|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleča ovulacija po laparo
2.1.2006 10:38:51   
saša80
ali je  imela katera tudi zelo bolečo ovulacijo takoj po laparoskopiji? mene je 7 dan po jemanju klomifena  začelo zelo zelo bolet, tako, da sem se ponoči zbudila in mislim, da je bila to ovulacija..Kaj pravite ve? 

pa še eno uprašanje in upam, da mi boste znale odgovorit.še nikoli me niso bolele prsne bradavice..sedaj me pa zelo bolijo...a je možno, da sem zanosila.od 26.12.-31.12. sem mela pa plodne dneve, saj sem jemala pred tem 7 dni klomifen. ali je možno, da se v primeru nosečnosti, tako hitro pokažejo znaki? malce neumna uprašanja, pa kljub temu upam, da mi boste znale svetovati..


hvala vam še enkrat..
lp saša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleča ovulacija po laparo
2.1.2006 11:03:31   
naja78
ojla saška 80.user posted image
blagor teb,k je že za tabo.jaz mam datum čez 3 dni.mislim,da sem nekje zasledila.da po laparo so spremembe  v menstruacijskem ciklusu,v bolečinah,če jih prej nisi imela(jaz jih nimam),tudi O se bolj čutijo,skratka malo je drugače.user posted image user posted image

mislim,da je to rekel celo dr.pušenjak na forumu.

jaz ti želim,da bi bila user posted image ,veš mogoče je zdaj uspelo,vse je pa posledica tudi klomifena,ker tam pa  je vse možno.
glej da sporočiš.
vprašala pa te bi,kaj so ti rekli,kdaj lahko zanosiš po op.????si imela tudi histero???
kdaj si imela prvi pregled po op,oz.kaj sledi po laparo glede z ginek.vidika.ti si dobila klomifen???ti je G kar sam predpisal???
zdaj pa že preveč sprašujem,ampak ko bom pa ja po laparo,bom tudi lahko pomagala glede tega.
punce fajn bodte.saša80 kar počakaj na prve znake.mogoče pa si ...............

naja78

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: boleča ovulacija po laparo
2.1.2006 11:12:14   
emaa
Saša bolečine pri O niso posledica laparo tmeveč klomifena. Mene je prvi ciklus klomifen bolelo tri dni, prvi dan sem komaj živela. Prsi tudi bolijo zaradi klomifena, meni se je še apetit povečal. Tako, da boš vedela ali si zanosila šele po izostanku M. Aja M bo pa prišla 14-16 po O, tako da ne boš mislila, da kaj zamuja. Moja je prvič prišla 33.dan kar je bilo točno 14 dni po O. Upam pa, da vama je uspelo.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: boleča ovulacija po laparo
2.1.2006 11:21:19   
saša80
naja!
glede zanositve po laparoskopiji mi niso rekli nič... boš pa sama videla da en teden niti pomislila ne boš na spolne odnose..sama sem bila prisebna za spolne odnose nekje po 10 dneh... pa tut takrat bolj na rahklo....klomifen pa mi je ginekologinja, ki me je operirala sama predpisala...


emamair!
veš js sem jedla že veliko ciklusov klomifen, pa nikoli nisem občutla ovulacije kot tokrat...sploh nikoli nisem imela probleme z bolečinami...
verjetno sem jo občutla zaradi tega, ker sem imela prej velikooo zarastlin okrog obeh jajčnikov in je mogoče zaradi tega nisem občutla... ne vem..pa tut prsi me niso nikol bolele...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: boleča ovulacija po laparo
2.1.2006 12:31:17   
emaa
Saj po laparo sem jaz tud ene parkrat čutila O, po klomifenu pa stokrat slabše, se moraš pra prisilit seksat, ker boli. Je pa sigurno razlika, ko odstranijo zarastline, pri meni se pozna pri M, pa še pri čem.
Prsi pa so mene bolele po klomifenu, prej nikoli, pa so same nehale kak dan, dva pred M, sem tud jaz mislila, da je ratalo, pol pa že veš, da pr umetnih hormonih ni nič tko kot zgleda, držim vama pesti.

