|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   1 mesec nespanja
18.11.2005 21:06:37   
tris
Kaj je z našim korenjakom da že 1m skoraj nič ne spi ponoči? Mislim se zbuja na pol ure na 1 uro, kakšen dan začne tako jokat da ga komaj potolažimo. Prvo sem mislila da so zobki zdej pa ne vem več ali pa toliko časa to boli. Ga pa res dlesni matrajo ker si grozno vse tlači v usta in kriči prav histerično in grize, piska tak nemiren je čez dan. Mažem mu z dentinale pasto pa tudi sirup ima calpol, star je pa 7 mesecev in nima še nobenega zobka. Kaj pa vaše izkušnje? Kako kaj spijo vaši dojenčki??? Sem prav zmučena s tem ustajanje sej vem da bo šlo tudi to mimo ma vseeno kakšen nasvet ali izkušnja pride prav.
Hvala vsem za vaš trud in lep pozdrav pa čimveč spanja!!!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 1 mesec nespanja
18.11.2005 21:48:17   
Ninica
Z našo user posted image  je enako. Nič ne spimo, ves čas se prebujamo, jokamo in stokamo. Tudi mi še nimamouser posted image nobenega zobka, pa bo zdaj stara 8 mescev. Res ne vem kaj bi lahko bilo narobeuser posted image user posted image

_____________________________

LP, Ninica

(odgovor članu tris)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 1 mesec nespanja
18.11.2005 22:02:48   
Lu
Pri nas tudi podobno. Bo pa 21.11.stara 9 mesecev pa tudi še nobenega zobka user posted image

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 1 mesec nespanja
19.11.2005 0:22:40   
KODA
Naš tastarejši je prvi zobek dobil šele pri desetih mesecih.Spomnim pa se,da je bil zelo nemiren ponoči v tistem obdobju.Tamali,pa ga je dobil šele pri enem letu.Pa ni bilo nobenih takih očitnih znakov.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 1 mesec nespanja
19.11.2005 17:27:35   
Naja31
Pri nas je tako že 4 mesece. Pa če mu zobki rastejo ali ne. Ima pa jih že 6 user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 19.11.2005 17:28:13 >

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 1 mesec nespanja
20.11.2005 11:02:59   
sminc
OJ. Ravno nekaj dni nazaj sem načela podobno temo. Že 7 mesecev nisem prespala noči. Ponoči se zbuja 4 krat minimalno- če spim 3 ure skupaj sem žeuser posted image user posted image user posted image . Večkrat se zbuja z jokom, v usta si tlači igrače, moje prste, slinček je boljši od hrane..... Tako drastično je že od avgusta, zobkov pa se kar ni in ni. Nič še ni otečeno, v spodnji čeljusti se že dooooooooooolgo vidita dva zametka zobkov a še nič.
Upam da bo kmalu bolje, ker sem žeuser posted image user posted image user posted image ko zombi. lp


_____________________________

Vse veselo pričakovanje te ne pripravi na resničnost- na drobno, popolno bitje v tvojem naročju.Na ta strah pred odgovornostjo. Na brezmejno ljubezen.

Jakob Enej 15.04.2005
Aljaž 01.02.2007

(odgovor članu tris)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 1 mesec nespanja
20.11.2005 11:17:26   
Ajnaa
pri nas imamo 9 mesecev in 7 zobkov. Spimo pa zadnji teden spet malo bolje kot pa zadnji mesec, kar pomeni zbujnje 3 krat na noč. Pred tem pa smo imeli katrastofo, zbujala se je vsako uro in pol. Jaz pa ščem vzrok, ampak ne ugotovim kaj bi bilo narobe. Verjetno bo najbolje se kar sprijazniti s tem, da enkrat spimo bolje, drugič slabše, pa da zadnja dva meseca ne smemo niti pomislti, da bi spala v posteljici. Sajje luštno, ko je pri nama, ampak midva bi se pa tudi rada kaj cartala. Upam, da bo bolje, ko bom šla v službo, ker taktrat ne bom mogla spat do 9 dopoldan in si nabirat zalogo spanca.

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?