|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voda
1.12.2005 20:42:11   
Badeja
Moj sinek je star 3 mesece. Zanima me koliko vodice lahko spije. Pediatrinja mi je rekla, da mu naj ne dajem vode vse dokler ne bo začel jesti mesa. Vendar jo zelo rad pije in jo ponavadi tudi sam zahteva, za kar predvidevam, da je žejen ( odkloni hranjenje). Kolikšna je tista dnevna mera za 3 mesečnike, po čem naj se ravnam?
Že vnaprej hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Voda
1.12.2005 20:44:29   
ZARA
Ravnaj se po lastnem občutku, oziroma po otročku...on že ve kolk je žejen, bolš k pediater...

lp

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Voda
1.12.2005 20:45:41   
Seven*
Barbara2, odvisno ce dojis ali ne.. Nacelno pa ni sporno, ce otrok pije vodo, samo pazit moras, da ne bo lacen in bo samo vodo pil.. Mislim pa, da tako mali otroci se ne potrebujejo vode.. Najbrz jo ima bolj za cartanje kot za zejo..

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Voda
1.12.2005 20:54:40   
Marogica
Dokler dojiš, res ni neke velike potrebe, da bi otrok pil. Vendar sem pa jaz kljub dojenju začela v 2 ali 3 mesecu dajati čaj/vodo. Vedno paničarim, da bi lahko bil otrok žejen, kajti hrano lažje kontroliramo, ker na vsakih nekah ur je. Pri pijači pa je težje in ko se spomnim, kako je, če si žejen, me zmrazi.
Kolikor se spomnim je bila pri nas dnevna mera v bistvu nekaj požirkov, saj sta bila dojena, ki pa se je z meseci večala. Predvsem pri ta drugem, ko mi je mleka pri 3 mes zmanjkalo. Takrat pa sem mu začela redno ponujati pijačo. Raje več, kot premalo.Saj nakaže, ko noče več. Se mi je nekajrkat zgodilo, da ni hotel jesti, ko pa sem mu dala čaj (nekaj požirkov), je pojedel normalno. Prej pa je "protestiral".

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Voda
1.12.2005 20:59:59   
Badeja
Midva se še dojiva, ampak zaradi začetnih težav, ko se nisva smela, mu moram dat dodatek 1- 2x na dan. Nikakor ne morem prit nazaj, da bi se samo dojila in da bi srček bil sit. Probala že vse kar so mi rekle svetovalke za dojenje.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Voda
1.12.2005 21:04:36   
Seven*
Zaradi dodatka ne bi smel biti nevemkak zejen.. Sicer pa, bravo mamica, da se tako trudis za dojenje. Bo ze, z dodatkom ali brez.. Jaz sem pri Jakobu tudi kar dolgo casa dodajala..

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Voda
1.12.2005 21:07:03   
Marogica
Ne sekiraj se, si probala, pa ne gre, pač ne gre. Vsaj ne rabiš imeti slabe vesti-važno je, da otroček ni lačen, ne pa kakšno mleko pije. Mogoče mu daj po dodatku stekleničko z vodo ali pa raje malo kasneje, pa boš sama videla reakcijo. Če bo vlekel, pomeni, da je žejen. Kajti pri dodatku lažje kontroliraš, koliko poje, da veš da ni lačen-no vsaj približno.
Te pa moram opozorit, da mogoče ne bo maral vode, temveč čaj. Tako se je meni zgodilo. Ta večji je pil samo vodo, ta manjši pa vode nikakor noče, temveč samo čaj.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Voda
2.12.2005 0:35:26   
KODA
Našedva smo že kot dojenčka navadili piti vodo,zdaj dobesedno zavračata sadne sokove in ostalo pijačo.Tavelik edino rad pije Za life,tamali pa bi pil samo vodo in vsake toliko časa kakšen čaj.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?