|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bide
27.3.2006 21:47:48   
Pupica
Tareuser posted image user posted image user posted image user posted image res mu je bilo prihranjeno revežu...user posted image

Evo še ena user posted image brez bideja user posted image user posted image user posted image user posted image
Ob WC-ju imamo "le" toaletni papir in mokre robčke al moker toaletni papir, kaj pa vem kao se mu zdej pravuser posted image in to je to.Oba ga redno uporabljava, Tia ima pa zaenkrat "le"mokre robčke.

In smo mel na faxu tut higieno, pa še ful zaje*** prfoksla je bla, ampak o 10 x umivanju riti na dan, nam ni nič povedalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Bide
27.3.2006 21:49:22   
Anonimen
http://www.thefactoryoutlet.com/bidets/index.asp 

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Bide
27.3.2006 22:17:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TaRe*

Mi se tuširamo dvakrat na dan,Kakamo povprečno enkrat na dan,riti si ekstra ne umivamo(odkar imam otroke imamo zraven wc papirja še vlažilne robčke)Ni pa mi jasno,zakaj ni dovolj papir,saj se ne umaže cela rit,ko greš na potrebo,ali pač..user posted image


user posted image  evo isto pri nas, samo, da še nimam otrok.

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Bide
27.3.2006 22:19:05   
Anonimen
Kakšni pa so ti mokri robčki, kje jih kupite? Jaz poznam samo tiste proti hemeroidom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Bide
27.3.2006 22:24:21   
Anonimen
V Müllerju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Bide
27.3.2006 23:06:24   
Anonimen
Najprej umivanje lastne riti, potem umivanje otroških zob, potem namakanje cunj, potem umivanje nog, nato umivanje otroških rok, potem pranje solate...
Potem, po vsej tej svinjariji, se pa najde kakšna anonimna, ki pravi, da sem jaz packa, ker stanovanja nimam v nulo pospravljenega...
Pa razumi, kdor more... Jaz ne.

Aja, pa nimam bideja in ga nikoli v življenju niti nisem imela, tako, da je vprašanje, če ne bi jaz ugotovila, da se ga da uporabljati še za kaj, razen za vse zgoraj našteto.

Noro...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Bide
27.3.2006 23:17:49   
Annny
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Zame kopalnica brez bideja skoraj ni kopalnica...

Priporočam.


Se podpišemuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Bide
27.3.2006 23:49:58   
karmy
jzt se strinjam z kalbom...

user posted image user posted image in kako sploh lahko zamenaš wc z bide-jem?? user posted image ma to je taka mala stvarca... aja pa kerensa - pozabla da še kuža pije iz bideja user posted image in če to daš vse skupaj, dobiš ti pravo user posted image ... ma ne mi o tem da kar razkužite ko vse to delate na enem placu... jzt tud perem solato v drugi posodi, ampak se v isti posodi saj ne perem riti user posted image

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Bide
27.3.2006 23:57:36   
Anonimen
Vse skupaj se mi zdi ista fora kakor tisto vprašanje - kakšna je razlika med koritom za pomije (za prašiče) in med krožnikom za juho. Večina ljudi reče "ne vem". No, ti pa jim potem nazaj odvrneš:"Ja, če pa tega ne veš, potem imate pa res lep red doma."
Ajde, pa da ne bo spet kake panike, da pljuvam po komu. Popolnoma vseeno mi je, kako je pri drugih doma, kajti to ni meni ne v škodo ne v korist. Jaz sem povedala samo svoje mnenje in to je, da si ne predstavljam, da bi si jaz v bideju umivala rit, zatem pa moji otroci zobe. Pa čeprav bi pri bideju samo stali. Ja saj jaz tudi samo stojim pri umivalniku, pa nihče ne ščije vanj. Upam, hudiča,. drugače bo ostal brez tistega, s čimer... Zakaj je pa potem WC? Za solato prat? Za cunje namakat? Zakaj pa so potem plastične posode?
To je vse zmešano...

