|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nahod
9.2.2006 11:04:34   
*alja*
Moja user posted image  je stara 5 mesecev in že 10 dni ima čist poln nos! Nima vročine, ne kašla razen tega nosa je vse OK. Nekje sem zasledila naj ji narežem čebulo in obesim pri postelji, to že delam par dni in nič ne pomaga. Imam tudi Otrisal baby Nasenspray in ni nič boljše. Mislim da bi po 10 dneh že to moralo se izboljšat, ker ful teško diha na usta in ko spi ter poskuša dihat na nos se ustraši in vedno začne jokat, pa 5 minut je nemorem pustit same ker ji vse v usta teče!
Kaj naj grem z njo k zdravniku? Bojim se da nebi česa drugega poleg dobla, ker ful neki virosi rashajajo in tam v čakalnicah mimogrede se česa nalezeš!
Hvala!



_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nahod
9.2.2006 11:14:42   
muha1
Probaj ji nosek čistiti s fiziološko tekočino. V vsako nosnico iztisneš nekaj kapljic fiziološke in ščistiš z vatiranimi palčkami. V sobici obesi vlažno krpo za vlaženje zraka, da bo lažje dihala.
Glede čebule pa ne vem. A jo nič ne pečejo okiceuser posted image

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nahod
9.2.2006 11:27:42   
*alja*
Ne nič ne pečejo okice!
Imam dva ona kaj se voda nalije not obešena na redijatorju!
Pa tudi redno zračim celo stanovanje! Najpred gori, pa počakam da se segreje in grema gor, potem pa še doli! Tako da res nevem kaj še ji lahko ponudim!
Bom probala z to raztopino!
Hvalauser posted image

_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nahod
9.2.2006 13:05:16   
žlička
jaz sem zasledila na internetu in v eni knjigi, da ji lahko kapneš v nosek svoje mleko - če seveda dojiš. Jaz sem včeraj to naredila. Imamo isti problem.

Pa v velikem loncu sem zavrela vodo, dodala kamilice in žajbel ter naredila inhalacijo. user posted image  sem položila na previjalno mizo, zraven sem postavila lonec (na pralni stroj, tako da ni možnosti, da bi se poparil ali kaj drugega) ter se pokrila z veliko rijuho - skupaj sva bila pod njo, nekje 10 minut, da je to vdihaval.

Pa seveda fiziološka raztopina.

Zelim vam cimprejsne okrevanje - so ful bogiuser posted image  ker ne morejo dihati skozi usteca.


_____________________________

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray


(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nahod
9.2.2006 15:24:03   
Bubamaraa
Imam hčerko staro 18 mesecev...Veliko smo imele s prehladom probleme, potem  mi je pa ena prijateljica rekla naj kupim od Justa kopel in kremo Materino dušico in naj ji dam vsak večer v banjico kapljico in naj jo pol namažem še s kremo po pljučkih, zatilju in po podplatih in vam vsem povem, da je zdrava kot dren....user posted image user posted image user posted image Resnično je vreden tega denarja...Ker je kar drago....Ampak imam že celo zimo in uporabljam vsak dan in nisem porabla še polovice....Pozanimajte se, ker vam ne bo žalll......user posted image   Lep pozdrav

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nahod
9.2.2006 15:50:20   
Zarja2
Zdravo, kadar tudi fiziološka ne pomaga in s pumpico ne moreš dobit smrkeljčke ven je še ena možnost. Sicer se sliši "cicifuj", ampak pomaga in sicer da ji z usti posrkaš iz noska ven smrklje - usta daš na obe nosnici in močno povlečeš. Seveda smrklje pljuneš ven in si hitro umiješ zobe ;) Otroček se ponavadi ob tem smejiuser posted image , če pa uporabljaš pumpico se pa ponavadi joka.user posted image Božček. Drugače pa potem ko ji/mu lepo sprazniš nos lepo kaneš fiziološko v eno, nato malce kasneje v drugo nosnico, da lepo pogoltne kar je še ostalo bolj zadaj v nosku. To tako ali tako delajo, ampak fiziološka lepo zmehča vso zadevo. Upam da bo kmalu bolje z vama,
pozdravček!

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nahod
10.2.2006 9:57:56   
Urša
Tud jaz sem na forumu zvedela za to kremo materine dušice in si jo nabavla, pa je res fantastična!user posted image

_____________________________

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Zarja2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: nahod
11.2.2006 17:58:24   
sabini
Moj je tudi že 1o dni full prewhlajen je star 9.mesecev, sem v lekarni iskala materino dušico tega tam nimajo. Kje jo naj kupim .....?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: nahod
11.2.2006 19:05:03   
žlička
sabini....to so izdelki firme JUST, ki jih je mogoče kupiti le preko zastopnikov ne pa v trgovini. Sicer so zelo dragi, vendar učinkoviti in vredni tega denatja. Tudi jaz se zanimam za te izdelke in iščem nekoga, ki se ukraja s tem. Imajo pa tudi svojo spletno stran, pobrskaj malo.

lp

_____________________________

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray


(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: nahod
11.2.2006 22:55:11   
nana 27
http://med.over.net/phorum/read.php?f=11&i=393997&t=393984#reply_393997 tudi mi imamo justovo kremo materine dušice. Res pomaga. Jaz jo malo zmešam z mazilom za ritko in jo vmasiram po prsih in podplatkih. Ko otroček trdno zaspi, pa naredim še nekaj..v tetra pleničko od Tosame z rdečo obrobo dam posušene kamilice. Pleničko sem zašila tako, da sem dobila majhno vrečko, ki jo vsak večer napolnim s kamilicami in pogrejem na štedilniku (lonec s toplo vodo, narobe obrnjena pokrovka, nato vrečka in še ena pokrovka) in jo otroku dam na body pod pižamico. To je recept moje tašče in zaenkrat tok tok zelo uspeva. Če se vmes zbudi, vrečko zamenjam z novo, ki jo ravno tako pogrejem. Na ta način se otroček lažje znebi sluzi.

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: nahod
11.2.2006 22:57:29   
nana 27
dobra bi bila tudi majhan platnena vrečkica, če jo imate doma.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: nahod
11.2.2006 23:13:06   
Jančika_
Za ponoči zelo pomaga tudi, če dvigneš vzglavje. Pod jogi daj recimo kakšno zloženo dekico.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: nahod
12.2.2006 9:58:20   
Buhteljček
Ciao!

Tudi jaz mojemu srčku nos čistim z fiziološko raztopino. Najprej mu našpricam v vsako nosnico in po desetih minutah, se mu bo usulo iz nosnice in potem sčistim s pumpico in s palčkami. To narediš lahko vsako uro ali pol ure. Odvisno koliko je prehlajen. Tudi pri nas se je to zelo dobro obrestovalo.

Aja naš Nik je full hropel in sem mu vedno ko sem ga previjala dala eno majhno krpico na radiator, da je bila topla in sem mu to potem zabasasala pod body, da je imel topla prsa.

To mu zadnje čase non stop delam in moram priznati, da mu je boljše in tudi prehlajen ni nič več. Prej pa mu je kar teklo iz nosa.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

lp

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?