Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 8:24:40
|
|
|
|
L&F&B
|
Po pravici? Če bi bilo zadščenih tistih pet, šest zahtev, ki jih zahtevam od vzgojitelja, me ne bi zanimala njegova spolna usmeritev. Moram pa priznati, da sem zelo zahtevna in ne zaupam v varstvo otroka kar tako.
|
|
|
|
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 8:39:11
|
|
|
|
muki1
|
Bi.
|
|
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 8:41:45
|
|
|
|
Anonimen
|
In zakaj ne? Važno, da ni pedofil.
|
|
|
|
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 8:47:40
|
|
|
|
April
|
To je pa še najmanj pomembno, kaj je po spolni usmerjenosti. Tak kot je napisala al bina važno je, da ni pedofil.
|
|
|
|
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 8:48:11
|
|
|
|
MarijaPo
|
Moja dva prijatelja (sta par) sta geja in ko se bo Evica rodila, jo bom valda kdaj tudi njima dala v varstvo, sta ena najbolj pedantnih in skrbnih ljudi, kar jih poznam.
|
|
|
|
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 9:07:13
|
|
|
|
2ursae
|
brez pomislekov.
|
|
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 9:07:32
|
|
|
|
Marogica
|
Kakšno vezo ima spolna usmerjenost z poućevanjem otrok? Po tej logiki heteroseksulane učiteljice/ićitelji tudi ne bi smeli poućevati, ker bi lahko kakšna ućiteljica zapeljala kakšnega dečka, ućitelj pa deklico. Kot je že rekla al bina, je večji problem, če je nekdo pedofil, takrat se je za bati. Dokler se ne dvomi v strokovno usposobljenost učiteljev, je meni vseeno, kdo bi mojega otroka poučeval. Vsak pa ima pravico do zasebnosti, ki se nas absolutno ne tiče, dokler ostane zasebnost in se s tem ne "nadleguje" drugih. Tudi moj najboljši prijatelj je gej in sem moja otroka že večkrat zaupala njemu in negovemu prijatelju. Še enkrat, za bat se je pedofilov.
|
|
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 9:09:29
|
|
|
|
CatJa
|
Hm, glede na žalostno statistiko bi se otroku prej slabo godilo pri verouku kot pri istospolno usmerjenemu vzgojitelju.
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2006 9:24:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 9:27:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, seveda bi. Prav tako vegetarijancem, tistim, ki hujšajo po 90-dnevni ločevalni dieti in še celo takim s suho kožo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2006 9:33:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2006 10:31:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 10:44:41
|
|
|
|
Seven*
|
Mislim HAAALOOOO?? Kaksno pa je to vprasanje. Imam vsaj 5 prijateljev, ki so geji in za vsakega lahko trdim, da ima moralne vrednote boljs postimane kot kaksen heterseksualni moski. Isto velja za zenske. Kaj pa koga briga s kom se dol daje v prostem casu. Se vedno je lahko dober ucitelj, dober vzgojitelj.. KRNEKI RES! Tole me je pa razkurilo.
|
|
|
|
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 10:59:16
|
|
|
|
Taja Nagaja
|
Meni se tudi spolna usmerjenost ne zdi pomemben podatek. Je pa pomembno, da se dobro počuti v svoji koži, da se ne pusti obremenjevati od okolice. Ponavadi pa imajo takšni, ki lahko odkrito govorijo o svoji (isto)spolni usmerjenosti o sebi pozitivno mnenje in se ne obremenjujejo. Pa še otroci nimajo predsodkov, saj spoznajo, da smo drugačni in zato nič čudni ali manj vredni. Kar pa se tiče pedofilov... je pa druga zgodba.
|
|
|
|
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 11:03:21
|
|
|
|
Anonimen
|
bi. Seven, saj je samo vprašala . Ni napisano, da je proti gejem pa tudi ne, kakšne moralne vrednote imajo. Če bi vprašala, če bi jih zaupale stricem in tetam, bi se tudi razkurile nekatere?
< Sporočilo je popravil URSKA -- 26.1.2006 11:10:23 >
|
|
|
|
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 11:28:16
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
ja bi ker mislm da usmerjenost človeka nima tukej nobene veze in če ima nekdo drugačno še ne pomeni da je slab človek!Če pa sprašuješ ker te je strah da se bo tvoj otrok "naučil" biti gay ker ima tako vzgojo se motiš,ne da se nekoga naučiti kdo ga bo v življenju privlačil...velik prej bi z raznih vrtcev pometala razne nesramne,grobe in na sploh take nestrokovne osebe ki ne znajo ravnati z otroci in ki sploh ne vem kako in zakaj so se tam znašle... Lp.,nina
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 11:34:04
|
|
|
|
dory
|
albinca je ful dobro napisala in se strinjam z njo!
|
|
|
|
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 11:41:31
|
|
|
|
Seven*
|
Urska, saj se nisem razjezla na Tehnofila osebno!! Samo vprasanje, ki je ze nekajkrat prezveceno me jezi, ker vem, da obstajajo osebki, ki sodijo druge po njihovi spolni usmerjenosti. Nazalost. Ce je izgledalo, da sem jezna na Tehnofila je to pomotoma in se opravicujem. Vidim namrec dosti depresivnih homoseksualcev, izgnanih od doma ipd. To mi je zalostno..
|
|
|
|
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 11:42:59
|
|
|
|
tadejaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Hm, glede na žalostno statistiko bi se otroku prej slabo godilo pri verouku kot pri istospolno usmerjenemu vzgojitelju. Se popolnama strinjam.
|
|
|
|
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 11:57:32
|
|
|
|
CatJa
|
Samo vprasanje, ki je ze nekajkrat prezveceno me jezi, ker vem, da obstajajo osebki, ki sodijo druge po njihovi spolni usmerjenosti. Tehnofil je na RR še bolj frišn, tako da mu je njegova nevednost o prežvečeni temi lahko odpuščena, a ne
|
|
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 12:00:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi poznam enega vzgojitelja, ki je gej. Mamice ga zelo hvalijo, v bistvu pravijo, da odnaša rit ostalim vzgojiteljicam, otroci pa so nori nanj. Ampak po mojem imajo s temi geji kot vzgojitelji in nasplošno s tem, da bi gej imel stik z moškim potomcem, bolj moški.
|
|
|
|
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 12:01:30
|
|
|
|
Anonimen
|
PROBLEM imajo s tem, sem izpustila besedo.
|
|
|
|
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 12:13:20
|
|
|
|
ZARA
|
Spliš, kam točno v tvoj odgovor pa paše tvoj "PROBLEM" ?? Odgovor: Ja, bi, ja. Vaj d hel not ?
|
|
RE: Ali bi zaupali v varstvo in vzgojo... 26.1.2006 12:27:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ja, seveda bi. Prav tako vegetarijancem, tistim, ki hujšajo po 90-dnevni ločevalni dieti in še celo takim s suho kožo.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.