|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jok in obvladovanje dvo-in-pol-letnice
19.5.2004 9:18:36   
Samo
Pozdravljene mamice in očki!
Rad bi prosil za nasvet glede joka moje hčerke. Zadnje čase se za vsako malenkost, ki ni po njeno, zajoka kot dež. Velikokrat je to navadno izsiljevanje, imam pa dostikrat občutek, da morda to le ni to. Zdi se mi kot da ima v takih trenutkih občutek, da se ji podira svet. Kolikor sem slišal/zvedel je to obdobje za otroka zelo težavno in pomembno. Rad bi vedel, če je pravi pristop razumevanje in tolažba ali je to morda ignoriranje oziroma povzdigovanje glasu, kadar jok preseže meje in je zlagan.

Mislim da ima naše postopanje velike posledice za njen nadaljnji razvoj, zato bi rad dobil kak nasvet, kako naj ukrepam. Ne bi rad vzgojil jokavega otroka, seveda pa tudi razvajenega ne.

Že vnaprej hvala za vse nasvete in predloge!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jok in obvladovanje dvo-in-pol-letnice
19.5.2004 9:49:08   
Mina1
SAMO, tudi moj pobalin fin, star 2 leti in 3 mesece je pravi mali občutljivček in res zajoka za vsako figo. Pa ne vem, ali gre za obdobje in bo minilo

Je pa škratek zelo po meni, občutljiv, nežen in tako, čeprav drugače vedno nasmejan, energičen, razposajen in tako.

Na silo pa seveda ne gre nič. In če joka, vsakič tečejo krokodilje solze in težko ga pustim takšnega. Vedno se mu posvetim in ga skušam potolažiti, četudi nagaja, ga stisnem k sebi, da se pomiri.

Drugače si težko razlagam to obdobje. Mogoče bo pa res minilo. Ampak tudi meni pride vse do skrčka, mogoče pa potem tudi njemu, četudi je še vedno majček fantek.

pa-pa

(odgovor članu Samo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jok in obvladovanje dvo-in-pol-letnice
21.5.2004 11:05:50   
Samo
Hvala obema za odgovora. Bistvo je odkriti, kdaj je jok zlagan. Včasih je to kar težko. Bom pa poskušal tvojo metodo, Mateja, sliši se dobro. Čeprav se mi zdi, da bi mojo Zalo to še podžgalo

Ej, želim nam vsem, da bi imeli dobre živce. Potem je vse lažje.

(odgovor članu Samo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jok in obvladovanje dvo-in-pol-letnice
24.9.2004 10:09:38   
Anonimen
Mi našega dvoinpol-letnika ob "napadih" poskusimo pomiriti s prijaznostjo. Maksimalno. Z objemčki. Če še to ne pomaga, potem nam preostane samo še to, da gremo čimprej ven. Tam se zamoti, čas hitro mine in že je tu večer. In naslednji dan je nov dan. Ponavadi ga neha tiščati, kar ga je pač morilo prejšnji dan, in je dobre volje. Če pa se počuti slabo in so spet "napadi", včasih se pač tudi tako zgodi, pa ponovimo vajo prejšnjga dne. Trenutno se uvajamo v vrtec in ga povsem razumemo, če je slabe volje, lahko tudi agresiven in mu pač poskušamo pomagati po svojih močeh.

(odgovor članu Samo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?