|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strije
24.1.2006 11:30:21   
Evina
Po porodu mi je ostalo kar nekaj strij na trebuhu, prsih in stegnih. Slisala sem, da obstajajo neke kreme, ki naj bi te strije malo zakrile oziroma zmanjšale. Kaj mi priporocate, da bi poleti se lahko nosila dvodelne kopalke?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Strije
24.1.2006 11:42:42   
pat
tudi meni...
ima kdo nasvet,sprakticiran, ki deluje?

(odgovor članu Evina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Strije
24.1.2006 11:50:10   
ma-ja
Žal vaju moram razočarat. Nič ne pomaga! S časom malo obledijo, to je pa vse. Najbrž pa vseeno nimata tako hudo kot jaz. Meni je ostala še prevelika koža in delno bom strije odstranila z operacijo. Drugače pa imam jaz kar vseeno dvodelne kopalke. Če se lahko res ta velike bajse sprehajajo v tangicah in premajhnih modrcih, potem se bom jaz tudi s svojimi strijami user posted image .



(odgovor članu Evina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Strije
24.1.2006 11:51:41   
BibaJ
ma-ja kakšne operacije se boš poslužila in kje? Jez sem tudi za pod nožuser posted image .

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Strije
24.1.2006 13:26:37   
ma-ja
Biba, mal še zbiram pogum. Trenutno se borim še z zadnjimi 4 kg, ker bi rada sama spravila na minimum. Koža pa vseeno ostaja. Vprašala pa sem v Kliničnem centru in mi pristop tistega kirurga ni bil všeč, tako da tja ne grem. Najbolj zaupam dr. Fabjanu v Kranju. Bila sem že na pregledu, vendar je ta operacija precej huda. Rez ti naredijo od enega do drugega boka in bojim se, da se ne bi lepo zacelilo. Zato pa čakam na neko lasersko varianto (baje da imajo na neki privat kliniki v Beogradu in v Celovcu).

Operacija s katero ti dobesedno odprejo cel trebuh stane okrog 500.000, si pa tudi še 6 tednov en velik revež. Priznam, da me to pa ne mika. Zato se trudim, da izgubim ves špehec, da bi mi potem popravili samo povrhnjico. No, čez 4 kg grem spet na pregled in ti takrat poročam kako in kaj. Upam, da mi bo uspelo še pred poletjem! 

(odgovor članu BibaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Strije
25.1.2006 14:53:28   
Meggy
Meni pa je krema od Amaia proti strijam ful pomagala, s tem da sem se mazala že od 4 meseca nosečnosti dalje-takoj ko se pojavijo se moraš začet. Ko sem šla v bolnico sem se nehala, sam mi je žal, ker se moraš ravno zadnjih 14 dni pred porodom najbolj mazat, tako da še jih vedno mam nekaj.
Mažem se pa zjutraj in zvečer. Pa od Afrodite menda tut zelo pomaga. Poskusi!

LP

(odgovor članu Evina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Strije
25.1.2006 15:54:44   
sand
Hojla,odkrito povedano to je rekla tudi moja g. ti nobena krema ne pomaga.To je dedno,pravijo,da moraš svojo mami pogledat pa vidiš kaj te čaka.Sama nimam niti ene strije,pa imam za sabo dva poroda,enega za drugim,pa tudi z nobeno kremo se nisem mazala,tko da mislim da so res malo geni vpleteni.Na celi črti pa podpiram Ma-jino odločitev.

(odgovor članu Meggy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Strije
26.1.2006 8:50:14   
ma-ja
No, ne vem sand. Moja mama nima nobene strije in še vedno lepo postavo (stara je 57 let). PA se ni nič mazala, nič telovadila in še vedno ne. Izgleda, da sem podedovala neke čudne gene od ne vem kje.
Sem pa naredila napako, da sem se grozno zredila , ves čas pa sem se dobesedno kopala v kremi. Tako, da žal te posledice nisem mogla ustaviti. Se pa zdaj res trudim popraviti kar se da.

(odgovor članu sand)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?