aptamilu. Krči med hranjenjem (da sploh ni hotela, ne mogla jesti!), grozno smrdljiv, zelen drekec. In sva šli na Hipp. Zdaj je spet vse ok user posted image

_____________________________

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu riki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj naj naredim?
4.10.2005 11:51:38   
riki
Najlepša ti hvala, mislim, da bom res to naredila. Sploh ne vem, zakaj tako forsirajo Aptamil, če pa malim ne ustreza, vsaj mojemu ne!

_____________________________

T. R. I. S. T. A. N.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj naj naredim?
4.10.2005 12:22:50   
Barči78
Nejo je tudi po Aptamilu 1 zvijalo in ga je polivala, prav tako tudi Hipp. Potem pa smo poskusili z Aptamilom AR, proti polivanju, pa je super, kaka vsak dan 1 - 2x, pa še polivati je nehala.

_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu riki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj naj naredim?
4.10.2005 13:09:39   
riki
Najlepša hvala. Bom res še poskusila z Aptamil ar-pa vam sporočim kako bo.Lep dan kljub dežju.

_____________________________

T. R. I. S. T. A. N.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj naj naredim?
4.10.2005 13:22:09   
fricka
Še jaz povem svojo izkušnjo: Aptamil sem zamenjala z Novolakom proti krčem in obnesel se je super. Nikoli nisla imeli krčev, nobenega polivanja, redno kakanje enkrat dnevno. zdaj po 5. mesecu pa imava običajno nadaljevalno formula Novolaca. zamenjale sva po po priporočilu gospe v lekarni.

(odgovor članu riki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?