|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je žeja pri 2letniku kakšen znak??
8.12.2005 12:10:16   
XANA
IMAM 2 LETI STAREGA SINČKA, KI JE NENEHNO ŽEJEN. VČERAJ ZVEČER JE V ROKU ENE URE SPIL 1 L TEKOČINE. STRAH ME JE , DA JE TO LAHKO ZNAK SLADKORNE. PIJE IZ FLAŠKE ( OD ROJSTVA). DUDE NI NIKOLI IMEL. MISLITE, DA JE TO STVAR NAVADE IN SE S FLAŠKO POCARTA, AL STE MNENJA, DA JE TO KAK BOLEZENSKI ZNAK. RAZMIŠLJAM, DA BI FLAŠKO ZABRISALA V SMETI, TAKO DA DEFINITIVNO SAMO ŠE IZ KOZARČKA PIJE. PO DRUGI STRANI SE PA BOJIM, DA BI DEHIDRIRAL....

< Sporočilo je popravil puncica -- 8.12.2005 15:06:48 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JE ŽEJA PRI 2LETNIKU KAKŠEN ZNAK??
8.12.2005 12:43:00   
srki
Na tvojem mestu bi šla do zdravnika, da ti pove točno kaj je, da se znebiš odvečnega strahu. Tako boš najbolj prepričana. Probaj ga navadit na kozarček, naš je star leto in pol pa že 2 meseca pije samo s kozarčka, razen zjutraj ali pa zvečer, ko pije kakav, mu dam flaško, da se crklja. Upam, da s tvojim srčkom ni nič resnega.

(odgovor članu XANA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: JE ŽEJA PRI 2LETNIKU KAKŠEN ZNAK??
8.12.2005 13:08:46   
Emm
Tako kot je rekla srki pokliči ali pa pelji ga k zdrvniku pa naj preveri kaj je.Če pa misliš na sladkorno je pa mali problem.Je kdo v tvoji družini al pa od tvojega sladkorni bolnik in ali mu devaš sladke reči za pit?Probaj mu dat samo vodo po možnosti jo prekuhaj in potem glej če bo tok pil.Vseeno mu pa daj za pit če potrebuje da nebi dehidriral!

(odgovor članu XANA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: JE ŽEJA PRI 2LETNIKU KAKŠEN ZNAK??
8.12.2005 13:36:42   
XANA
NOBEEN V NAŠI DRUŽINI NIMA NOBENE BOLEZNI, V VRTCU PIJE SAMO IZ KOZARCA, KO SMO DOMA, PODNEVI IN PONOČI SAMO FLAŠKO (ZAHTEVA). HVALA ZA NASVET, RES BOM PROVALA S PREKUHANO VODO IN POTEM POKLICALA DR. KER TO NI VEČ NORMALNO. TOLIKO LULA, DA MU MORAM ŠE SREDI NOČI MENJAT PLENICE, ČE NE, JE ZJUTRAJ VSE MOKRO.

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: JE ŽEJA PRI 2LETNIKU KAKŠEN ZNAK??
8.12.2005 16:55:07   
Marogica
trenutno je samo važno, zakaj toliko pije, ne pa iz česa. Tudi jaz bi na tvojem mestu šla do zdravnika, da ugotovijo, kaj je. Če izločijo kakršnokoli bolezen, šele takrat razmišljaj ali je to res samo navada ali ne.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu XANA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: JE ŽEJA PRI 2LETNIKU KAKŠEN ZNAK??
8.12.2005 19:54:03   
mala maja
je to znak sladkorne, sam to spremlaj še druga stvar ki pa je zelo podbna plučnici(vročina., pa boleči sklepi..) sem ravno prejšni teden govorila o tem s pediatrom ko smo našemu NIku namerili 6.8mol  sladkorja v krvi na tešč.  Mislim da ni sladkorna sam ti tudi jaz svetujem da se pogovoriš s pediatrom.

Dugače pa naš Luka(tasreden) pije že od rojstva ko nor. več kot 3l na dan pa mi je rekel da naj bom vsesla da pije da je to samo za njegovo dobro.user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: JE ŽEJA PRI 2LETNIKU KAKŠEN ZNAK??
9.12.2005 8:15:41   
XANA
NO, TO JE TUDI MENI ŽE REKLA PED. NAJBRŽ HITRO PREPOZNAJO. SEM VPRAŠALA V VRTCU, KOLIKO SPIJE, PA JE REKLA VZGOJITELJICA, DA NORMALNO. MA JA, NAJBOLJŠE DA RES POKLIČEM PED.. MALA MAJA, KAJ PA DAJETE ZA PIT TA SREDNJEMU? A IMA TUDI NAPIHNJEN TREBUŠČEK KOT EN AFRIŠKI OTROK?

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: JE ŽEJA PRI 2LETNIKU KAKŠEN ZNAK??
9.12.2005 12:17:18   
Emm
Moj tut kr velik pije in poje ampak ni debel recimo.Sprva sem mislila da ima kaj s prebavo narobe,ker ima tut napihnjen trebušček kot afriški otroci ampak ko sem ga nesla k zdravniku je bilo vse uredu kri in voda sta bili ok.Rekel mi pa je da naj mu devam prekuhano vodu in čim manj sladkanih stvari ker za majhnega otroka sladkor ni tok priporočljiv.No moj fantek je 10 mesecev star in sva oba bolana zato pije še enkrat toliko kot je prej in to je čisto normalno.

(odgovor članu XANA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?