|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moram pojamrat:nemogoča od cepljenja
10.10.2005 10:02:27   
Grascakinja
Živjo punce, oprostite kr tkole zlivam ven ampak moram nekomu pojamrat kr me bo konc.

Od cepljenja naprej imamo doma user posted image . Najprej je isti večer naša pika tulila user posted image  ko jesihar, ampak takrat jo je res bolelo, nogica je bila otekla in rdeča. Pa smo uredili z obkladki in crtanjem.
In potem se je začelo.Konec našega ritma.
Mala tuli user posted image  za vsako figo. Ves dan je slabe volje in sitna. Ne pomaga ne duda ne nič. Spi čez dan ali po tri ure skup, ali nič, včasih na joški, včasih v vozičku. Ko se ustavi,se seveda takoj zbudi.
Jemo zdaj takole: zjutraj na tri ure, zvečer na tričetrt. To mi je še sploh najhuje, ker zvečer dodajam, saj že od porodnišnice nimam zvečer mleka, zdaj se je pa še poslabšalo in bomo zgleda pristali na 2 flaškah dodatka namesto na eni.
Kopat se več ne mara, da o masaži sploh ne govorim več. Tudi jutranje preoblačenje preživimo z jokom.
Ponoči je že spala po 7 ur skupaj, zdaj največ 5. Ponoči se dojiva skoraj tričetrt ure, podnevi pa se naje v 10 min. Ob 4:30 se obvezno zbudi in začne čebljat e,e,e,e, kar traja recimo eno uro (mož ima podočnjake do kolen). Ne zaspi nazaj ne z dudo ne nič. Saj čez dan bi bilo prav simpatično, ampak ob 4:30...
Ko čez dan joka, je več ne morem nost okrog, ker mi bo hrbet prelomilo, in zato se samo vsedem poleg in jo božam in ji prigovarjam. Srce se mi trga, ko tuli, ampak vidim, da je to bolj zato, da bi jo vzela v naročje, ker potem utihne.

Skratka, ne vem, kam se je skrila naša radovedna, dobrovoljna deklica, kako se je sfižila naša dnevna in večerna rutina... danes sem neprespana, zživcirana in sitna tud jaz in sem morala malo zlit ven... Prosim recite mi, da je to normalno in da bo minilo....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moram pojamrat:nemogoča od cepljenja
10.10.2005 10:14:01   
anamia
Ma ti kar pojamraj...meni je pomagalo, da sem to povedala naglas, da je Mia slišala, pol je bil naslednjo noč mir-kot da bi razumelauser posted image ...ja, otroci se hitro navadijo na crkljanje, pa naj rečejo kar hočejo tisti ta strokovni...si si poizkusila stiskati mleko?Jaz sem to počela ene dva meseca-dopoldan, da sem ji zvečer dala flašo mojega mleka...zdaj pa že 14 dni ne več, pa imam tudi zvečer mleka v izobilju.
Mi imamo danes drugo cepljenje-prvo je šlo kar mirno mimo, upam da tudi tokrat.
Lepo se imejta....

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: moram pojamrat:nemogoča od cepljenja
10.10.2005 14:01:11   
fricka
Tud mi smo dali čez drugo cepljenje in tud je ratala hudiček. Šele danes, po petih dnevih se je unesla. Ponoči spimo od 19.00 do 5.30. Vse super, ampak vstati ob šestih po tej jesenski temi je pa čista mora! Pa mi drugega ne preostane, tako vsaj mož lahko še malo pospi.

(odgovor članu anamia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: moram pojamrat:nemogoča od cepljenja
10.10.2005 15:06:33   
Grascakinja
Hecno, zdajle se je pa čist unesla. 5 dni po cepljenju je očitno konec tega? Lepo žlobudra pod baby gymom in vleče pajace za noge. Malo še tečnobo pase, ampak je bistveno boljše.Malo sem jo dopoldan preluftala na sončku, predvsem pa svoje živce, in zdaj greva še enkrat ven. Upam, da bo držalo do večera. Hvala za tolažbo, upam, da ne bom jutri spet jamrala!

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: moram pojamrat:nemogoča od cepljenja
10.10.2005 17:35:10   
Majdi
a lepo, da je tečnoba minila, in je spet kot prej. Če ne pa jutrii spet kaj pojamraj pa se ti bo spet poboljšala

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: moram pojamrat:nemogoča od cepljenja
10.10.2005 18:37:50   
ZARA
Res je možno, da je bila tečna zaradi cepljenja in je posledično hotla več tvoje bližine... A zdej jo je pa kar minilo ?? Mogoče bi morala drugič odpret debato kakšen dan prej user posted image  ??

lp

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: moram pojamrat:nemogoča od cepljenja
10.10.2005 18:46:55   
Grascakinja
Ja, si bom zapomnila za naslednje cepljenje, bom takoj mal pojamrala, pa bo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?