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Bide
28.3.2006 0:13:03   
polona2
No, pri nas imamo v eni kopalnici bide, v drugi pa ne. Bide uporabljamo samo za umivanje nog, predvsem moški del družine. Svojemu otroku pa res ne bi pustila tam umivati zob. Meni to res ne gre skupaj.user posted image  


Valjda solate ne peremo v lijaku, za to imamo največjo plastično posodo, kar je premore naše gospodinjstvo. Lijak namreč čistimo z raznimi Arfi in sigurno bi ga potem tudi solata kaj pokasirala.user posted image

Glede osebne higiene in (ne)uporabe bideja, to pa res, kakor komu paše. Meni se vsakokratno umivanje po veliki potrebi ne zdi potrebno. Kot predhodnicam,  mi zadostuje wc papir in občasno Kandoo robčki.

Ko bomo čisto na svojem, v moji kopalnici bideja ne bo. Jaz ga uporabim parkrat letno, da nanj postavim lavor, kjer se namakajo kakšna oblačila.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Bide
28.3.2006 7:59:32   
Anonimen
Madona je bil pol moj mož bogi, ko so imeli doma kmetijo in je njegova mami (moja tašča) prej molzla krave pa drek pucala potem se pa hitro z mrzlo vodo splaknila roke in šla pobožat malega(moža) ki se je v vozičku drl, pa bogi njeni vnuki ki so tam v varstvu saj packajo povsod in šlatajo krave pa kdaj tudi kaj v usta nesejo...ja nezaslišano res!!!!
Da si otrok zjutraj umije zobe v bideju pod tekočo vodo, prejšnji dan si pa ti tam noter umival rit user posted image A mate vsi tok umazane riti čez in čez da vse po bideju nasvinate al kaj? Pa tudi tok velike nimam da bi se z tistim delom ki ga uporabljam za odvajanje blata usedla glih na bide!!!In ko opravim čiščenje pri nas vsak za sabo spuca in pomije bide!!
Kar je pa preveč je pa preveč!!! Otrok vam še nikoli ni stikal po kopalnici a? Pa nikoli prijel za straniščno školjko? A veste koliko umazanije je šele tam?  Pa kje v javnih straniščih ste pomoje tudi umile roke v umivalniku ki je hujši ko naš bide pol pa prijemale otroka....bog vam pomagaj!!!

(odgovor članu polona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Bide
28.3.2006 8:21:12   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
bog vam pomagaj!!!



Še angelčki bi kakali ( v bide) če bi ritke imeli.user posted image

user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Bide
28.3.2006 8:33:53   
MarijaPo
Tudi jaz ne stekam cist te dileme.
Midva imava bide in sva ful zadovoljna, v enem od najinih prejsnjih prebivalisc sva imela samo bano in je bilo zoprno, ker sem ga ful navajena.

Sicer pa kar se tice pranja riti in potem pranja zob - sej otrocicek mora v svojih prvih treh letih pojest 1/2 kg dreka - to je dobesedni citat imunologa, ki je predaval moji sestri na medicinski fakulteti (point tega dreka je v tem, da otrok pride v stik s svinjarijo in se mu imunski sistem ojaca = nima alergij in je bolj odporen). Jaz sem npr. kot otrok zvecila cevlje od starsev, da so mi zobki zrasli in sem se ziva. Se pa strinjam, da glih namazat bideja z drekom in pol tam npr. otroku prat glavo, ne bi bila glih dobra ideja.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Bide
28.3.2006 9:19:11   
Anonimen
Heheh, če ne drugega, sem se vsaj pošteno nasmejala ob branju tistega, kar sem prebrala po svojem zadnjem zapisu.
Mi pa še vedno ni jasno to, da nekatere ne znate brat in vztrajno zamenjujete uporabo bideja z uporabo tuša pa smo čisto vse uporabnice bideja jasno povedale, da je bide dodatek in ne nadomestek česarkoli.

Ena je pisala o dopustovanju. Ne vem, kam hodiš ti na dopust, meni se še nikjer ni zgodilo, da bi bili brez bideja.

Glede umazanosti bideja, umivalnika oz. wc školjke - raziskave so pokazale, da je najbolj umazana, bakterij polna stvar v kuhinji kuhinjska krpa (mimogrede - kolikokrat jo menjate?), takoj za njo pa spužva za pomivanje posode (enako vprašanje). Visoko kotira tudi rezalna deščica, kuhinjsko korito in pult. Wc je bil kotiran zelo nizko.

