|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Večerna kašica
26.2.2006 19:51:03   
vevi2
Pozdravljene!

Mene pa zanima kdaj dajete večerni obrok oziroma kašico svojim sončkom;
pred ali po kopanju?
Naš bo star devet mesecev in zraven dojenja sem mu zvečer začela dodajati še mlečno kašico. Ko ga skopamo je dostikrat že tako utrujen ali pa lačen, da bi se takoj priklopil, potem pa poje zelo malo kašice.
Ali bi bilo bolje da poje kašico pred kopanjem?

Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Večerna kašica
26.2.2006 20:08:28   
Šoni
Mi smo stari 6 mesecev in večerjamo mlečno kašico od 4. meseca naprej vedno po kopanju in sicer iz preprostega razloga, da ne bi med kopanjem bruhal in ker tudi ni dobro otročka kopati s polnim želodčkom. Praviš da je mali po kopanju navadno vedno že zaspan in noče jesti kašice. Ob kateri uri se pa kopate? Pa poizkusi kopanje prestaviti na zgodnejšo uro. Mi se kpamo med 18h in 19 uro, večerjamo pa med 19h in 19:30h, potem sledi še dojenje in najkasneje ob 20:30h že spimo.

Lp, Šoni

(odgovor članu vevi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Večerna kašica
27.2.2006 18:28:33   
Vrtnica1
Jaz imam enak problem. Po kopanju je tako zmahan, da ne more jest na žlico, le flašo, pa še po obrazu si vse namaže, ko si mane oči - adijo učinek kopanja user posted image ; prej pa ponavadi še ni lačen. Pri nas je večer od večera različen. Včasih nam uspe pojesti kašico, včasih pa je tako zaspan, da še pol običajne flaše ne spije... tudi jaz nisem najbolj pristaš tega, da bi se s polnim želodcem kopal. Mogoče mu daj pol prej, potem boš pa videla, koliko bo zmogel še po kopanju user posted image .
lp

(odgovor članu vevi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Večerna kašica
27.2.2006 20:20:26   
Alina_alin
Mi pa najprej pojemo mlečno kašico. Sledi kopanje, nato dojenje. Res pa je, da je po kopanju že čisto utrujena in se dojima zelo kratek čas -  je bolj cartanje - saj se je najedla kašice, pa prijetno utrujena je že.
Še to: Pa mi nikoli ne bruha pri kopanju, pa tudi zelo živahna je pri kopanju. Ne bi je mogla prvo kopat lačne, ker od kopanja ne bi imeli nič, ker bi jokala.

(odgovor članu Vrtnica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Večerna kašica
28.2.2006 14:04:14   
SashaB
Tudi mi najprej pojemo kašico in se nato kopamo. Ko smo začeli z raznimi gostimi obroki sva mu poskušala dati kašico čim kasneje, da bi bil ponoči dovolj sit in se ne bi zbujal. Ampak to sploh ne vpliva tako zelo (mislim kdaj je). Glavno je da čez cel dan dovolj poje.

No, ja, torej...Mi pojemo kašico malo čez 17.00 nato pa se gremo okolii 18.30 skopati in pred spanjem (med 19 in 20) spijemo še flaško. In nato lepo zaspi in spi do zjutraj.user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Večerna kašica
28.2.2006 19:27:37   
zoya24
Jaz mu jo dajem pred kopanjem, vendar ene 20 minut prej. Kašico jemo okoli 19.00, okoli 19.30 kopanje, pol pa še pred spanjem, okoli 20.00, dojenje.

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?