|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Primorke pomoč!
22.2.2006 7:49:10   
sparkle
Vsem lep pozdrav!
Prosim za nekaj informacij. Po letu in pol neuspešnih poskusov se je G KONČNO odločil, da me pošlje na preiskave. hormonske preiskave niso pokazale posebnosti (čudno, jaz se že več kot leto dni srečujem z rjavimi izcedki, ki trajajo tudi do 7-8 dni pred user posted image ). V glavnem, pošilja me na slikanje maternice. Ali je to HSG (sem si prebrala sporočilo UnderEje.)? Opravijo preiskavo v Izoli ali drugje? Kako poteka (dela to Ravnikar)? Je potrebna hosiptalizacija? Skratka, vem zastavljam vam kup vprašanj. Moj G je tako redkobeseden. Vse moram vlečt iz njega. Za enkrat moram počakati, da mine user posted image . Potem grem po napotnico... in predvidevam, da bo datum slikanja še v naslednjem mesecu (ali se motim user posted image ).
Hvala in lep dan vsem!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Primorke pomoč!
22.2.2006 11:45:28   
anabanana
Ciao sparkle,
h kateremu g pa hodiš? Ker jaz sem prej hodila k Miloševiču in je bilo nekaj takega kot ti zdaj praviš, škrt z besedami ...

Zdaj pa sem pri Ravnikarju in je vse drugo - zelo priporočam, še posebej če imaš probleme.

Zdaj pa to: jaz imam endometriozo in eden od tipičnih znakov za to bolezen je krvavenje v dnevih pred menstruacijo tako, da pozor!!! In še glede na to, da se mučita že toliko časa ...

Za slikanje res ne vem, kdo ga dela, mislim pa, da bi bilo dobro, da greš na laparoskopijo. Oprosti, če preveč pametujem, ampak sem se prav prepoznala v tvojem primeru.

Če hočeš ti pošljem telefonsko, da ti dam več informacij.

Pozdravčekuser posted image


_____________________________

krepat ma ne molat

(odgovor članu sparkle)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Primorke pomoč!
22.2.2006 12:09:45   
sparkle
Ana, hvala za prijazen odgovor.
Sem že mislila, da ni nobene. user posted image  
Glede G. ja, to je točno ta "tihi" gospod. Včeraj sem bila pri njemu in je že privolil, da me pošlje k Ravnikarju, pa je začel brskat po kartonu in ugotovil, da me še niso slikali. Juppy, ja kaj pa smo delali do sedaj?! Na zadnjih pregledih mi je naredil UZ in vsakič rekel, da je vse Ok. Ampak meni te dolge krvavitve ne dajo miru. Do zdaj sem bila še kar potrpežljiva. Nočem namreč, da bi izpadlo, da jaz zdravnika učim kako se dela.
Za enkrat imam glavo kot balon. Polno vprašanj, nič odgovorov, veliko strahov. V uteho mi je ta forum. Tukaj vsaj dobim odgovore.
Tinka

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Primorke pomoč!
22.2.2006 22:16:04   
Anonimen
Ja, slikanje maternice je HSG, malo si nazaj poglej moje poste, pa boš vse natančno lahko prebrala, kako to izgleda :)


(odgovor članu sparkle)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Primorke pomoč!
23.2.2006 8:05:42   
sparkle
UnderEja,
hvala za napotke. Sem si prebrala vse tvoje "dogodivščine" user posted image . In seveda, ker sem pravi zajc boječko, me je kar stisnilo ob dejstvu, da to pa boliii. Sicer sva se jaz in moja boječa duša zmenili, da je za otročka potrebno storiti vse. Pa če boli, bom pač malo postokala.
Lep, sončen dan vsem!

< Sporočilo je popravil sparkle -- 23.2.2006 8:07:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Primorke pomoč!
24.2.2006 13:40:28   
Anonimen
Ciao!

Pa ti še jaz povem mojo dogodivščino.1.2.06 sem šla po enem letu truda do svoje G in jo prosla za napotnico za Ravnikarja.In mi je ni hotela dati, pravi da je treba najprej pri njej dati vse preiskave skozi in šele nato greš kam naprej in me nahrulila, da kaj si jaz predstavljam da kar greš nekam drugam, da bi morala G menjat in da bi me tam samo prestavljali in bi ful dolgo trajalo.
In se jaz malo pozanimam naokoli (precej mi je pomagala UnderEjauser posted image ) in sem šla jaz do svoje osebne zdravnice po napotnico, moj prav tako (dobiš brez težav) in sva šla oba k Ravnikarji SKUPAJ.Ne pa, da se ti kar nekaj sama zdraviš pri svojem G, a možu pa ni nič treba pogledat ali kako???

In ti povem, lahko gresta katerikoli torek k njemu, se sploh ni treba naročat, samo moraš biti tam ob 8h, ker kasneje ne sprejema.Prideš na vrsto takoj.

Midva sva bila prvič pri njemu 7.2, dala isti dan oba kri, 14.2 drugi obisk po izvide od krvi, 16.2. spermiogram, 21.2. vsi izvidi od obeh, fant zdrav, jaz povišam prolaktin, 7.3. grem na HSG (lahko bi že prej pa čakam da je prej M), 13.3, spet dam kri, 14.3. spet h Ravnikarju kako dalje.

Vidiš, tako hitro gredo te zadeve pri njemu in tako je tudi prav.3 tedni so minili,pa veva že tričetrt stvari.Meni mi je Ravnikar car, vse ti pove na katera vrata greš, kateri datum in ti vse te datume tudi napiše na en list, tako da se ne loviš naokoli kje pa kaj.

Če te zanima še kaj piši na privat.

Lp, Srček

(odgovor članu sparkle)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?