Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

ime Teo (po Teodoru...), če pa bo slučajno
Jaz bi lahko jedla nonstop...pa zdaj je to že kriza..ravnokar se odpravljam na sprehod po kosilu....sem imela kislo repo, pire in kašnate klobase....repa in pire sta šla bolj tako dol, medtem ko kašnate bi lahko zmazala, huh
, pa sem si privoščila veliko repe, malo manj pireja, pa LE pol kašnatke..
. Včasih je bil dost tud jogurt za lakoto, dons je pa to "prešvoh", sej ne zaleže niti za 2 ure!
.
D.
, boš videla!
, ki jo je že preizkusila v praksi.
Matr je mraz
.....avto sem imela dol zabetoniran z ledom. Še sreča, da mi je ded včeraj kupil tisti sprej za led, samo kaj, ko imam zdaj tako mastne šipe, da je joj. Si ga bom morala začet pokrivat. SoncicaT, kar se tiče kg sma popolnoma na istem, tudi jaz sem začela z 60, nazadnje končala malo več kot 70. Pa hudič samo okrog trebuha se mi nabira. Zgledam že kot kakšna vreča z nogami
. Kar pa se tiče apetita, da se ne menim.... se rajši niti ne zmislim. Sicer pa, če bo šlo tako hitro dol, kot je šlo prvič, potem se ne sekiram. Aja, knjiga se meni zdi zelo dobra Vse o nosečnosti in otrokovem prvem letu. Že v prvi nosečnosti sem totalno noter padla, zdaj pa itak spet. Za vsako figo letim noter in gledam, kaj pravijo. Škoda, da je samo do otrokovega prvega leta, bi bilo fajn, da bi bila vsaj tja do tretjega. Z materinsko šolo začnem 23. januarja. In ve? Tisto špikanje tudi mene mantra občasno in mi je rekel moj G, da maternica raste in da ni to nič nevarnega. Če pa bolečine postanejo neznosne, potem pa hitro na pregled. No, zanenkrat še je vse v mejah normale. Lepo se imejte
sma nazaj iz morfologije.Vse je vredu in zelo lepo je pokazala ritko in videlo se je da vmse ni"pištolce"