|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   "mucki" v nosu
18.11.2005 10:07:17   
ticika
Dober dan mamice in očki,

povejte mi ali se vašemu malčku tudi skoraj vsak dan pojavijo suhi "mucki" v nosu, ki pa so vedno črno-zeleni! A se to dogaja zaradi kurjave, hladnega zraka...? Moram rečt še to, da tamala ni bolna niti prehlajena
Lep dan!

_____________________________

Imam dva prekrasna sončka, ki mi sijeta in polepšata vsak dan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: "mucki" v nosu
18.11.2005 10:29:00   
Veverička
Tudi pri Blažu jih skoraj vsak dan opazim. Jaz mu stiskam v nosek pred vsakim spanjem in pa zjutraj, ko se zbudi fiziološko (sicer se brani kot user posted image  križa...), pa mu grejo pol včasih same ven, včasih pa malo pomagam s palčko za ušesa.

(odgovor članu ticika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: "mucki" v nosu
18.11.2005 10:30:07   
Anonimen
matr ti posušeni smrkli še mene ubijajo. non stop jih mam poln nos in to je vse samo zarad suhga zraka od radiatorjov. ja tut tamala jih ma, sm so njeni malenkost bolj sočni k moji :)

(odgovor članu Veverička)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: "mucki" v nosu
18.11.2005 11:15:10   
tincci
Naša jih ma vsak dan, bele. Včasih jih pustim, pa jih izkiha, včasih fiziološko (samo se bojim, da se ne bi nos preveč navadil nanjo pa potem pri prehladih ne bi delovala???), včasih z vatko.

(odgovor članu Veverička)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: "mucki" v nosu
18.11.2005 12:08:36   
tina104
jaz tud fiziološko not dajem, pa z vato ven čistim

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu ticika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: "mucki" v nosu
19.11.2005 18:22:00   
Pupica
Ja tudi. Le ponoči, ker imamo v spalnici centralno. Čez dan pa ne kurimo oz.kurimo kamin, pa je nosek čist "ko suza".Pomaga pa fiziološka(v spreju) ene 4 x v vsako nosnico, nato pa z vatirano palčko(tista ki ima bunkico) odstranim. Imam pa to srečo, da mi prinčipesa ful pomaga. Če bi se upirala, bi me verjetno kap, ker zgleda tako user posted image . ona pa kar sama tiši pršilko v nosuser posted image pol bi si pa najraj še sam z palčko po nosu rofkalauser posted image

(odgovor članu ticika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?