|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kahljica
1.1.2006 21:47:22   
p&b
Zanima me kdaj ste svojim otrokom predstavili kahlico in na kakšen način ste mu pokazali čemu služi?

< Sporočilo je popravil puncica -- 3.1.2006 8:27:18 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAHLICA
1.1.2006 21:52:12   
Twetty
Js sm Lin dala prvič pred enim mes.,torej je bla stara 11 mes.Posadila sem jo na kahlico,dala v roke igračo,odprla pipo,da je tekla voda in Lin se je prvič polulala.Zdaj jo dam trikrat al pa štirkrat na dan in vedo lula al pa kaka.Ne pove še sama,ampak men je že to velik...

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KAHLICA
1.1.2006 22:36:54   
Seven*
Mi nismo nic komplicirali. Jakob je sam v vrtcu videl ostale kako hodijo na kahlico.. In zdaj doma obcasno pokaze, da bi rad sel in to na tak nacin, da se zacne slaciti..

Sem prevec stvari prebrala na temo, koliko se lahko otroku skoduje, ce pretiravas s posedanjem na kahlo.. Slej ko prej vsi nehajo, dokler pa sam ne ve da lula ali kaka in to ne pocne zavedno, pa itak nima nobenega smisla.. Samo sam sebi delas delo..

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: KAHLICA
1.1.2006 22:48:20   
Jančika_
Pri nas se s tem sploh še ne ubadamo. Kot pravi Seven, dokler sam ne ve, da lula ali kaka, se mi ne zdi smiselno. Naš se pokaka tako na hitro, da sploh ne skapiram (zadnje čase sem pa skoz prehlajena in ga še zavoham neuser posted image ). Ni šans, da bom cel dan stala za njim in čakala, kdaj bo kaj, na suho ga pa tudi ne bom dajala gor (jaz tudi ne sedim na školjki kar tako za preganjanje časa).

Moja mama si je sicer zdaj umislila, da bi ga dajala na kahlo (mali enkrat na teden prespi tam) in sem rekla, da naj, če se ji da. Bomo videli, kaj bo iz tega.

Bolj smiselno se mi zdi, da mali izve, kaj se dogaja na WC-ju. Vedno pustim odprta vrata in če pride za mano, mu povem, kaj mami dela. Ko se on pokala ali polula, mu tudi povem, kaj je naredil. Enkrat mu bo že potegnilo in bo stvari povezal, zaenkrat pa se mi zdi, da nima pojma, za kaj gre.

< Sporočilo je popravil Jančika -- 1.1.2006 22:49:18 >

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: KAHLICA
2.1.2006 11:31:05   
CatJa
Mi smo jo sicer kupili kakšna dva mesca nazaj, na njej pa sedi celi dve sekundi. Drugače pa isto kot pri Jančiki - povem da grem na stranišče in kaj delam, prav tako pa ko se mali pokaka, se na veliko pogovarjava o tem, kaj je naredil. Mu bo že kapnilo.

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: KAHLICA
2.1.2006 12:00:48   
Jančika_
CatJa, mi smo jo tudi nabavili pred časom, ko je težko kakal, pa sem mislila, da bo pomagalo, če ga (s plenico vred) posadim gor, da bo šlo lažje - pa ja! V sekundi je zbežal...

