Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.
, se je tudi možek malo navadil, da mu kdaj pa kdaj kaj reče
. Prav fino je!
Čeprav ga nameravava, če bo šlo vse po načrtih, uporabljati 3x zapored
.
. Drugače pa jaz hodim v Ambulanto za ginekologijo in porodništvo k dr. Ratko Tatalovič. Ful mi je dobro, ker vse preglede narediš pri njem, vse ti razloži... Res je kul. Pa še ful šarmanten je!
drgač se pa počutim uredu le na vreme sem besna k je tako kislo,pa sm že upala da bo sončk
.ok bodite pridne in blagor tistim
a bo že kako...
zmasira, pa je kar boljše.
Jaz sem jih že tolikokrat delala z vsemi možnimi kombinacijami. Ful rada poskušam kaj novega. Pa so bili iz borovnic, jagod, banan, malin, čokolade, orehov, lešnikov, pa kombinacija med dvema stvarema... Vsi jih ful radi jedo. Ponavadi jih naredim enih 24 in gredo takoj.
!!!drgač sm pa tut jst še vedno redna obiskovalka wc,me velikokrat lulat...pa sm upala da to kasneje v nosečnosti mine al pa da vsaj ni tako pogosto!
.
, čeprav vsi okrog mene ful navijajo za fantka ker nobenga nimamo v bližnem sorodstvu pa jest mislim da bo mogoče glih zato punčka! No ja pustmo se presenetiti!
od glukoze, ker je imel moj dedek sladkorno.