|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A ima še katera......
8.1.2006 16:40:41   
Anonimen
.....takšnega moža-partnerja,da ga ni nikol doma? Da ima 1001 opravek? Da gre zjutraj in se vrne pozno zvečer.Tako je v mojem primeru. Za vse sama,nikamor ne greva skupaj in še nobene pomoči od njega! Imava 3 otroke,nazadnje mi reče,kaj ti je slabega ? Saj imaš streho nad glavo in 22 stopinj v stanovanjuuser posted image .Kaj bi še rada?A je za eno družinsko in skupno življenje res to dovolj,ali sem jas tako zahtevna.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A ima še katera......
8.1.2006 16:46:22   
sarči
Oh,anonimna,mislim,da nas je veliko takih ki smo cele dneve same,no u bistvu pri nas je doma privat,tako da pride kadarkoli ga pokličem,ampak pa dela od 6-19 ure,vmes kosilo eno určko,včasih dela še bolj pozno.Tako pač je,taki so cajti.Težko je ja,sploh pa v takem primeru kot je pri tebi,da imaš 3 otrokeuser posted image .Pomagala ti nisem nič,hočem le da veš da nisi edina!
Poglej raje s svetle strani,tako kot ti je rekel mož,imaš pa vse kar potrebuješuser posted image
Lepo uživaj in ne obremenjuj se,ko se počutiš osamljeno se pa poberi in pojdi nakupovat,al pa kam pohajat,tako počnem jst in ti povem da je prav zdravilouser posted image
Lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: A ima še katera......
8.1.2006 18:09:28   
Ines.
Ah, kje pa. Nisi edina. Moj ima tudi 1001 opravek, ki ga je treba nemudoma opraviti. Če se doma kaj pokvari, pa ni problema, saj lahko počaka. Npr. zdej ga tut ni doma, je moral nemudoma h kolegu po en material. Sarči ima sicer prav, da greš sem in tja, samo verjamem, da je s 3 otroki težko. Jest imam trenutno enega, čez dva meseca pa pride še en. Z enim se še da okrog vandrat, z dvema pa že verjetno težje, s tremi je pa po mojem že mision impossible. Pa tut, ko sama z otrokom okrog šibam, me že vsi hecajo, če sem slamnata nevesta, pa kje imam moža,...res smešno zgleda, ko pridem h kaki kolegici sama na obisk, ko pridejo one na obisk, so pa možovi seveda zraven.


(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: A ima še katera......
8.1.2006 22:08:39   
pety78
No, jaz imam mojega doma vsak dan med tednom, razen cca 9 ur, ki jih porabi za službo.user posted image  Bi bila pa zelo žalostna, da ga cele dneve ne bi bilo doma. Razumem, če je privatnik, da pa ima kar naprej 1001 razlog, da je odsoten.... NI ŠANS!! Mislim, da je družina na prvem mestu in kvalitetno preživljanje časa s svojimi najdražjimi je zlata vredno. Včasih odtehta tudi tisti tolar, ki bi ga lahko poleg službe še dodatno prinesel domov.
A samo 22 stopinj? user posted image user posted image user posted image  Mi jih imamo 23-24, pa nam je najemodajalka rekla, da naj kurimo manj, ker ne bo krila stroškov, če se peč pokvari. user posted image


(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: A ima še katera......
9.1.2006 0:55:03   
lelaval



Kot Sarči, tudi jaz mislim, da nas je kar nekaj, ki smo večinoma same doma z otroci. Moj "oddela" tistih 8 ur, je pa res, da dela tudi med vikendi in prazniki,  (je namreč kuhar), a smo se že navadili, ker je jeseni cel mesec doma, pa tudi kak dopust več si planiramo med letom.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: A ima še katera......
9.1.2006 1:40:34   
KODA
Pri nas je pa ravno kontra.
Me je tako razvadil,da je vedno doma.Če bi začel kam hodit,bi mi bilo že sumljivo.user posted image

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: A ima še katera......
9.1.2006 7:05:52   
Anonimen
pri nas je bilo enako....dokler mi ni prekipelo....user posted image
zakaj bi bila poročena in imela moža če sem za vse sama.....pospravljam, hodim v službo, skrbim za otroka (vse kar se tiče zdravnikov, vrtca, dejavnosti..)...in poleg vsega skrbim še zanj...NI MI TREBA!!! Če sem sama za vse sem lahko sama tudi uradno... user posted image
potreben je bil temeljit pogovor in sprememba na njegovi strani..in sedaj....sedaj je dojel kaj je zamudil.....sedaj je več doma in jaz imam še vedno moža...
Nisi zahtevna..oz. veliko bolj jasno zahtevaj!!!

