|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah pred kopanjem
3.12.2005 20:49:24   
jeti
Naši 16mesečni junakinji zadnje čase kopanje ni več užitek, ampak predstavlja prave muke tudi za najuuser posted image . Še kakšen mesec nazaj smo čofotali, se igrali z igračkami, brcali, seveda je bil ob umivanju las vedno prisoten tudi jok, ampak načeloma vse OK. Zdaj pa so v banji pravi odklopi in borbe. Čim pomoči nogice v vodo, se me začne oklepati, da do umivanja težko pridemo, o čistih laseh pa niti ne premišljujemo. Noče se niti usesti v vodo, takoj joka in hoče ven. Kaj bi lahko bilo?! Kako naj ji spet priljubiva vodo in kopanje? Je pa res, da, ko sva ji umivala lase (jih ima zelo veliko), na koncu nišlo drugače kot, da spereva šampon po zelo hitrem postopku in jo je voda na obrazu zelo motila. Ah, ne vem, kaj bi to bilo. Tole kopanje sploh ni več užitek. Help!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Strah pred kopanjem
4.12.2005 15:17:10   
Anonimen
Vse sorte obdobja bodo še. Saj jo bo minilo. Zaenkrat pa je nič silit, naj se igra v banjici. Jo pač na hitro umijte, kot želi, in  hopla ven.

(odgovor članu jeti)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Strah pred kopanjem
4.12.2005 18:08:39   
valči
Smo imeli tako smotano obdobje,ko je jokal.Pa smo probali par fint.Naprimer user posted image daj njegovo ljubo igračko,kako plastično,pa jo pred njim umij-skopaj in reci,da se nič ne boji-igrača
user posted image poskusi dat v bano moža in jaj vzame otroka in se skupaj kpoata,ali pa ti
user posted image daj mu v roko tuš in naj se sam tušira-to je pri našem vžgalouser posted image

Poskusi,če ne bo pomagalo,pa samo potrpljenje,bo minilo,kot je napisala Splišni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Strah pred kopanjem
4.12.2005 18:10:13   
valči
Jeti,oprosti sem zamenjala tvojo hčero za sina

(odgovor članu jeti)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Strah pred kopanjem
4.12.2005 18:36:16   
Anonimen
Nič kaj takega nisem skusila z mojimi.Sem pa imela sosedo,ki je imela hčer,pol Pirana je vedelo,kdaj se otrok kopa,posebi pa pere lase.
Drla se je prav zverinsko,če ljudje ne bi vedeli,bi jo še prijavili,da maltretira otroka,ali pa da ga utaplja.Prišlo obdobje in je minilo pri treh letih.
Nobenega siljenja,ker se bo odpor še povečal.
Mi smo našega dali v tuš kabino.Natočimo malo vode,pa kilo igrač in dovolimo mu,da se sam stušira po glavi.So pa tudi plastični ščitniki,kot sombrero,daš na glavico in pena in voda ne gresta v čke ali po obrazu.Vprašanje pa je,če bo strpel imet to stvar na glavi.

(odgovor članu valči)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Strah pred kopanjem
4.12.2005 20:17:33   
KODA
Pri nas pa cel blok ve,kadar si mi peremo lase.user posted image
Glede kopanja.Ne jo silit,rajši jo nekaj časa,samo umivaj s mokro krpico,kot pa da se ji voda in kopanje zameri.Najbrž je samo obdobje tako.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?