|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergija - simptoni
27.11.2005 21:17:14   
Alina_alin
Mene pa  zanima, v kolikor so vaši jedci imeli alergijo na gosto hrano, kakšni simptoni so se pojavili - kje so bili izpuščaji, kako dolgo so trajali ipd.
Mi smo začeli počasi s sadnimi sokovi in kašicami. Nič narobe zaenkrat, razen na hrbtu - zgoraj pri vratu sem opazila neke male rdeče pikice na kakih dveh cm2. Čisto drobne, skoraj se nič ne vidi. Je to alergija?
V naprej hvala za vaše izkušnje!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: alergija - simptoni
28.11.2005 0:16:06   
KODA
Pri našemu tamalemu,ki je hud alergik se je začelo že pri starosti 10 dni,z hudo drisko in krči.Ugotovljena je bila alergija na kravje mleko.Nato so mu pri 9 mesecih odkrili še alergijo na jajca,konzervanse in arašide.Pri nas je bil prvi znak ,če mu kaj ni pasalo,da je dobil rdečino okoli ust in rdeča ,lisasta lička.Pa pokazalo se je na koži v obliki atopijskega dermatitisa.
Zdaj pri treh letih so mu odkrirli še alergijo na pršice.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: alergija - simptoni
28.11.2005 7:05:41   
sand
Hojla,mislim da pri tvojem malčku ne gre za alergijo, take male pikice, ki v bistvu takoj izginejo so znak ali da mu je vroče, mogoče malo občuljiv na material, prašek ampak mislim, da ni panike, ker jih ima naš tudi.Podobno zgodbo z močnim dermatitisom okrog ust smo imeli tudi mi.Šli na vse možne preiskave, pa nič ugotovili, dokler nisem sama pogruntala, da je to banana.odkar smo jo z jedilnika črtali; so vsi spuščaji izginili.Naša mala princeska pa ni prenesla ananasa.Lep dan Sand

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: alergija - simptoni
28.11.2005 7:56:01   
darjatimci
Naš fantek je imel take pikice in smo jih s pediatrom vred tudi povezovali z  vročino,žal pa je po končanem dojenju izbruhnila alergija.

(odgovor članu sand)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: alergija - simptoni
29.11.2005 21:34:09   
@
Nam se je pokazalo v obliki zelo rdečih in vročih ličk, kar se je nadaljvalo v suho kožo na ličkih in enako na bradici, potem pa so se pojavile še majčkene bunkice na komolcih. Diagnoza: atopični dermatitis, ne vemo pa še, na kaj je alergičen.
user posted image
Afna

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?