|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj za kosilo
9.3.2006 13:50:59   
Barči78
Kaj, ko bi mamice začele pisat, kaj smo našim dojenčkom pripravile danes za kosilo. Kakšne preproste kašice, ki jih pripravljamo malo po občutku. Tako bomo mogoče ena drugi dale kakšno idejo, kaj skuhati naslednji dan.
No, pri nas smo danes pripravili:

Na žlički olivnega olja sem prepražila por, dodala 1 krompirček, pol pločevinke koruze in polovico kar bučke. Dolila sem malo vode, da se je vse skupaj skuhalo in na koncu pretlačila. Koruza se mora res fino zmiksati, da ima hrana kar malo sladek okus, pa da ni toliko lušin.

Neja je zmazala cel krožnik, tako, da tokrat za mamico ni ostalo nič, čeprav jo je mikalo, ker je zares okusno.

Pa dober tek.

_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj za kosilo
9.3.2006 14:07:52   
kati*
Sadno kosilo 1 manjše jabolko, 1/3 banane, žlička sladke smetane:

jabolko narežeš na krhlje in skuhaš z malo vode do mehkega, nato pretlačiš in dodaš še pretlačeno banano (postana banana ne zapira tako kot sveža - moja izkušnja) in malo žličko sladke smetane

dober tek



_____________________________

lp, K

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj za kosilo
9.3.2006 16:31:14   
tulip
Kuhan korenček, krompir, bučka, melancana, zvezdice za v juho, malo olivnega olja in soli, dodan peteršilj- zmiksamo in pomudimo kot mineštrco. Noter paše še topljeni sir...njam!

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj za kosilo
9.3.2006 16:52:06   
anckabancka
Danes sem zame in za user posted image   skuhala:

Na olivnem olju sem popekla koščke piščančjega fileja, dodala  čebulo, česen  in zalila z vodo. Potem sem dodala malo soli in začimbe (origano, bazilika, poper - sem pozabila, da ne kuham samo zase user posted image ). Medtem, ko je juhica začela brbotati, sem notri dodajala še: korenček, kolerabo, por, list ohrovta, grah,  cvetačo in malo makarončkov. Na koncu sem še zgostila z nekaj žličkami gresa.  Potem sem ven vzela zajemalko za user posted image , mu narezala meso in dodala malo vode in gresa, ter pokuhala še malo in pretlačila.

Obadva sva se oblizovala! Zgleda, da ima user posted image rad poper, ker je bilo kar malo pikantno... user posted image

Jaz sem imela za sladico še jabolčno pito, ki sem jo dobila za 8. marec.user posted image

Zadnje čase poskušam kuhat tako, da za oba naredim enako kosilo, le user posted image dam prej jest, potem pa svojo hrano še dosolim in popram...

Stari smo pa 8 mesecev.



< Sporočilo je popravil anckabancka -- 9.3.2006 16:54:00 >

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj za kosilo
9.3.2006 20:29:29   
tinatona
Naš je pa danes jedel boranjo z babico in dedkom. Jutri mu bom pa skuhala juhico z vso možno zelenjavo (korenček, koleraba, cvetača, brokoli, bučka), ajdovo kašo, ješprenom, proseno kašo in piro (vsakega po eno in pol čajne žličke.), ter malo soli.  Vse skupaj pustim vret pol urce (potem pa jaz malo vode odlijem v kozarček) in zmiksam (po potrebi dodam še malo vode).

LP Tina

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?