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: KAHLICA
2.1.2006 12:06:19   
dory
Ko je bil nas star eno leto, je mislu, da je kahla za na glavo...sele pri 15m je dojev v cem je catch in zej redno 3-4na dan hodi na kahlo in vedno tudi kaj naredi :)..pocas bo :)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: KAHLICA
2.1.2006 16:07:09   
Maxica
Jaz se tudi še nisem začela s tem ukvarjati. Mali itak ni v celem dnevu pri miru 10 sekund, tako da dvomim, da bi na kahlji kaj dlje časa vztrajal. Tudi jaz mu vedno razlagam, če se je pokakal, pa če grem jaz na WC, kaj bo itd., tako da počasi bo že skapiral. Še vsi so, menda bo tudi naš. Tako da ga zaenkrat ne bom še nič silila. Morda bomo pa kahljico kar preskočili in bo hodil kar na WC.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kahljica
3.1.2006 8:30:04   
puncica
Naša je stara 19 mesecev in pove kdaj je kakala (ima polno plenico) ampak na kahlico pa se ni še nikol polulala in pokakala, ji pač še nikol ni ratal in sploh ne ve da če se polula kahlica zašpila, silimo je ne, pač vsakič ko reče da je kakala rečem ja povej prej da bomo v kahlco lulal pa kakal, a se je nekako ne prime. Ma bo že, eni še pri 3 letih nosijo plenice. Pač če ne gre ne gre,kaj nej zdej cel dan gor sedi, ko ji sploh ni jasn zakaj bi morala gor sedet. Pa je pol ure naga pa se ne polula user posted image

Ja je pa tudi pri nas isto, da imamo vrata odprta, ko lulamo in rečem vedno da mami gre lulat in pol posluša in rečem če bi tud ona šla pa je cele 2 sekunde na školki, verjetno ji ni jasn, zakaj men teče njej pa ne. user posted image


< Sporočilo je popravil puncica -- 3.1.2006 8:32:11 >


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kahljica
5.1.2006 12:03:45   
Cikica
user posted image naš Alen je imel kahljico že nekaj časa ampak ni hotel lulati v njo.Sedaj bo star2 leti in se je pred nekaj dnevi opogumil in začel lulati.Sedaj me vsako jutro porsi: Mamica kahlico,alen lulo.Tako da mislim da bo začel sedaj redno hodit na kahljicouser posted image user posted image .Seveda moram jaz biti vedno zraven in ga pohvalit,je zabavno.

Lp,cikica

_____________________________

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/





(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kahljica
7.1.2006 20:19:59   
Pupica
Tio smo dali gor pri cca.10 mesecih. Nič nismo kazali za kaj gre. v prvo je bil kakec, in od takrat naprej redno kaka na kahlico(3 x na danuser posted image -pač veliko jeuser posted image ). Če nismo doma, joka kadar jo kakat, ali pa ji čisto malo uide. Potem počaka, da pridemo domov da gre na kahlico.
Je pa res, da ima ona pravi obred na kahli, prelista kako novo knjigico, zraven gleda kako risanko, skratka se mi zdi da uživa.
Šele sedaj po 15mescih, pa tudi pove, ko se je pokakala. Tudi če je malo že kakala, pa če jo želim obleči nazaj v plenico se nazaj naštimuje, in potem je ponavadi kup res večji.
Vedno pa pazimo, da ji je toplo in zanimivo(vedno je pokrita z dekico čez nogice)

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kahljica
8.1.2006 0:57:49   
KODA
Naš tastarejši je kahljico in njen namen spoznal skozi igro.Dobil je kahljico,ki poje.Sprva mu je služila kot igrača,šele kasneje je dojel za kaj to služi.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kahljica
10.1.2006 10:52:49   
asso
Mi smo kahlico začeli uvajati nekje pri 7 mesecih in samo iz tega razloga, da lažje kaka ker je bila res zelo zaprta in se je v pleničko matrala tri dni in vsakič je naredila eno "ščinko" nič več. Ko pa se je en dan zelo napenjala za kakat sem jo slekla in položila na kahlo in res je ratal cel kupček. Od takrat naprej jo vsak dan dajem na kahlo in vedno se pokaka in tudi lula.
V pleničko le redko kdaj kaka, ko res jo ne damo na kahlo in pred tem nam kar nekaj časa sitnari, ampak mi se ne zrajtamo, da hoče kakat.
Večkrat tudi, ko hoče kakat nas prime za roko in pelje v kopalnio (sedaj ima 1 leto pa 2 meseca...)
Pri nas je navadna zelo uspešna. Ko bomo šli na dopust je ne smemo pozabiti doma.

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
Otroka ne vrtite za roke!
Starši uživamo ob pogledu na široko nasmejanega otroka, ko ga vrtimo tako, da ga držimo za roke. Ne počnite tega več! Pr...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?