|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Predstavitev bombažnih hlačnih pleničk v LJ
5.1.2006 10:26:49   
storklja
Predstavitev bombažnih hlačnih pleničk in prednosti in načina previjanja v naravne materiale.

Programe varovanja okolja smo v Združenju Štorklja začeli izvajati v letu 2002, ko smo pričeli s projektom Otrokom in Zemlji prijazne plenice. Po uspešni izdaji brošure in plakata o prednostih previjanja v naravne materiale v letu, ki je pred nami, načrtujemo nadaljevanje in kakovostno širitev programa.

Program v letu 2005/2006 predstavlja izvedbo širokega projekta  Otrokom in Zemlji prijazne plenice in pralna sredstva 2005/2006. V okviru projekta bomo opravili anketo o previjanju slovenskih otrok in izdali DVD s predstavitvijo bombažnih hlačnih plenic, v sodelovanju s Fakulteto za kemijo Maribor pa natisnili zloženko o uporabi okolju prijaznih pralnih sredstev.

Vabimo vas, da sodelujete v projektu in na naši spletni strani izpolnite anonimno anketo, ki vam bo vzela prbl. 3 minute! HVALA!

V okviru projekta pripravljamo tudi praktične predstavitve prednosti in načina uporabe bombažnih hlačnih pleničk ter tako staršem in zdravstevnim delavcem približamo način previjanja, ki se v Sloveniji vse bolj uveljavlja.

Projekt podpira Regionalni center za okolje za Srednjo in Vzhodno Evropo ob sofinanciranju Svetovnega sklada za okolje GEF/UNDP.


Vodi: Petra Mihalek Novak, dr. med.

Kdaj: 20.1.2006 ob 17.30

KJe: Center Štorklja Ljubljana, ul. Luize Pesjakove 9 (Savsko naselje).

Kontakt: www.storklja.si, info@storklja.si, 01/437 32 79, 041/663 949

Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?