|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stop injekcija - Pregnyl
9.2.2006 9:35:19   
*Karmen*
Punce, čao!

Danes zjutraj sem spet imela UZ po devetih dneh jemanja injekcij Menogon. Na UZ je bilo vse ok. Na levi strani sem pridelala 10 foliklov, desna stran žal spi zaradi velike ciste, ki mi je poškodovala jajčnik (že pet let nazaj). No in za domov sem dobila stop injekcijo - Pregnyl, ki si jo moram dat (ne jaz, moj dragi) danes zvečer. Prosim, povejte mi, ali ste imele s stop injekcijo Pregnyla kakšne probleme user posted image ? A ste se ful slabo počutle user posted image ? To je prva težava, ki mi trenutno ne da miru. Druga je pa še večja ------> V soboto zjutraj imam pa že punkcijo user posted image  user posted image  user posted image !!! Pobral me bo od strahu!

Dejte kej lepga povedat...

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stop injekcija - Pregnyl
9.2.2006 9:39:20   
tehnofil
Brez panike. Je pa zelo pomemben čas. Inekcijo moraš dobiti takrat, kot so ti naročili, da ustavi folikle, ker morajo sedaj folikli počakati, da iz njih vzamejo jajčne celice.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Stop injekcija - Pregnyl
9.2.2006 9:45:45   
Špelka
Draga zigkar!

Razumem te, da te je strah punkcije. Ampak pomisli: nobena še ni hin rihtala na mizi! user posted image user posted image user posted image  Punkcija traja največ pol ure (men se zdi), pol te pa SAMO ŠE PAR DNI LOČI OD user posted image user posted image user posted image !

aLI NI TO KR VELIKA VZPODBUDA. pA ŠE KOLKOR JAZ VEM, JE ZDEJ TKO, DA LAHKO NA GK REČEŠ ZA LOKALNO ANESTEZIJO IN NE BO BOLELO NIČ!!!! dRŽI SE IN DRŽIM PESTI ZATE!

lp, šPELKA

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Stop injekcija - Pregnyl
9.2.2006 9:53:40   
anadejka
Stop inekcija ni nič posebnega,tako kot vsaka druga,sej si jih do zdej že navajena user posted image ,le da to dobiš v mišico v rit!Je pa zelo pomembno ja da jo dobiš točno ob tisti uri kot so ti naročili.Po inekciji ni nobenih sprememb v počutju,kot pravim nič posebnega.
Glede punkcije pa v Lj.itak dobiš tako inekcijo kot pri zobozravniku v steno maternice in potem same punkcije skoraj ne čutiš.Najhuje je če te je strah,tko kt je blo mene,pol je vseskupaj težje.Vem da je lahko rečt da bodi sproščena,ampak ko boš tam ležala na tisti mizi se probaj za 15 min odklopit in misli na kaj drugega,pa bo takoj mimo.Po punkciji se greš mal uležt(20 min) in potem domov.
Vso srečo ti želim in čim manj živčnosti!!!!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Stop injekcija - Pregnyl
9.2.2006 9:54:11   
*Karmen*
Tehnofil in Špelka!

Hvala za vzpodbudne besede. Sej vem, da bom prišla iz ambulante po posegu živa (upam) user posted image . Ampak ti dnevi pred punkcijo so pa tok napeti in živčni, da bi najraje kar grizla user posted image !!! Še enkrat hvala obema.

LP

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Stop injekcija - Pregnyl
9.2.2006 10:37:01   
*Karmen*
Joj, ne se smejat. Sm mal zmedena user posted image  in sm pozabila neki vprašat. Midva sva šla v postopek prvič. Zato sva se zaradi dolgih čakalnih dob odločila, da greva samoplačniško. Tako da, če bom hotela lokalno anestezijo, jo bova morala plačat. Sej jo bova plačala tako al tako ampak, da ne bi vlekla s seboj cele plače, bi pa rada vprašala, če katera ve za okvirno ceno lokalne anestezije?

LP

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?