Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
. 
, pa še dragi je delal). Pa saj je mali bil priden. Bile smo v eni piceriji, malo je spal, drugače pa sem ga mogla skozi nosit, pa je bil tiho.
in sem skoz čekirala, ali je Timonu toplo!
Verjetno je tudi Demi zmatrana od vsega pospravljanja
Nismo pa še do konca pospravili še ena škatlja nas čaka, zmetali smo stran pa 3. Včeraj je očka kupil Demi zlato ribico, tako da imamo zdaj vsak svojo. Ko bom objavila slike vas obvestim. Tok ste se razpisale, da sem vas samo prebrala. V Lj je sonček. Se tipkamo...
in smo zdele prišli domov! Niso nič našli, zato nam je zdravnica napisala napotnico za pediatrično kliniko!!
!!!
. Današnja noč je bila full čudna, imela sem bedaste sanje, Demi je ob 11:30 jokcala, amak sem ji dala samo dudo
in je zaspala. Ob 2 ponoči je šel vlak
( pri bloku imamo tirnico, po kateri gre vlak 2 na dan ob 8 zjutraj in ob 19 zveler, ob sobotah, nedeljah in praznikih ne vozi. Vlak pelje samo do papirnice), jaz vlaka nisem slišala, sem pa Demi k se je zbudila, je samo pojedla in zaspala nazaj.
V Lj je megla in mrzlo Grem
, pa
, pa