Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
že tudi pridno brca. Le obrača se zgleda veliko, ker me brca najprej na eno stran trebuha, čez kakšno urico pa na drugo. Jaz še ne ločim kje ima kakšen del telesa. Mogoče sem malo preveč podložena?
previjalne, kakšno sem si jaz zamislila, ne uspem najti. Kar prodajajo, se mi zdi vse totalno nekvalitetno in total predrago. Še celo tu v Nemčiji, v Sloveniji so pa še bolj nabite cene in manjša izbira.
Ni prav, da služijo ravno na bodočih starših...Lep primer so tudi majhni 'kovtrčki' za koške. Za svojo bebico želiš najkvalitetnejše, potem pa se izkaže, da stane majhen za košek (80x80) več kot najina (140x200). Kje je tu logika...Moj pameten možek je imel idejo, da kupiva velikega in ga razreževa
. Potem me pa spet v mehur dreza...Je pa na morfologiji ležal z glavo navzdol, vendar je gin povedala, da ima čas, da se še nekajkrat obrne. No upam, da bo tako ostal...
,.....k sreči smo danes že veliko bolje. Se pa ta virus izredno hitro prenaša, ker sem danes izvedela, da je še nekaj poznanih zbolelo.
, a ne. Punce, a se boste odločile za epiduralno? Ste že kaj razmišljale o tem? Mene je malo strah morebitnih komplikacij ...
hmmm na momente so zelo mesani obcutki ampak mislim da nam bo vsem ratal
prvi da ko bo starejsa se bo frajerjem predstavljala kot Eleonora...ko pa bo mala pupa bo pa Ela
Pa nisem z nobeno idealno težo štartala. Sem bila ful kregana. No, zdaj še malo bolj pazim pri prehrani, vsak teden bi se morala hodit tja tehtat, pa si ne upam, po pravici povedano. Ker se mi ne da poslušat nabijanja, če mi je slučajno spet šlo kaj gor.
po cele dneve dela in si ne vzame nič časa zame....včer sm ga videla 10 min in še ponoči ni spal pri meni. Vedno bolj mi daje filing da mu to dete ni pogodu....in to je res obupen in boleč občutek. Imava že namreč
štiri dni ni bilo
. Sem pa v obratni situaciji kot ti: midva imava samo en drugega, moji starši so mrtvi, sorodnikov skoraj nimam, njegovi so pa ločeni in imajo nove družine. Včasih se kar sama sebi smilim, ker nama noben nič ne pomaga in morava za vse sama poskrbeti... Je pa verjetno tudi razlika, če pričakuješ prvega ali drugega otroka.