|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A se to se kateri dogaja?
6.1.2006 22:09:36   
Anonimen
Zal morem biti anonimna, ker me je prav sram.
Za zacetek samo povem da sem porocena, srecno, delava na bebici ze skoraj dve leti.

Gre pa za to, da veckrat sanjam stvari, da sem sama nad sabo presenecena. In sicer se zapletem z drugim moskim, torej varam mojega moza in v sanjah tudi vedno recem, eh, saj si lahko privoscim. Ponavadi so to moski iz preteklosti, sosolci, prve ljubezni, sedaj pred par dnevi pa sem sanjala o sodelavcu, torej nekomu ki ga tudi vsak dan vidim. Sicer mi je bil ze vedno simpaticen, pac tako, kot osebnost, nikoli mi ni slo kaj vec po glavi.
Sedaj me je pa to tako zmedlo, da mi kar srce bije ko na njega pomislim, komaj cakam da ga vidim, v glavnem tako brezveze, da ne vem kaj naj si mislim.

Moza nisem nikoli varala, tudi nimam zelje po tem , ampak vcasih se mi zgodi tako kot sedaj in sem potem par dni cisto v drugem svetu.  Gre pa spet samo od sebe vstran.
Vcasih se mi zdi da rabim spet tisti obcutek, ko so metuljcki v trebuhu, ko srce bije kot noro in da zato tako z mislimi tavam.

Zanima me samo, a vi tudi kdaj sanjate se o kom drugem kot o vasih mozeh/zenah (v sanjah seveda) in ali si zelite kdaj spet obcutka kot ste ga imele na zacetku? To pa ne pomeni da si zelim novo vezo ali kaj; prosim ne me razumet narobe.


Tako se grdo pocutim, ne vem kaj naj si mislim, se z prijateljico se ne upam o tem pogovarjat.

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A se to se kateri dogaja?
6.1.2006 22:14:28   
cmokec
Jaz tudi sanjam dva svoja bivša včasih, pa temu nisem posvečala posebnega pomena. So mi pač poznane osebe, ker ne sanjam samu njiju , ampak tudi sosede, pa bivše sošolce, ...  Sanje so bile normalne, brez seksa.

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: A se to se kateri dogaja?
6.1.2006 22:18:25   
Anonimen
Ne, jaz ne. Ampak ne se sekirat, sanje ponavadi pomenijo čisto nekaj drugega. Bi ti morala katera, ki ima vsaj knjigo sanj, če že ne psihoanalitik razložit.

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: A se to se kateri dogaja?
6.1.2006 22:20:12   
Anonimen
Ne, saj seksam jaz tud ne z njimi. Pac flirtanje, poljubljanje, me vzame v narocje, pa take bedarije.
Ampak meni to naredi v glavi tako zmedo, da se dneve o tem razmisljam. Mogoce si nekje v podzavesti zelim nekaj takega...

Joj, saj vem, kako sem grozna...

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: A se to se kateri dogaja?
7.1.2006 0:05:29   
mamči
Nič nisi grozna! Jaz sem z mojim dragim že 8 let ( SREČNIH IN LJUBEČIH), pa me je ravno zadnjič v sanjah spet bivši obiskal, pa me je tako močno objel - druga nič, nič sexa pa to!
Pa ga sploh ne srečujem, ne vidim ne čujem in ne mislim na njega.
Pač v sanje se mi pretihotapi, ne  da bi ga kdo povabil?user posted image  JA , PA KAJ ČMO........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: A se to se kateri dogaja?
7.1.2006 0:07:41   
mamči
no TO BI ŠE DODALA,  up spet črke, da sami pač ne moremo vplivat  na to, kaj sanjamo, je pa res da jaz o tem tekom dneva ne razmišljam in da pri meni ne naredi nobene zmede.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: A se to se kateri dogaja?
7.1.2006 0:38:08   
KIRA
mislim, da spada to med čist normalne reči. tvoja podzavest ti na ta način skuša nekaj dopovedat. morda kako neizpolnjeno željo. neuslišano ljubezen. ali pa da nekaj pogrešaš v trenutni zvezi.  razlag je lahko več, težko povedat kaj bi lahko bilo, bi morala bolj poznat tvoje sanje in detajle.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: A se to se kateri dogaja?
7.1.2006 13:34:43   
baguSka
Oja že taužntkrat. Sam nism obračala posebne priložnosti na te stvari. Pr men je skor vedno sex v igri. Pa se zato ne počutm nč manj normalna. Tko da tud ti nisi brez skrbi. Poznam več takih k sanjajo take stvari.

Sm pa 1x prebrala, da je tud v živo flirtanje le še dodatek k sreči in ljubezni, ki jo že imaš doma. Da tako flirtanje (recimo spogledovanje) le še začini tvoj odnos doma in da s tem ni nič narobe, kvečjemu je še zaželjeno. Ravno zaradi metuljčkov in hitrejšega bitja srca. Dovolj je, da postaneš bolj samozavestna. Počutiš se bolj sexi in zaželjeno. Le pazit moraš, da ne zaideš predaleč... Postavi si mejo, če je nimaš in ne dovoli si, da potem ta oseba ostaja v glavi tudi doma.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: A se to se kateri dogaja?
7.1.2006 13:54:08   
Gina
Se strinjam s kiro.