Srečno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: A ima še katera......
9.1.2006 7:15:33   
NRMM
Anonimna tudi pri nas je tako, da sem skozi sama, čeprav ima sedaj dopust že od 19.12. , ker sva dobila hčerkico user posted image , ampak tudi ta se bo končal čez 14 dni in luštnega za vse bo konec user posted image . Je pa šofer v mednarodnem prometu, tako da oddite v ponedeljek in se vrne domov v petek ozr.soboto zjutraj, ampak ko pa je doma, pa je doma. In tudi večinoma vse sama uredim, kajti med vikendi itak ni nič odprtega. Nikoli nikamor ne gre sam user posted image , tudi prej ko sva bila sama, kakor tudi sedaj, ko imava miceno novo članico družine. Tolažim pa se s tem, da teden hitro mine in bomo hitro skupajuser posted image .

Glavo pokonci anonimna ozr.temeljit pogovor, če ugotavljaš, da tako več ne gre.

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: A ima še katera......
9.1.2006 8:13:16   
tanikaa
Moj bi dobil odpoved.user posted image user posted image user posted image Sem tip človeka, ki rabi dedca doma in ne na "terenu".

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: A ima še katera......
9.1.2006 10:03:26   
Anonimen
Ja,sej to sem mislila,če vam vaši možje kaj pomagajo, namenijo 2 uri časa svoji družini, ali je vse drugo prej? Prijatelji, mama, njena kmetija in tako dalje. Moj meni nič ne pomaga.user posted image  On mi reče kaj za enega mulca pazit(najmanjši star 15 mesecev)so potrebna dva? Gospodinjska opravila so isključno moj problem. To je žensko delo!!! Pravite pogovor! Ne, ker on ima prav in kar dela ,je po njegovem mnenju pravilno, jas pa sem neumna in ne vem kaj hočem.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: A ima še katera......
9.1.2006 11:39:27   
Anonimen
Ja moj je bil tak,v mlajših časih.Zdej pa preveč doma čepiuser posted image user posted image
Ga teram,pejt na tenis,pejt se zmigat,ko že jamraš.da te vse boli,pa še
shujšal boš,pa se mu ne da.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: A ima še katera......
9.1.2006 11:44:24   
MarijaPo
mojega tudi veliko ni doma, ker se zelo trudi v sluzbi, pa se mi zdi, da tudi ce bi bil vec doma, bi mi bilo premalo - sem zahteven tip cloveka... v takih primerih je treba na sebi delat in ne tezit mozu - naj dela vsak kar hoce, ne da ga stalno nekdo neki omejuje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: A ima še katera......
9.1.2006 12:28:31   
Anonimen
ša enkrat jaz user posted image
jaz s takim (kot si ti sedaj drugič napisala) ne bi ostala..midva sva se pogovorila in se je zadeva spremenila..če se ne bi bi šla! Definitivno bi zmogla, ker sem do takrat delala vse sama.....
Če imava skupaj družino bova skupaj skrbela za družino!!!!!

Srečno user posted image


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: A ima še katera......
10.1.2006 11:04:13   
NRMM
Anonimen..verjetno ti je jasno, da so časi takšni, ko ne morjo biti parterji skozi ob svojih ženah. Res pa je da tudi denar ni vse ampak žal tako je in še zmeraj hujše bo, brez služb pač ne gre user posted image , to že včasih ni šlo, zdaj pa še manj in vedno slabše bo.
Sem pa zagovornica tega, da ko pa je možnost partnerja, da je doma pa se definitivno delo porazdeli user posted image . Moj dela vse, pomiva posodo, skuha, popazi na tamalo, če jaz za urco zgasnem od doma, posesa, gre v trgovino, v glavnem naredi vse, kar bi jaz, no lika ne, kar ima prav. Tudi vse papirovje je sam uredil sedaj, ko se mala rodila, v glavnem kapo dol user posted image , nisem pričakovala od njega vsega tega user posted image .
Zato pa sem tudi jaz znosna in mi ni hudega, če gre kam v teh dneh, ko je skozi doma, sploh zato, ker obožuje smučanje in gre vsak drugi dan na dopoldansko smuko, da lahko vsaj pregledam tv v miruuser posted image .

