Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
samo spet oziroma še vedno pospravljam. No zdaj sem v fazi kako iz tistega kar je že fiksno dobiti čimveč prostora.
Upam, da bo še nekaj časa tako.

Drugače pa sem spalno vrečo kupila po naključju, ker je bila tolko cart, prej nanjo sploh nisem mislila. Kot na veliko stvari verjetno še ne....
.
kr sama seb se danes smilim tako sem zaspana in utrujena...danes sem si prav zazelala da bi se ulegla na trebuh in spala cel dan ampak se pomisliti ne smem me ze tisci v trebuhu...jutri imam pregled in seveda spet kri pa voda pa zelezo pa par epruvet krvi pa pritisk pa seveda tehtanje...mislim da nimam prevec kg(+8) in tudi jesti ne morem vec toliko kot prej ker me vse tisci in trebuscek kar ornk raste....in tudi meni moj
obuva nogavice in cevlje...ampak tako pac je...
.
čez vikend urejala spalnico. Ker bova čez dve leti gradila, zdaj pa živiva v hiši (pri možekovi stari mami), bo najin
.
glede kil me je pa spet kregala...imam jih +8.5kg in pravi da moram dobivati na mesec samo eno kilo
sem ze mislila da sem imuna na kilazo ampak nisem sem cist slabe volje glede tega....
z naso RR-jevko AlenkoIST se katera mogoce?