kofetek2010
|
Daaaaan! mi2 sva imeli včeraj zvečer in dokler se ni naprdkala, dala sem ji tud ful sladke kamilce za pit, da bi sračkala, saj že 3 dni ni, a je napolnila plenico šele malo prej bila je posračkana do vratu, sem sama kriva, ker sem jo na rokah držala, ko je sračkala in potem je jasno, da šlo vse po hrbtu navzgor in spet imam en roza bodi posračkan ActivFit-3 (podobna Baby dry - zelena pakunga) imam iz A (so Made in Germany) sem ji zadnjič probala in se mi zdr ful fajn plenička, taka elastična, prilegajoča otroku, tako čez trebušček, kot čez bedrce je pa res, da AF nimajo (no, saj BD tud ne) tistega mehkega vijolčastega traku na zadnji in sprednji strani, ki ga imajo New baby (rumena pakunga) šnucika - v Müllerju imajo Nemške, a moraš tud pazit in pogledat na embalažo, če res piše "mejd in đermani" glede na to, da si blizu A meje, se ti splača čez mejo skočit po pleničke (že želiš ti pošljem eno AF, da ne boš kupovala celega paketa) Ela se včasih ob dojenju tud davi, se ji mlek zaleti - kdo bi si mislil, da tako teče Arielca - upam, da sta z Brino OK in da sta lepo praznovali včerajšnje 3 mesece! naša Ela ima pa danes 3 mesece! uživajte! lep je dan, vse diši že po pomladi, lep je dan...
|