|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NAŠI SONČKI! :))
24.1.2006 11:11:26   
Lu
Zdravo dekleta!

Po dolgem času se zopet malo oglašam. Ja. Odprla sem to temo, da se najdemo spet vse tiste, ki smo že čvekale in pa da se nam pridruži še katera user posted image  In kaj je novega pri nas.
Maja je v soboto imela 11 mesecev. Uf gre hitro. Jaz sem intenzivno začela delati ta teden v službi user posted image  1 mesec prezgodaj. Samo nimam kaj. To je tako, če delaš doma. Z prejšnjim tednom smo začele z uvajanjem v varstvu. Moram rečt, da je zelo v redu sprejela vse skupaj. Je zelo zadovoljna tam. Nič ne joka, poje vse kar ji gospa da, spi. Skratka no comment. Ampak že trkam, da slučajno ne bo kaj narobe. Je pa že staknila prehlad. Včeraj je malo pokašljevala, danes je pa že uček prehlajen, iz noska teče. Upam, da ne bo kaj hujšega in bom mogla že takoj na začetku vzet bolniškouser posted image  Drugače pa že skoraj hodimo, na veliko čebljamo-je prava baba firbčna kot ne vem kaj, vse razloži in še z rokicami lepo razlaga. Če jo kdo gleda se ji prav nasmeji. Najraje ima domači DVD player. Oči čist nori, ko se Maja tja zapodi. Hm... kaj še. Matrajo nas zobki. Ko sem enkrat pisala, če je možno, da najprej zraste 2 in nato 1 je imela dlesni tako otečene da je kaj. Zdaj so naenkrat ven pokukali 3 zg. zobkiuser posted image ( dve dvojki in enka). Včeraj ponoči smo še kar spali. Če je pa fajn kriza ji pa z anastetikom (predpisala zdr.) namažem dlesni in spimo kot angelčki. Na pohodu je sp.dvojka, potem pa upam, da bo čimpreje za nami zg.enka. Se mi zdi, da so te najhujše, ne vem.

Hodite kaj ven z svojimi user posted image , ko je tako mraz? Midve trenutno ne. No zdaj 2 dni, ko je tako mrzlo.

A boste svoje user posted image  kaj našemile? Maja bo po vsej verjetnosti Pikapolonica. Moram iti še po blago in potem veselo na delo. Saj če vam po pravici povem, bom prvič sedela za šivalnim strojem. Ampak sem optimist in mislim, da bo kar šlo. Če ne bo pa mama priskočila na pomoč.

Lepo se imejte pa javite se kaj.



_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NAŠI SONČKI! :))
24.1.2006 12:22:40   
Mina1
Ojla Lu in Maja, ekola, se še jaz na hitro pofočkam.

Tudi mi smo bili 18.1. stari 11 mesecev, v nedeljo bi se mi porodniška zaključila, pa sva dobila podaljšanje, ker hodiva na fizioterapijo in tako. Za malega piškotka je to super, jaz pa bom junija malo iz tračnis, junija zato, ker imam še ves dopust za leto 2005.

Tale moj pikec ga sračka na polni črti: živahen kot bratec, s hranjenjem in spanjem pa cel user posted image . Ne spi ponoči, tako da sem fino zdelana. S hrano tudi štrajška še vedno in je malce presuh, ker se ne redi, vsaj ne dovolj. Čisto je kontra bratcu, ki se pa ne more najesti.

Drugače pa je pravi dobrovoljček, glasen mali vriskač in moja mazica, ker bi se samo crkljaluser posted image .

Zunaj sva čimveč, če se le da, tudi zdaj, ko je mrzlo. Le ta teden je ekstremno mrzel in sva raje doma. Vidim, da mu nekaj manjka, če sva doma, pa tudi meni je lažje, če migam in grem na sprehod, prej mine čas, ko pride domov ati in bratec in v štiri je bolj fajn.

Drugače pa je tudi pri nas cel user posted image  z zobki, komaj smo se takrat rešili hudih krčkov, mu zobki še danes nagajajo in ga fino boli in srbi, zato je dostikrat sitkan.

Ja, kaj čmo, doma imam dva ultra živahna pobalina fina. Sem zadnjič prav razmišljala, ali sem v nosečnosti kaj takega jedla, da je sedaj doma "urnebes"user posted image user posted image user posted image ...

In rojstni dnevi tehle mojih vodnarčkov se začenjajo: najprej ati ta teden, potem še ne 4-letnik in nato mali piškotek. Kako čas bežiuser posted image





_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: NAŠI SONČKI! :))
24.1.2006 18:34:44   
kaly
Tudi naš  Aney je star 11 mesecev  (rojen 18.2.2005) in naj povem, da vsak dan usvoji marsikaj novega.

Trenutno smo neprestano na stopnicah saj jih je pred 14 dnevi usvojil in z malimi nožicami gor in malimi nožicami dol. Vedno ga moram posvarit, da mora najprej z nogicami zato je vsak trenutek dneva posvečen njemu.

Tudi mi še ne spimo ponoči saj bi se neprestano dojil. Čez dan počiva 1- 2 x in to vse skupaj do 2 uri.

Izrastel mu je prvi zobek 3.1 in smo nanj zelo ponosni saj smo ga dolgo čakali.

V petek imava sistemacki pregled in se že malo bojim reakcije po samem cepljenju. Morda že kakšna izkušnja?

1.2. pričneva z uvajanjem v vrtec saj gre mami 13.2. v službo in bo po dolgem času spet med ljudmi.

Otroci so  res nekaj najlepšega kar nam podari življenje in na svojega sina sem zelo ponosna in si želim, da bi se tako lepo razvijal še naprej.

LP KALY

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: NAŠI SONČKI! :))
25.1.2006 12:59:48   
Lu
Ojla!

Kot sem pisala včeraj, sem danes že doma. Na bolniški, ker ima Maja neko virozo. Ima vročino, iz obeh učkov ji teče, iz noska, kašlja, hripava je. Skratka vse narobe. Do pon. naj bi bile doma. Pa nikamor ven. Joj, joj. Bom mogla pa sama za kakšno urco uiti z psom na svež zrak.

Punce veste kaj me zanima. A imate že M? Jaz je še sedaj nimam. Je pa res, da se je Maja do 2 dni nazaj samo še enkrat ponoči pocrklala pri meni, včeraj pa že ne več in je spila 2 dcl Alpskega mleka. Ja tudi to lepo obdobje se bo nehalo. Bodo pa novi prišli user posted image  Mi je kar malo hudo, ko se je začela sama odstavljat. Je bilo kar fajn. Čeprav so zdaj moje bolj revšne, kot neuser posted image . He,he bi bila zopet tisti 3 dan po poroduuser posted image

A mogoče že katera načrtuje še kakšnega člana? Mi potihom že.user posted image  Zato pa čakamo to user posted image M, ki je ni odnikoder.

Javite se kaj. Me Maja kliče.



_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu kaly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?