|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.1.2006 12:32:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: racmanke
25.1.2006 12:41:39   
HuAnita
Ne vem, kako se tvoja prijateljica počuti poleti s plastiko pod ritjo (umetni vložki, recimo Always), meni tisto ogabno smrdi že po eni uri, medtem ko vatirane, sicer res debele za znoret, nimajo takih značilnosti. Bombaž diha, mogoče je že slišala za ta izraz, plastika pač ne.
Pri nas se je kdaj zgodilo, da je bombažka zažemala prinčipesko, ampak sem opazila, da jo tudi prav vse tiste plenice za enkratno uporabo. Mogoče pa pleničko preveč zategneš? Ugibam, ker jaz imam Štorkljo, pa bo počasi res premajhna, saj jih imamo na zadnjih ježkih, medtem ko so ji one na sponke še lepo prav. Mogoče mu ne daj vložka v pleničko, samo ga boš morala pogosteje previjati.
Sicer pa pokliči v Racmana, pa naj ti pojasnijo, kako in kaj.
Aja, še konkreten odgovor: naša prinčipeska je sicer imela malo toplejšo rito poleti, ko sem ji slekla bombažke, ampak v tisti plastiki, če smo kam šli, ji je pa gorela, tako da pač sama presodi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
25.1.2006 13:05:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: racmanke
25.1.2006 13:13:00   
beti 1
Jaz sem mojemu, ko je začel posedati bombažne plenice zgoraj mogoče malo manj zatisnila. So pa sevwda bolj trde in okorne kot pamperske ipd. . Se pač mora bolj potruditi, ko se uči sedeti, plaziti, hoditi. Pr nas je blo tako da smo bli ponavadi v takih obdobjih ravno na kakšnem dopustu in je v pamperskah vse ful hitro zlaufalo, potem je pa tud v bombažnih nadaljeval. Jaz mislim da jim nič ne škoduje, če se morajo malo bolj potruditi.
Kar se pa poletja tiče sem pa definitivno za bombažne plenice. Razlika v prekuhanosti rite je zelo očitna, sam tolk hudo da bi jih na morju na roke prala pa vseeno ni.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: racmanke
25.1.2006 13:15:30   
HuAnita
Nalin, ni imela večjih težav s sedenjem, vsaj spomnim se ne. Itak je lepo sedele šele, ko se je dovolj okrepila hrbtenico.
Po moje še malo počakaj, preden prodajaš. Capinka ima v varstvu plenice za enkrt. uporabo, pa ji potem komaj čez vikende ozdravim rdečo, vneto ritko. Po bobmažkah se ji to ni nikoli zgodilo.
Je pa res zoprno, če kam greš in jih ne moreš prati.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: racmanke
25.1.2006 13:27:37   
*maja
Naša pupa v njih lepo sedi, je pa res da je na začetku imela malo težav pri prevračanju iz hrbta na trebuh in nazaj, samo je hitro skužila da se more malo bolj zagnat in potem ni bilo nobenega problema.
Če ga stiskajo, malo manj zapni pa bo problem rešen, če pa imaš še zmanjšane (saj veš s pritiskači zapete pod trebuščkom), jih pa odpni, pa bo sigurno bolje.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
25.1.2006 16:09:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
25.1.2006 16:14:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: racmanke
25.1.2006 17:12:43   
NRMM
Čao!

Tudi jaz imam zeleni racman in tudi rumenega (sem jih vzela za preizkušnjo) in sem z njimi zelo zadovoljna. Menjujem jih vsake 3 ure, ko se napapcava, včasih tehtajo več kot Maruša, včasih pa so normalne teže, torej ne preveč premočene. Ritke nima nikoli rdeče ali vnete zaenkrat, tako da upam da smo se tega rešili s temi plenicami user posted image .
Glede sedenja še ne morem rečt, če ji bodo zelene delale probleme, jo bom dajala v rumenega, ker je dosti ožji in ima več gibanja z nogicami, če se bodo problemi pojavili.

Nalin, če te karkoli zanima pokliči gospo Ireno (lastnica Racman-a) ti bo prijazno pomagala, fuul je vredu. Jaz sem šla direktno k njej po pleničke in mi je vse pokazala na lutki, obrazložila v glavnem prijazna zelo user posted image user posted image .

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
10 stvari, ki sem se jih naučil, odkar sem...
Če imate otroke ob sebi. Da jih poljubite za lahko noč. Da skupaj zajtrkujete. Da greste z njimi v šolo. Da vidite, kako...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?