|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ta blesov prehlad - kaj učinkuje?
21.11.2005 11:58:14   
puncica
Ma nimam časa zdejle iskat pa me zanimajo vaše izkušnje:
Tamala ima ful zabasan nos, sam ven ji nič ne priteče, ponoči se pa davi kot bi hotla bruhat, po moje ji vsa sluz teče v grlo in potem posledično kašla ko star konj, pa še davi se zraven, Ne vem al jo grl boli al ne, ker nič ne reče, je pa mal zahripana ko se zbudi iz spanja, potem ne več. Zanima me kaj daste svojim malčkom za lajšanje, fiziološko kr vlivamo v noska in ni pretirano efekta, operila si ne upam več, ker tud ni nobenga posebnega efekta, vsaj nič ven ne priteče, pa še vedno ful težko diha. Danes sva ji zjutri dala trpotčev sirup, če bo kej bolš. Kaj pa ve kupite v lekarnah. Itak jemlje multi sanastol (al neki). Limonc pa noče pit v čaju, se dere kr dugega (drugega user posted image ) tako da z limonami ni efekta, bom vidla če bo hotla pomarančo al pa mandarine jest. Kaj še kaj še kaj še?


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ta blesov prehlad - kaj učinkuje?
21.11.2005 12:56:02   
janjja
JAz ko ima tako zamaše nos poskusim s pumpico za nos. Saj veš stisneš jo pa daš v nosek in spustiš tako da narediš vakum in smrkelj potegneš ven. šele ko bo nosek čist da kapljice operil ker drugače res nimajo efekta, šele potem bodo prijele. Upam da ti bo uspelo.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ta blesov prehlad - kaj učinkuje?
21.11.2005 13:01:32   
dory
Jst tamalmu dajem,ko je,kar je blo do zej sam enkrat bolj hudo, kaplce za nos, pa zjutraj in zvecer dobi mal calpola, velik naravnega c vitamina...takrat se nic ne kopa in tud zunej sva bolj mal...pa je v dveh-treh dneh dober...par dni nazaj se mu je zacel neki pacat,pa sva sam notr ostala, s calpolom in c vitaminom pa je blo...po dveh dneh k srnica :)

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ta blesov prehlad - kaj učinkuje?
21.11.2005 22:57:36   
Anol
Jaz ti svetujem tudi parno inhalacijo, paro narediš s tušom v kopalnici in sta notri kakih 15 minut, sicer je stvar zelo primerna za pljučka, vendar je tudi odlična za nosek, ker se zadeve razmehčajo in zače čez nekaj časa kar samo od sebe ven teči. 
Seveda pa tudi fiziološko še vedno.  Naš fant je tud kr dost prehlajen in smo že zverzirani, mu pa dodajam tud vitaminčke v sirupu.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?