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: A ima še katera......
11.1.2006 11:05:20   
Anonimen
Živjo

Ja tud  moj je tak da cele dneve okol hod potem se pa zvrne na kavč in zaspi. tko da niti skup ne hodiva spat potem pa enkrat ponoči pride v spalnico. Imam občutek da sem mu sužnja, samo perem, kuham in skrbim za dom kar pa itak ni nič vredno.

Bom postala kmalu RAZOČANA GOSPODINJA user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: A ima še katera......
11.1.2006 14:18:01   
Anonimen
Vse je odvisno od tega, če tebi to odgovarja ali ne.Nekaterim to paše, da dedca ni toliko doma, nekatere se sprijaznijo, nekatere pa nikoli in pol to ni to.user posted image
Tudi mojega no doma od 6 zjutraj do zvečer, ponavadi nekje do 20h.Najprej služba, potem še kak opravek...pa tudi ne vem, a naj si luknjo v koleno zvrtam?Tak pač je, je bil že od nekdaj in rabi vedno veliko kontakta z drugimi ljudmi.Doma sploh ne zdrži in ga ves čas rit srbi, da bi kam šel.
Ampak vseeno pa, ko pride domov izklopi telefon, da ga nihče več ne gnjavi in obvezno en dan čisto cel preživi z mano, pa tudi na kak dopust greva večkrat ali pa kam čez vikend.Tako pač je, sem ga poskušala spremeniti, pa ni šlo.Jaz sem bolj zapečkar in uživam doma, njemu pa se mora ves čas kaj dogajat.Vseeno pa zna doma najti kuhinjo in kaj skuhat, pospravit tudi zna, v trgovino na mesečni nakup tudi gre z mano, pa čeprav se zraven malo kislo drži....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: A ima še katera......
11.1.2006 20:53:21   
Gina
Odvisno kaj ti veliko pomeni. Mene ne sekira toliko, če sem količinsko več časa sama. Če nekaj dela za družino ali če ima svoj hobi me ne živcira večinoma, razen kadar imam res čisto preveč reči na glavi - ampak takrat jih ima tudi on, ne moreva pomagat, pride taka situacija. Če bi mu šli pa mi na živce in bi se izogibal družini, bežal, to bi me pa zelo morilo. Ampak v tem primeru mi ne bi dajal tistih stvari, ki so pa meni vrednota in ki mi ogromno pomenijo. To pa dobim. In ker to dobim, me ne živcira, kadar ga dlje časa ni.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: A ima še katera......
12.1.2006 9:38:11   
niki5
Moj je včasih po več dni službeno odsoten in včasih je celo naneslo, da je bil nekaj mesecev vsak teden. Tudi ko je doma veliko dela za službo, večinoma v nočnih urah. Veliko mu pomeni rekreacija - šport. Ko pa je doma z nami pa je 100% in se loti večinoma kar vsega. Veliko pa naredi za oba otroka. Če je doma, je določene stvari sam prevzel, recimo kopanje otroka, hranjenje in uspavanje, starejšemu pa branje pravljice. Tako, da ga imama raje manj doma in takrat ko je, je s srcem z nami in se nam posveti, kot pa da bi zagrenjen se prekladal po stanovanju. So pa  obdobja ko je več oz manj doma prisoten. Smo pa vsi zelo prilagodljivi. V bistvu je pomembno, da smo vsi skupaj zadovoljeni in da so naše potrebe zadovoljene.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: A ima še katera......
12.1.2006 12:40:57   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

.....takšnega moža-partnerja,da ga ni nikol doma? Da ima 1001 opravek? Da gre zjutraj in se vrne pozno zvečer.Tako je v mojem primeru. Za vse sama,nikamor ne greva skupaj in še nobene pomoči od njega! Imava 3 otroke,nazadnje mi reče,kaj ti je slabega ? Saj imaš streho nad glavo in 22 stopinj v stanovanjuuser posted image .Kaj bi še rada?A je za eno družinsko in skupno življenje res to dovolj,ali sem jas tako zahtevna.


