|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Seboroični dermatitis
19.12.2005 15:08:22   
petraz
Naš otrok ima to obliko dermatitisa in me zanima, če ima katera izkušnje s tem?? A, se to lahko ponovi, ko se pozdravi??user posted image  Hvala za pomoč.

< Sporočilo je popravil petraz -- 19.12.2005 15:11:24 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Seboroični dermatitis
22.12.2005 10:49:09   
nejča
Nam so tudi omenili v bolnici, da bi to lahko imel pa niso kej dost ukrepali.
Mazali so ga z Riboderminom, pediater mi je rekel naj ga mažem z olivnim oljem
pa nič kaj dosti ne pomaga. Po glavi ima rdeče izpuščaje in počez še suhe luske, ki gredo dol med umivanjem s šamponom, rdeči izpuščaji pa ostanejo oz. jih je še več.
A je to pri vas enako ali je drugače? Kaj narediti?

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Seboroični dermatitis
22.12.2005 11:04:34   
MarijaPo
Zanimivo, namrec ravno prejsnji teden se mi je lupila koza po nosu, pa med obrvmi,... pa mi je sestra, ki je zdravnica povedala, da imam verjetno diseboroicni dermastitis in da je menda od stresa. No, mene, ker sem ze velika punca niti ne moti toliko, samo grda zgledam, ker imam te luske koze po faci.
Menda ni nekega zdravila, da se samo od sebe pozdravi.

(odgovor članu nejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Seboroični dermatitis
25.12.2005 10:12:05   
zivica
Po moje ima to zelo dosti dojenčkov, ampak večini zdravniki rečejo da se "koža čisti". Imela je tudi naša Živa, mine to samo od sebe, ne rabiš z ničemer mazat, po knjigah sodeč je neozdravljivo, ampak pojavi se zopet v puberteti in kasneje. Seboroični dermetitis je moteno delovanje lojnic, v odrasli dobi je to tudi prhljaj.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Seboroični dermatitis
22.1.2006 21:45:51   
soncnica4
Tudi naš pikec je imel velike težave s kožo. Začele so se mu pri dveh mesecih. Kar naenkrat je dobil rdeče izpuščaje po obrazu. Mazali smo ga z oljem in vitaminsko kremo in ni nič pomagalo, koža se mu je prav luščila. Slučajno smo bili v bolnišnici in ga je pregledala dermatologinja in postavila diagnozo seboroični dermatitis. Svetovali so nam mazanje s kremo eucerin vsaki dan pri negi. Moram povedati, da je koža čista in ni več sledu pikic in izpuščajev. Baje da seboroičen dermatitis sam izzveni nekje do šestega meseca, če ne pa je šele potem potreben obisk dermatologa. Tudi za odstrajevanje temenc uporabljamo eucerin 3% urea lotion. Upam, da bo všemu otroku tudi pomagalo.
LP 

< Sporočilo je popravil soncnica4 -- 22.1.2006 21:48:08 >

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Seboroični dermatitis
16.2.2006 10:50:01   
petraz
Hvala za odgovore, šele sedaj sem pogledala. Vam povem, da smo uspešno (za enkrat) pozdravili zadevo in upamo, da se to ne bo več ponovilo.user posted image Pediatrinja mi je povedala, da je glavni vzrok predvsem suh zrak in preveč gretja-kurjave. Kar se pa tiče temenc, pa lahko rečem, da jih nimamo,v kolikor se bodo pa pojavila, pa bomo poskusili z navedenim losionom. Hvala!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncnica4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?