|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr. Reš
2.2.2006 12:57:52   
pika79
Živijo, zanima me kakšne izkušnje imate z dr. Rešem, glede umetne oploditve, ali je bila katera zelo nezadovolja oziroma zelo zadovoljna?
hvala, lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dr. Reš
2.2.2006 13:23:52   
Anonimen
Moje izkušnje so pozitivne. Z njegovo pomočjo in kolegov postonjske porodnišnice imava z možem enoletno navihanko.

Po mnogo letih neuspešnih poskusov po naravni poti, sem končno zanosila pa sem v tretjem IVF poskusu.

Ambulanta dr.Reša se od ostalih centrov (LJ GK in MB) razlikuje predvsem v bolj individualnem in "intimnem"- manj birokratskem pristopu, večji fleksibilnosti in hitrosti.

Dr.Reš začne delat vsako jutro (vključno s sobotami in nedeljami) ob 6uri. Tako lahko (če želiš seveda) vsako jutro, pred službo, hodiš na injekcije in UZ kar k njemu. Meni je bilo to še kar pomembno, saj bi si jih sama težko dajala, mož pa še težje.

LP
tastara

(odgovor članu pika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dr. Reš
2.2.2006 14:04:07   
pika79
Zdravo ANINIMEN, zanima me če si za postopek kaj plačala ali si prišla zastoj na napotnico, lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dr. Reš
2.2.2006 14:18:45   
Anonimen
Nama se je že kar mudilo, saj je biološka ura neusmiljeno tiktakala.
Zato sva prvi IVF postopek plačala (in prišla na vrsto takoj po prvi menstruaciji), drugi je bil na napotnico, tretjega pa sva spet plačala.
Prvič sva šla v postopek septembra, drugič konec decembra, tretjič pa aprila naslednje leto.
 
Če pa se ti ne mudi tako zelo in se zadovoljiš z malo počasnejšo dinamiko izključno na napotnico ter s tem prihraniš nekaj sto tisočakov, potem se pač prijaviš in čakaš kakšne pol leta.
 
Najbolje da pokličeta in se naročita za razgovor pri dr. Rešu. Sprejel vaju bo v nekaj dneh in vama razložil vse podrobnosti. Razgovor je popolnoma neobvezen in zanj ne potrebujeta napotnice.
 
LP
tastara

(odgovor članu pika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dr. Reš
2.2.2006 14:26:57   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Po mnogo letih neuspešnih poskusov po naravni poti, sem končno zanosila pa sem v tretjem IVF poskusu.


LP
tastara



Pa si šla trikrat k dr. Rešu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: dr. Reš
2.2.2006 15:00:17   
Anonimen
Ja, vse 3  postopke sem opravila pri dr.Rešu.
 
Pred tem pa vse preiskave na LJ GK (hormoni, spermiogram, HSG, laparoskopijo).
Razen »malo slabšega« spermiograma (ki pa po njihovih besedah ni bil »kritično slab«) niso našli vzroka.
No ja, v PO so uspeli oplodit jajčeca le z ICSI postopkom…

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: dr. Reš
3.2.2006 11:05:40   
*Karmen*
Draga Pika! Jaz obiskujem dr. Reša. Sem v postopku IVF in sem začetek tedna začela s hormonskimi injekcijami. Koliko časa se čaka pri Rešu, če nisi samoplačnik, ne vem. Je pa priporočljivo (to priporoča tudi sam dr. Reš), da greš v prvi postopek kot samoplačnik. Takoj si na vrsti in potem, ko opraviš prvi transfer (če se ne prime) te da takoj na listo za drugi postopek (tokrat na koncesijo). Gre pa pri dr. Rešu vse ekspresno hitro. Preiskave, razgovor, načrt in že si v postopku. Je prijeten doktor, saj nič ne komplicira. Vse ti pove na najbolj razumljiv način in s takšno lahkoto, da dobiš občutek, da je postopek nekaj tako samoumevnega kot dihanje... Po mojih dosedanjih izkušnjah je prijeten in zagret doktor, ki bi rad na svet spravil čimveč user posted image  in se temu primerno tudi trudi. Pika, čimprej se odloči kaj in kje boš storila, da se nam čimprej pridružiš pri prijetnem pričakovanju na user posted image . Veliko sreče, pa še kaj piši! LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: dr. Reš
3.2.2006 14:16:08   
pika79
zigkar si me kar potolažila, ja morm rect da je meni še vedno težko pri srcuuser posted image , ker sva postavljena pred diagnozo, da po naravni poti skoraj ni moč priti do user posted image , tako da sem vesela za vse vaše spodbudne besede in sem se vbistvu že odločila, da poskusim pri dr. Rešu, sej se tudi meni zdi da ti res vse pove, nič ne ovinkari pa tudi moja osebna ginekologinja mi ga je priporočila,

bistveno pa je, da vse poteka bolj intimno, osebno, mislim pri meni to veliko pomeni, že tako je ves postopek psihično zelo naporen in se moraš za vse skupaj dobro pripraviti, sej mogoče malo preveč tehtam, pa oklevam po drugi strani pa želim da bi se vse čim prej zgodilo,

tako da hvala vsem user posted image za spodbudne besede, mi tale forum vedno več pomeni, pa ker vem, da vse držimo skupaj in imamo iste ali podobne težave pa je življenje kar lažje, hvala vsem, pa se še kaj oglasim,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?