|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   10 tednov in ne mara mleka
6.2.2006 11:37:21   
mujcek
Naša user posted image user posted image  sta stara 10 tednov in občutek imam, da enemu ni več za mleko! Že nekaj časa opažam, da ga poje z muko in v zadnjem tednu je tudi zmanjšal količino pri obroku. Imamo hipp1. Ali je katera opazila to pri svoji user posted image  pri takšni starosti???
Vedno, ko je treba jesti, se poleg joče in dudo z jezikom poriva ven, na koncu sicer popije ampak res pije zelo počasi... Ko pa mu dam čaj pa ga z užitkom popije...
Do sedaj je šel s kilažo lepo navzgor ampak sedaj me pa skrbi kako bo, ko tako malo poje!
Kaj naj naredim, če res ne bo več hotel jesti mleka, ali naj kaj dodam v mleko (čeprav vem da je še veliko prezgodaj)?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 10 tednov in ne mara mleka
6.2.2006 12:29:52   
Tejcika
Mi imamo 3 mesece starega fantka in mamo tudi težave z pitjem mleka. Vse skupaj je prišlo že tako daleč, da smo bili par dni v bolnici.user posted image Rešitev pa je pravzaprav preprosta. Ugotovili smo namreč, da je pač tak otrok, ki ne rabi jest prepogosto. Pediater nam je svetoval, da naj se dojiva na 3-4 ure. To pomeni, da mora od konca enega hranjenja preteči toliko časa. Zdaj stvar kar v redu funkcionira user posted image , najprej se malo podoji, ker pa nimam dovolj mleka mu še dodajam Novalac. Je pa še rekel pediater, da ni fajn preveč menjavati teh mlek, če se ti pa zdi, da mu to res ne odgovarja poskusi še s kakšnim drugim. Upam, da sem ti kaj pomagala in da boste pridno papali!!!!

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 10 tednov in ne mara mleka
6.2.2006 13:26:56   
mujcek
Mi smo poskusili veliko vrst mleka in mu to najbolj odgovarja. Prej smo poskusili tudi mešati rezlične vrste mleka in kadar sem mu med bebo zmešala conformil sploh ni hotel jesti, ker je ugotovil, da je vmes conformil. Sedaj mu pa res samo hipp dajem in do sedaj je z veseljem jedel, sedaj pa je zmanjšal količino pri obroku in št. obrokov.
Še najmanj težav imamo ponoči, ko ni med hranjenjem niti prav buden...

Zakaj ste pa potem bili v bolnišnici, a user posted image  ni pridobival na teži al kako???

(odgovor članu Tejcika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?