|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naša mala ne spi več ponoči
28.4.2004 18:48:07   
tapi
Do 5 meseca je naš sonček spal celo noč z enim dojenjem okrog 1.00. Pri petih mesecih pa sva bili zaradi bronhitisa 4 dni v bolnici in to je popolnoma porušilo najin ritem spanja. Sedaj je stara 6,5 mesecev in zvečer sicer zaspi okrog 9.00 vendar se celo noč zbuja - 4-6 krat na noč: pa bi jedla, pa bi pila pa se pokaka, pa bi jokala ali pa se samo malo nosila. Eno noč sem jo pustila in je nisem dvignila (še prej sem se prepričala, da ni pokakana, jedla pa je itak že eno uro prej) in po dveh urah bolj ali manj glasnega joka in stoka je zaspala. Seveda nisem dosegla ničesar. Naslednjo noč je bilo vse po starem. Ona se zbuja in pika.
KAJ NAJ NAREDIM??? ALI VAŠI DOJENČKI SPIJO PONOČI?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   naša mala ne spi več ponoči
29.4.2004 18:17:25   
Alexandra
Tapi,

tudi mi smo imeli problem s spanjem (tako kot verjetno večina), ko pa smo pogruntali stvar je zdaj malo boljše.
Ko sva prišla iz porodnišnice sem ga pred spanjem previla in nahranila, potem pa v pančevo deželo. Na začetku je jokal cca pol ure, drugi dan 20 min, tretji dan 10 min, nisem pa ga pod nobenim pogojem dvigovala iz posteljice. Ker sem vedela, da je nahranjen, previt, da nima krčev, sem si to lahko privoščila, drugo je, če je z malimi kaj narobe. Zdaj, ko je čas za spanje, ga položim v posteljico, sam se igra in nato zaspi. Prvi mesec se je zbujal na cca dve uri ali pa tudi manj, nato pa je bilo vedno boljše. Zdaj je star skoraj štiri mesece in se zbuja enkrat na noč, dostikrat pa celo prespi. Opazila sem, da ko se zbudi, začne "jamrat", jaz pa takoj prižgem malo lučko, v naročje in na flaško. Sem pa tudi probala, če bo nehal jamrat, če ga ne dvignem iz posteljice in včasih je res nehal in zaspal. Mislim, da tvoj sonček pri skoraj sedmih mesecih ne potrebuje hrane oz. čajček na skoraj dve uri, prej materino toplino oz. varnost. Probaj preživeti dan, da te čim bolj čuti, da ponoči tega ne bo pogrešala, probaj pa jo tudi pustiti vsako noč naj se malo zjoče, morda pa bo čez čas bolje. Pri nas je bilo.

Saj bo!
L.P.

(odgovor članu tapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?