Kot da bi tale post napisala jaz... In potem se sprašujem, zakaj nej vztrajam!? Otrok še nimava... In če vem da bo vedno tko, se potem splača????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: A ima še katera......
12.1.2006 13:03:02   
Annny
Tudi jaz razmišljam zelo podobno, kot Gina.
Pravzaprav sem sama tip človeka, ki odlično shajam sama in me sploh ne bi motilo, tudi če bi bil partner veliko več odsoten (službeno, mislim), jaz pa bi skrbela za otroka in se ukvarjala s svojimi hobijiuser posted image
Ženske smo si zelo različne, zahtevamo različne oblike pozornosti kot način izkazovanja ljubezni: nekatere imajo rade, da jim partnerji namenijo veliko časa, druge, da jim pomagajo pri gospodinjskih opravilih, dajejo darila, jih hvalijo z besedami, se jih veliko dotikajo...Jaz sem taka, da imam rada pohvalouser posted image
Pri nas je tako, da partner pride domov nekje do 14h, potem imamo zase družinsko popoldne, do 18h tamalo dava spat in v varstvo, za 2 uri greva športat, ko prideva nazaj, jaz malo pospravim, večerjava, potem pa imava urico dve vsak svojega dela, potem gledava kak film...skratka veliko časa sva skupaj.
LP








IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Odvisno kaj ti veliko pomeni. Mene ne sekira toliko, če sem količinsko več časa sama. Če nekaj dela za družino ali če ima svoj hobi me ne živcira večinoma, razen kadar imam res čisto preveč reči na glavi - ampak takrat jih ima tudi on, ne moreva pomagat, pride taka situacija. Če bi mu šli pa mi na živce in bi se izogibal družini, bežal, to bi me pa zelo morilo. Ampak v tem primeru mi ne bi dajal tistih stvari, ki so pa meni vrednota in ki mi ogromno pomenijo. To pa dobim. In ker to dobim, me ne živcira, kadar ga dlje časa ni.....

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: A ima še katera......
12.1.2006 13:11:06   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Annny

...nekatere imajo rade, da jim partnerji namenijo veliko časa, druge, da jim pomagajo pri gospodinjskih opravilih, dajejo darila, jih hvalijo z besedami, se jih veliko dotikajo...



Potem pa res ni upanja več...user posted image

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: A ima še katera......
12.1.2006 13:18:46   
Annny
Baguska, ne smeš razmišljati tako. Najprej dobro razmisli- kaj je tisto, kar pri partnerju najbolj pogrešaš? Si mu to kdaj povedala? Kako je sprejel (se je strinjal s tabo, mu je bilo vseeno..)?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: A ima še katera......
12.1.2006 13:26:14   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Annny
Si mu to kdaj povedala? Kako je sprejel (se je strinjal s tabo, mu je bilo vseeno..)?


Povedala. Strinju se je in blo mu je vseeno. Dobr ne!?user posted image

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: A ima še katera......
13.1.2006 16:39:13   
Sofi
Ja, seveda pride dan, ko imam občutek, da sva pa midva s sinkom sama za vse in zadnja na spisku partnerjevih obveznosti in takrat me ima taka jeza, da partnerju, ko pride domov tako napejem in mu kar povem, da če je tako, sva lahko s tamalim kar sama, torej greva...

Ampak tak dan pride bolj poredko. Če v grobem pomislim, smo kar precej skupaj, mislim, da več od večine - ampak na to se človek hitro navadi in potem hoče spet več. Tak pač je.

Je pa žal slovenska žena oziroma partnerka na prvem mestu gospodinja, kljub vsem ostalim obveznostim, ki jih ima (služba). Izjeme seveda potrjujejo pravilo.

Anonimna, če je tvoj partner že od začetka tak, potem tukaj dvomim v pozitiven preokret prioritet pri njem. To je v njem že od malega, tako je najbrž bil navajen doma...in če tega nisi spremenila takoj na začetku vajine zveze, potem bo pri tem najbrž ostalo. Sicer pa sprašuješ, če ima še katera tako obveznosti polnega partnerja - najbrž si ugotovila, da nas/jih je polno takih.

Bi ga pa JAZ na tvojem mestu postavila pred dejstvo.

lp

_____________________________

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: A ima še katera......
13.1.2006 17:06:24   
kepa*
Tudi jaz in moj mišek sva pogosto sama, tudi če vikende. Včasih me to ful jezi, včasih pa prav paše. Sem pa že od nekdaj navajena biti veliko sama in mi to ni problem. Bolj me moti, če se ne bi posvečal dovolj otroku.

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?