|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   5 mesecev in hranjenje
2.2.2006 10:13:20   
Badeja
Pozdravljene!

Moj user posted image  je star 5 mesecev... in vedno bolj sem obupana glede hranjenja. Po nasvetu pediatra, ker je že velik fant, sem začela z uvajanjem hrane postopoma. Naš urnik poteka približno takole. Zjutraj zizika+ dodatek, opoldan nekaj žličk zelenjave, okoli 2 zizika+ dodatek, popoldan nekaj žličk sadja in zvečer okoli 7- ih zizika+ dodatek ( kar obilen obrok mleka).

Tukaj nastane problem. Bebi se mi po 1,5- 2 urah zbudi in zahteva hrano! Najprej poskusim s čajekom, nato začne tako neutolažljivo jokat, dokler ne dobi flaške. Zizike noče. user posted image  No in potem še enkrat enako okoli 3-4.

Vedno ko prideva k pediatru pa ista zgodba. Ne ga toliko hranit, bo imel potem težave, ne sme toliko pojest...

Kaj naj storim? Jaz sem že čisto obupana. Saj tudi jaz ne bi rada, da bi bil debelušček, toda kaj naj naredim, ko želi ponoči jest? Če pa se ga ne da potolažit, tako joka. Pa da bi sprejel vsaj ziziko, ne pa samo flaške. user posted image

Ali mu naj dam čez dan več goste hrane za pojest, bi ga to bolj nasitilo?! user posted image  Razmišljala sem že o tem, da mu ne bi delala tako močnega adaptiranega mleka in da bi naredila redkejšega?

Ima katera pameten nasvet kaj naj storim?

Hvala za odgovore!

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 5 mesecev in hranjenje
2.2.2006 10:16:32   
Anonimen
ne vem sicer a je tvoj otrok res že ful predebu al kva, čeprov močno dvomim. drgač moja 1.5 leta stara punca še zdej je mlek ponoč. tut ni ravno shirana, debela pa tut ne! je pa velika in ful hitr raste tko da vrjetno tut rabi!
js bi na tojem mestu kvečjemu ukinla še dojenje da maš večji nadzor nad tem kokl poje.

(odgovor članu Badeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 5 mesecev in hranjenje
2.2.2006 10:16:43   
Badeja
Naj še povem, da smo že prešli iz Novolaca AC 1 na Novolac AC 2.

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 5 mesecev in hranjenje
2.2.2006 10:19:29   
Badeja
Ni predebel ima ravno prav kg, je pa bolj okrogel. Je pa res, da je zelo velik. Vendar te pediatrove besede, ne ga toliko hranit, češ že zdaj je tako okrogel... Saj ni predebel, samo da ne bi imel kasneje težav?! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 5 mesecev in hranjenje
2.2.2006 10:36:33   
muha1
eni otroci rabijo več, drugi spet manj. Če vidič, da je lačen mu moraš dat, kaj češ. Drugače pa moja pikica
pri 6mes. poje pol toliko kot sem primerjala pri drugih user posted image . Pač ne rabi dosti. Tudi ponoči imamo miren spanec. Glede mleka, ki ga uporabljaš pa ga ne poznam. Pa saj imaš merice koliko moraš dati mleka. Ne dodajaj več meric,kot je predpisano!

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 5 mesecev in hranjenje
2.2.2006 10:38:36   
anckabancka
Poskusi mu dati zvečer kako riževo kašico, ki se meša z vodo ali adaptirannim mlekom. Mogoče ga bo bolj nasitila in se ne bo zbujal.

Drugače pa se mi ne zdi, da bi pojedel preveč (glede na to, ker si napisala), sploh, če je velik fant.



(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?