|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje čez dan
30.10.2005 14:08:13   
Alina_alin
Kako spijo vaši otročički čez dan - koliko, kako zaspijo in kje spijo?
Mi imamo poseben ritual in sicer: ko je čas, se spokamo v voziček, se malo vozimo po travi ali makedamu (da trese) in že spimo. Potem voziček pustimo na miru in spimo. Ko pa se spet zbudimo, pa če je prehitro, še spet malo vozek potresemo in že spet spimo.
vozek pustimo zunaj na luftu, ker tako lepše spimo. zdaj me pa zanima ali pozimi ni premrzlo, da je otrok ene 2-3 ure v vozeku in spi? sicer seveda že sedaj dam v zimskega pajaca, lepo pokrijem in še vozek je v zavetrju, pod streho. me eni opozarjajo, da pozimi ne morem met otroka zunaj, da bo spal. jaz pa se sprasujem kaj bomo delali potem pozimi...
aja, pa še nekaj - če zaspijo vaši dojenčki z dudami -a imate ponoči potem težave, da se prebudijo in se morete samo zato vstajat, da jim date nazaj dudo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje čez dan
30.10.2005 14:48:30   
Nia30
Moja dva sta oba nekje do 8. meseca spala samo na sprehodih, tudi pozimi. Imela sem ju v zimski vreči (puhovki) in oba sta bila zelo topla, ko sem ju vzela ven.
Naš ta drugi je star 11 mesecev in v vozičku noče več zaspat.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spanje čez dan
30.10.2005 18:28:51   
Marogica
Jaz sem moja dva navadila, da spita v postelji oz. najprej v košarici. Ne mislim ju nekaj mesecev, ob vsakem vremenu, oblačiti v pajace in ga voziti na "spalne" sprehode. Tako otrok nima občutka, kje se spi. Najbrž boš imela probleme tudi zvečer, pa ti v posteljici ne bo spal, če ga boš navadila na vozićek. Moje osebno mnenje je, da mi tvoja ideja ni všeč oz. dolgoročno ne bo klapalo.
Moj ta manjši ponavadi zaspi z dudo, vendar jo med spanjem odvrže in spi dalje brez dude. Se je kar sam navadil.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: spanje čez dan
30.10.2005 19:41:18   
Dejča
Tara v vozičku ponavadi vedno zaspi, res pa je, da se kmalu potem, ko se ustavimo, tudi zbudi. Čez dan spi bolj malo (mogoče vse skupaj kakšne tri ure - razen v vozičku, takrat tudi več), ponoči pa po 9 ur skupaj. Ne navadi otročka, da ti bo spal le v njem, saj boš imela drugje probleme.
Dude naša sončica nima in zaspi brez njebrez problema.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: spanje čez dan
30.10.2005 20:21:59   
Alina_alin
Marogica, zvečer nimamo problemov. zaspi na zizi in jo položim v posteljo, pa ni problema. samo čez dan nam to ne laufa. pa je v vozičku najlažje in laufa. saj ni problema vozek postavit not na toplo, samo po izkušnjah vidim, da spi boljše zunaj na terasi - je ne vozim. samo toliko, da zaspi, tj od 1 do 15 minut - odvisno kak je ze zmatrana.
Nia, in kako dolgo - koliko ur max sta spala skupaj zunaj - da ju ni zazeblo? saj jaz jo tudi dam v vrečo in zaenkrat je zmerom ful topla, kljub temu, da spi po 3 ure zunaj...samo ne vem ali ji bo mrzel zimski luft, ko bo pod minus, škodil? sicer po eni strani mislim, da bo še bolj odporna.. kaj mislite?

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: spanje čez dan
30.10.2005 20:25:01   
krompircek
se strinjam z Marogico tudi jaz nisem navdušena na voziček in vozenje pozimi. mi dopoldne gremo spat v posteljo sedaj ko se je že začela premikat pa bom poskusila kinderpet nebi rada da mi pade s postelje.Z dudo do sedaj ni bilo problemov je ponoči ni bilo treba. Sedaj me pa že tri dni ponoči zbuja da ji jo dam.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
10 stvari, ki sem se jih naučil, odkar sem...
Če imate otroke ob sebi. Da jih poljubite za lahko noč. Da skupaj zajtrkujete. Da greste z njimi v šolo. Da vidite, kako...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?