Pa še nekaj - user posted image .
Kdor pere solato v lavorju v stoječi vodi si naredi več škode kot koristi saj se iz solate izluži večino koristnih snovi. Solato se pere pod tekočo vodo.

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Bide
28.3.2006 10:02:18   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: Selena
Solato se pere pod tekočo vodo.


A tisto iz bideja? user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Bide
28.3.2006 10:10:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Selena

Ena je pisala o dopustovanju. Ne vem, kam hodiš ti na dopust, meni se še nikjer ni zgodilo, da bi bili brez bideja.




Hotel Emona, Portorož ***** brez bideja
Depandanse v Bernardinu -----brez bideja
Senespomnimimena, Hurgada ***** brez bideja
Senespomnimimena, Playa de Ingles, Gran Canaria *** brez bideja
...
...
...
Praktično še nikjer ga nisem videla, niti v Italijanskih hotelih, niti v Španskih, niti v Nemških, pa tud na Hrvaškem ga še nisem imela nikoli....user posted image  Morda pa sam nimam sreče user posted image

Dopuščam možnost, da ga nisem opazila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Bide
28.3.2006 10:19:12   
CatJa
pikec, v bodoče na agenciji najprej postavi pogoj, da ima soba oz. apartma bide user posted image

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Bide
28.3.2006 10:27:52   
Anonimen
Sej ne bom štunfov prala na dopustu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Bide
28.3.2006 10:40:09   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni
umivati usta in rit v enem lijaku ne zdi ...

Meni tudi ne. Se lahko rit zamaže, ker imajo nekateri usta bolj umazana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Bide
28.3.2006 10:47:08   
mamči
Mi je itak smešna ta tema user posted image  , kaj kdo, kako, kje....

Je pa nekaj res, ko sma midva pred 3 leti z dragim opremljala kopalnico in prelatala VSE možne salone, trgovine, predelala kataloge, bla, bla......nisem zasledila ravno bidejev v opremi sodobne kopalnice !!

Mogoče je tu gor katera, ki se bavi z notranjo opremo, pa lahko kaj več pokomentira......

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Bide
28.3.2006 10:49:51   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: Selena

Pa še nekaj - user posted image .
Kdor pere solato v lavorju v stoječi vodi si naredi več škode kot koristi saj se iz solate izluži večino koristnih snovi. Solato se pere pod tekočo vodo.


Ja svašta res ko šlivi tiste koristne snovi ki odpeketajo iz lavorja moj račun za vodo pa le ni ubijalski. To je ravno tako kot naša soseda ki je obsedena z umivanjem zob, pere si jih 5X na dan in to vseskozi ob polnem curku vode....in pol se sprašujejo kako da porabijo tolk vodeuser posted image


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Bide
28.3.2006 11:16:01   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA
...in pol se sprašujejo kako da porabijo tolk vode

Daj no Cipresa. Z vodo pa res ne moreš prišparati ne vem kaj. Vsaj zaenkrat lahko peremo solato in splakujemo posodo pod tekočo vodo.

Si pa zobe manjkrat umivamo.user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Bide
28.3.2006 11:18:14   
Anonimen
Naravno da tisto iz bideja. Najprej jo v bideju namakaš, potem pa jo še opereš pod tekočo vodo. Ali pa obratno!

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Bide
28.3.2006 11:22:01   
Anonimen
Hja, jaz pa še nikoli nisem bila brez.
Tako na Hrvaškem, kamor smo pred enimi petimi leti pomotoma zašli (dva različna apartmaja) kot tudi vsako leto v Egiptu (bila sem vsaj 10x) in na Maldivih. Tudi v Španiji je bil in v Grčiji. V Italiji tudi. Tudi na Dunaju sva ga dvakrat imela v apartmaju in tudi predlani v Parizu je bil, čeprav je bila soba prava betola.
Samo na Koriziki ga nisem imela, ker sem kapirala, heheh.
V Portorožu pa ne dopustujem.


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Bide
28.3.2006 11:30:55   
CIPRESA
Ja tehnofil jaz jo zmeri 3X namočim v vodi in jo tako operem, pod tekočo vodo jo še nisem prala....pa sploh nevem kako bi jo a vsak listek posebej vi to date pod tekočo vodo?user posted image

_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?