Meni se je sanjalo o bivših in "bodočih", ko sem bila z bivšim. Zdaj se mi to ne dogaja.

Pa če bi se ti tudi včasih sanjalo, ajd ok, nič takega, normalna stvar. Čudno je to, da potem podnevi misliš o njih.
Najbrž res ne dobiš v tej vezi čisto vsega, kar rabiš. Ali pa ne tistega čisto glavnega. Zelo dostikrat moraš najti tudi kemijsko pravega partnerja, da lahko narediš otroka. Če ne vibrirata čisto v nulo, ampak ne mislim na 90% , ampak na 100000000% kemijsko privlačnostno, se včasih zgodi, da ne moreš zanosit. Pa ne govorim o seksu, govorim o notranji kemiji, ko čutita, da sta za skup in pika. Brez trohice vprašanja, z občutkom, da ga ljubiš, da je on tisto, kar rabiš, in nič drugega.

Če gledam svoje frendice, ki niso mogle zanosit, se vsem dogaja enako. Vsi so videli, da imata marsikaj skupnega, ampak da nista v globino duše zadovoljna. Hec, da se noben od teh parov ne krega in vsi zgledajo za čisto zunanje opazovalce ful ok, dokler jih pobliže ne spoznaš. No, lahko je seveda še marsikaj drugega vzrok, da se dve leti trudita. Logično da, ampak zgornji razlog po moje ni eden od redkih, vsaj po mojih izkušnjah.
Zdaj sem pa zašla. Hotela sem ti povedat, da mogoče pa vseeno nisi čisto popolnoma zadovoljna s svojim življenjem. Kaj pa vem.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: A se to se kateri dogaja?
7.1.2006 14:29:24   
matahari
Kar se mene tiče moram pošteno priznati, da odkar sem z mojim lubijem in zdaj že možem nikoli nisem sanjala drugega moškega,res je pa, da včasih pogrešam malo več muckanja in lubčkanja, pa objemanja.Moj dragi ni tak človek - v začetku so mu bili vsi ti objemi in nežnosti čisto tuji, v dveh letih in pol pa se je že zelo navadil in sprostil, občasno je tudi on pobudnik tega.Za sanje pa pravijo, da so podzavest...po moje sigurno ne pogrešaš objeme in nežnosti prejšnjih prtnerejv ampak ti to verjetno manjka pri možu..Mam prav?
Malo več nežnosti oz. predigre bi si edino želela pri nasjinih spolnih radostih...Mislim, da mora partner dati ljubljeni ženi vedeti, da je zanj privlačna in sexi...fino bi bilo ko bi se naši dragi možje tega zavedali..zase vem, da v takem primeru neznansko uživam v sexu in mi ni nič težko...najhujši je občutek, da si samo nujno zlo gospodinjske pomočnice...verjetno posledično pride do takih sanj - izključno zaradi premalo pozornosti...Kaj menite o tem?

Pozdravček vsem iz Ljubljane...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: A se to se kateri dogaja?
8.1.2006 15:28:26   
Anonimen
Super ste punce, res.
Hvala za odgovore, ste me takoj pomirile, pa v vsakem postu je nekaj resnice, nekaj pa tudi ne.

To bi tudi jaz rekla da mi pri partnerju manjka majckeno vec muckanja in tega ljubljenja, verjetno da je tudi to krivo.Tako da ne zelim nove ljubezni, samo moj dragi se bo moral se malo bolj potrudit.

Da pa zaradi tega ne bi mogla zanosit, me je pa kr malo stisnilo pri srcu. Sicer do sedaj se ni bilo pri meni kaj ugotovljeno, ampak sem jaz tudi sama ze razmisljala, da bi blo mozno, ker je pac seks "na komando".
Ja , se bo treba bolj potrudit zgleda, ampak greva drug teden za dva tedna na dopust, pa si bova vzela vec caa za vse skupaj.

Hvala vam res, sem se takoj boljse pocutila ko sem prebrala vase odgovore.
LP

(odgovor članu matahari)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: A se to se kateri dogaja?
8.1.2006 23:37:18   
valči
Popolnoma se strinjam z baguško.Trnutno se mi nekaj podobnega dogaja in sicer flirtanje iz katerega vem,da ne bo nič več,kot to.In to samo poživi vezo,sploh,če se o teh rečeh pogovoriš z tisto osebo.In da veš,kje so tiste meje,do katere lahko greš.Tega se zavedam,moža ljubim in se imava lepše,se vidi po meni,samozavest se poveča...
Skratka nič slabega,če veš,kaj delaš...Pa če ti v sanje pride,pa v misli,samo moraš pazit,da slučajno ne zaideš,ker ši lahko vse uničiš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?