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: boleča ovulacija po laparo
2.1.2006 13:37:56   
saša80
hvala vama emamair in naja


super sta...tut js vama držim pesti, da čimprej rata user posted image user posted image

lp saša

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: boleča ovulacija po laparo
4.1.2006 11:52:52   
MašaS
Zdravo! Ne oglasam se velikokrat na forumu, ampak tale tema me je vzpodbudila, da se jaz pristavim svoj piskrcek...
Jaz sem imela laparo in histero konec oktobra. Tisti mesec sem jemala Stediril D in neprekinjeno nadaljevala z njim se po operaciji (do konca druge skatlice). Potem sem pa dobila grozno mocno in boleco M. Trajala je vec kot 14 dni!! Od mene o sli kar kosi enega tkiva. V glavnem, GROZNO!! Potem se je zadeva umirila in pred nekaj dnevi sem dobila naslednjo M. Ciklus je bil normalno dolg (32 dni), sedaj pa sem zacela jemati Klomifen (prvic). Napisal mi ga je pa tudi moj ginekolog, ki me je tudi operiral, in sicer takrat, ko sem se morala po operaciji zglasiti na kontroli (tri tedne po operaciji). Zaenkrat Klomifen jemljem drugi dan in se nimam kaksnih posebnih tezav.

A zacne boleti sele potem, ko nehas jemati Klomifen in cakas na ovulacijo?
Kdaj je najbolje racunati na O, ko nehas s Klomifenom?

Verjetno so vprasanja malo trapasta, ampak moram priznati, da sem glede vsega skupaj ze malo zmedena user posted image .

Punce, bodite se naprej tako fajn in  vsaki posebej zelim v letu 2006 vsaj enega zdravega in lepegauser posted image !!!!!

Mašas

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: boleča ovulacija po laparo
4.1.2006 15:18:58   
saša80
maša pozdravljena!

ovuulacija nastopi 5-7 dan po koncu jemanja klomifena.. mene osebno je začelo bolet in to res zelo bolet sedmi dan, nato pa ni blo več bolečine, zdaj pa opažam, da imam prsi tut fulll občutljive in boleče... test bom delala 13.1. in upam, da je sedaj ratalo:)

lp saša

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: boleča ovulacija po laparo
4.1.2006 16:36:19   
marrusa
Tudi jaz sem drugi ciklus na klomifenu.Bolečo ovulacijo pa sem imela 7 dan po prenehanju klomifena.Imela sem grozne bolečine,komaj sem hodila.Sma  pa s fantom vsak dan v času plodnih dni delala user posted image .Rezultat klomifena in najinega hopsanja bo bomo videli 6.12.

Saša, kaj pa so tebi ugotovili na laparoskopiji? Zelo hitro si dobila klomifen,jaz sem ga šele tretji mesec po laparoskopiji.
Upam,da bomo kmalu vse srečke user posted image .

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: boleča ovulacija po laparo
4.1.2006 18:34:39   
emaa
O lahko nastopi nekje 5-10 dni po zadnji tableti, izjemoma kasneje. Mene je bolelo le med O, proti koncu jemanja klomifena sem imela probleme z očmi, aja pa značajsko se je opazla, sem bila še sama sebi tečna, drugače pa ni posebne sile.

(odgovor članu marrusa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: boleča ovulacija po laparo
4.1.2006 18:56:08   
Suana
saša držimo pesti ,da ti je ratalo in boš vesela user posted image user posted image !!!mislim nate in naj ti čas do testa čimprej mine!!!drži se!!!
lp suzana

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: boleča ovulacija po laparo
5.1.2006 7:58:19   
MašaS
Punce, hvala za razlago. Upam, da ne bo prevec bolelo in da bomo kljub bolecinam lahko user posted image .
Se nekaj me zanima... meni ni moj G nic posebej rekel, sama pa sem ga pozabila vprasati...kaksna so priporocila (se bolj pa izkusnje) glede user posted image ? Tudi v primeru jemanja Klomifena velja, da je najbolje na 2 dni? Meni namrec moj G ni nic rekel, da bi mi O spremljal po UZ.


Hvala vam, ker se lahko zanesemo ena na drugo, ko smo v dolocenih situacijah malo user posted image  in ko najbolj rabimo pomoc.

Masa

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: boleča ovulacija po laparo
5.1.2006 8:20:32   
marrusa
Meni je rekla G da naj boma aktivna čim večkrat v času O, lahko vsak dan.In sma res bila.Tudi meni niso spremljali O po UZ.Če ne bom zanosila v tem ciklusu,potem bom prosila G ,če mi v nasljednjem cilkusu spremlja O po UZ.

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?