|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   urološko ali ginekološko???
22.11.2005 12:35:38   
Ulla
Že približno pol leta se mi dogaja to. Vsak mesec in to ravno na 14 dan se mi pojavijo v jutranjem času težave z uriniranjem, ko končam z lulanjem me kar močno zaboli in priteče nekaj kapljic kravi, to traja cel dopoldan, tam nekje do 13-ih, potem je pa vse ok, naslednji dan vse uredu, nič ne čutim. In to sranje se mi pojavi vsak mesec???

Bila sem na UZ sečil in vse ok, potem na Cistoskopiji, kar je tudi vse uredu. Urolog mi je predlagov naj grem k ginekologu, da ni mogoče kaj drugega, ker se mi to pojavlja ravno na dan ovolacije. Aja, da ne pozabim povedat, že približno pol leta delava na user posted image pa zaenkrat še nič user posted image .

Zadnji izvid od ginekologa: Uterus je v AVF (kaj to pomeni AVF??), normalno velik, trd premakljiv, PA (kaj pa to pomeni PA?)prosti, Porcija eritroplaktična, PAP F70.

Ni mi jasno kakšen vpliv ima vse to skupaj?? Prosim pomagajte mi ,svetujte, če je imela kakšna kakšno izkušnjo.Vsem lepa hvala. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: urološko ali ginekološko???
22.11.2005 12:42:15   
Ulla
se opravičujem, ta tema ne spada v ta forum, samo nevem, zakaj jo je vrglo sem???

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: urološko ali ginekološko???
22.11.2005 12:45:33   
nana 27
Verjetno sta v času ovulacije bolj pridna user posted image  Se mi zdi, da temu rečejo honeymoon cistitis (čisto resno!). Ob več spolnih odnosih ponavadi pride do podobnih težav kot pri vnetju mehurja. Mene tvoje težave spominjajo na vnetje mehurja, ampak je pa čudno, da trajajo samo en dan. Kaj ko bi vprašala še dr. Pušenjaka na forum ginekologija med.over.net

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?